UPDATE: Italia- Serbia, terminat de huliganii sarbi   octombrie 12th, 2010

 

foto: news.yahoo.com

Partida dintre Italia si Serbia s-a intrerupt in minutul 6, dupa ce portarul italian Viviano a fost aproape sa fie lovit cu o torta din tribuna. Partida nu a putut nu a putut incepe timp de 30 de minute, din cauza fumigenelor si a obiectelor aruncate de fanii echipei oaspete pe teren, iar dupa doar 6 minute s-a suspendat definitiv, iar sarbii risca sa piarda cu 3-0 la „masa verde”

Partida Italia-Serbia, din preliminariile Euro 2012, programata in aceasta seara la Genova, a fost suspendata defintiv in minutulo 6, din cauza tortelor aruncate de fanii sarbi din tribuna. Acest ultim incident, care era sa-l raneasca pe portarul italian Viviano, a fost doar punctul culminant al unei seri pline de incidente.

Cazul va ajunge pe la Comisia de disciplina a UEFA, care ar putea decide ca sarbii sa piarda cu 3-0 la „masa verde”.

Programat la ora 21,50, la Genova, meciul dintre Italia si Serbia, din preliminariile Euro 2012, nu a putut incepe timp de 30 de minute, din cauza suporterilor sarbi, care au inceput sa aprinda torte, sa arunce inspre suporterii italieni cu diverse obiecte, apoi si-au indreptat atentia spre teren, pe care l-au umplut de fumigene, scrie Gazzetta dello Sport. Incidentele au fost apreciate drept grave de catre arbitrul partidei, care a trimis echipele la vestiare pana la calmarea spiritelor. Politia a intervenit in forta pentru evacuarea celor aproximativ 1600 de fani sarbi, veniti la Genova, iar dupa ce acest lucru a avut loc, partida a inceput de cateva minute. (B.G.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii