Ioan Andone: „De la derby astept trei puncte”   octombrie 12th, 2010

foto: gsp.ro

Antrenorul dinamovist Ioan Andone a declarat ca echipa sa isi va juca in derby-ul cu Steaua, de duminica (ora 20,30 – in direct la Digi Sport), ultima sansa la tiltul de campioana.

Ioan Andone crede ca o victorie cu Steaua nu va garanta insa reintrarea in cursa pentru locul 1, dar o infrangere ar fi echivalenta cu iesirea definitiva din lupta pentru titlu. „De la derby astept trei puncte in primul rand. Astept un angajament total din partea suporterilor pentru ca de data asta sunt sigur ca vor fi foarte multi in tribune si asta asteapta de la noi. Vom avea un stadion plin. Daca nu castigam sau nu facem egal, ne indepartam de locurile fruntase. In momentul in care o sa fim pe la jumatatea campionatului, nu ne mai putem gandi la campionat. Chiar daca luam trei puncte cu Steaua, nu reintram in lupta pentru titlu, dar e un pas inainte”, a spus Ioan Andone la Sport.ro.
„Falcosul” a mai adaugat ca se teme de cativa jucatori ai Stelei. „Sunt jucatori buni la Steaua, care pot fi decisivi, si ma refer la Nicolita, Stancu, Bilasco si Tanase”, a declarat Ioan Andone. (M.G.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii