Mancarea de la Mc Donald’s nu se descompune nici dupa sase luni – FOTO   octombrie 12th, 2010

Reprezentantii Mc Donald's considera plangerea falsa (foto: captura site dailymail.co.uk)

Experiment inedit. Pe data de 10 aprilie, artistul fotograf, Sally Davies, a cumparat un hamburger cu cartofi prajiti in ideea de a face un experiment. A lasat mancarea afara, timp de sase luni, pentru a vedea cat timp va trece pana ce se va strica. „Am ales restaurantul McDonald’s pentru ca era cel mai aproape de locuinta mea, insa experimentul se poate face cu orice alt produs fast food. In primele doua zile, am fost uimita ca mancare nu avea nici un miros care sa indice ca s-ar fi stricat. De asemenea, un alt lucru interesant pe care l-am observat a fost acela ca, tot in primele zile, cainele meu a incetat sa mai dea tarcoale raftului pe care am pus hamburgerul si cartofii prajiti”, a spus Sally Davies pentru Daily Mail.

Nici macar dupa doua saptamani mancarea nu a dat semne ca s-ar fi alterat. Mai curios, este ca pe masura ce timpul a trecut aceasta si-a pastrat aspectul. „Dupa sase luni, mancarea capatase un aspect de cauciuc si devenise tare ca piatra”, a precizat Davies.

Intrebat daca produsele McDonald’s nu sunt biodegradabile, purtatorul de cuvant al companiei  Danya Proud, a declarat ca: „plangerea este dubioasa si complet falsa”.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii