Merkel, acostata la Cluj de sotia unui palestinian banuit de implicare in 9/11   octombrie 12th, 2010

Foto:antena3.ro

Cancelarul german Angela Merkel, aflata la Cluj pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai, a fost acostata de Gizela Prack, fosta sotie a palestinianului Khaled Matar, banuit de implicare in atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, informeaza stiridecluj.ro. Potrivit site-ului, Gizela Prack a dorit sa-i inmaneze un memoriu sefei Guvernului de la Berlin.

Gizela Prack a dat mana cu Angela Merkel in momentul in care cancelarul Germaniei se deplasa pe jos prin centrul Clujului de la UBB la sediul Institutului Cultural German. Femeia a vrut sa-i inmaneze un memoriu oficialului german, insa documentul a fost preluat de SPP-isti.

Femeia cerea in memoriu sprijinul autoritatilor germane in lupta cu statul roman, pe care il acuza ca refuza sa ii retrocedeze un teren de 6.000 de metri patrati pe strada Dunarii din Cluj.

Gizela Prack a fost sotia palestinianului Khaled Matar, supectat ca ar fi fost implicat in atacurile din 11 septembrie 2001, din SUA. Palestinianul a urmat la Universitatea Babes-Bolyai Facultatea de Drept si a obtinut in 1994 titlul de doctor in stiinte juridice, noteaza stiridecluj.ro

In 1999, Khaled si sotia lui au fost trimisi in judecata pentru trafic de influenta. Ei au fost acuzati ca in 1997 au inselat 38 de persoane carora le-au promis vize pentru SUA. Palestinianul a fost arestat in 2007 pe Aeroportul Otopeni, fiind incarcerat la penitenciarul Rahova si ulterior la Gherla. (L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii