Regulile aventurii de-o noapte   octombrie 12th, 2010

Foto: citynews.ro

 

Uneori o aventura de o noapte e exact ce va trebuie dupa ce o relatie s-a incheiat prost sau chiar dupa un divort. Aceste aventuri nu presupun implicare emotionala si va pot ajuta sa va vindecati, insa e bine totusi sa fiti atenti la cateva lucruri.

Aventurile de o noapte pot fi etapa de tranzitie dupa o relatie esuata, dar nu e bine ca acest comportament sa devina un model de urmat pe o perioada lunga, informeaza ele.ro.

 Iata care sunt regulile acestui joc, pentru a nu cadea in capcana:

Protejati-va

Nu e interzis sa agatati un tip necunoscut, dar e mai sigur sa apelati la un prieten al unui prieten. Cereti amicelor sa va cupleze cu cineva, cu un tip sexy care nu-si doreste nici el angajamente.

Nu va imbatati

Puteti bea un cocteil pentru a va dezinhiba un pic, dar nu exagerati. Dac sunteti beata puteti lasa garda jos si nu stiti ce se poate intampla.

Descatusati-va

Daca in trecut ati vrut sa incercati experiente noi in pat, dar vi s-a parut prea pervers, acum aveti ocazia sa testati tot ce va trece prin cap.  Aventurile de-o noapte inseamna placere, nu conteaza ce crede el despre tine.

Nu puneti sentimente

Aceasta “relatie” va dura doar cateva ore, apoi nu-l veti mai vedea niciodata, asa ca nu va imaginati un viitor alaturi de tipul cu care aveti o aventura. Daca nu aveti niciun fel de asteptari, nu veti fi dezamagita.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii