Radu F. Alexandru se schimba dupa cum vin SMS-urile de la Elena Udrea   octombrie 12th, 2010

Foto:inpolitics.ro

Invitat la emisiunea Ora de Foc, la Realitatea TV, senatorul democrat liberal Radu F.Alexandru s-a contrazis flagrant, intr-un interval foarte scurt de timp, in urma unui SMS primit de la Elena Udrea.

 

Initial, dupa ce a ascultat comentariul ministrului Turismului, din emisiunea „Nasul” de la B1, democrat liberalul a afirmat ca se simte lezat de afirmatiile de luni ale Elenei Udrea, conform carora frauda este o practica curenta in Parlament, si chiar a sustinut ca Roberta Anastase ar trebui sa demisioneze in urma suspiciunilor de fraudare a votului de la Legea pensiilor. Mai mult, senatorul PDL a apreciat ca declaratia Elenei Udrea, potrivit careia „este o practica in Parlament, daca opozitia lipseste, sa se considere ca nu lipseste nimeni din partea Puterii”, a fost una „pripita”. El a negat faptul ca ar exista o astfel de practica in Legislativ si a acuzat-o pe Elena Udrea ca nu ar avea suficienta experienta de parlamentar.
Spre finalul emisiunii, Radu F Alexandru si-a schimbat radical pozitia, cerand sa mai auda o data declaratia Elenei Udrea, pe motiv ca aceasta „nu a pronuntat cuvantul frauda”.

Motivul acestei atitudini a fost un mesaj primit pe telefonul mobil de la Elena Udrea in timpul pauzei de publicitate, in care i se atragea atentia ca nu a folosit cuvantul „frauda”. Radu F Alexandru a acuzat postul Realitatea ca dezinformeaza si din nou s-a contrazis, precizand ca practica de care vorbeste Udrea exista in Parlament.
In emisiune a intervenit telefonic si ministrul Turismului, care a lansat aceleasi acuzatii la adresa postului TV.
„Eu nu am spus frauda. Nu stiu cati deputati erau in sala dar eu am spus altceva. Daca ati fi ascultat pana la capat ati fi inteles ca am spus ca, indiferent de cati erau, daca in sedinta ramane doar grupul puterii, mai ales daca este majoritar, se considera ca ar fi toti prezenti. Mi s-a spus ca asta este o practica. Habar nu am”. (L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii