Sibiu: Elevii primesc mere de la Guvern abia la anul   octombrie 12th, 2010

Procedurile greoaie de licitatie sunt cele care pun bete in roate (foto: aradon.ro)

Programul „Fructele in scoli“ ocoleste deocamdata elevii din Sibiu. Consilierii judeteni, citati de Adevarul, spun ca procedurile greoaie de licitatie pentru distribuirea alimentelor sunt cele care pun bete in roate proiectului.

Inspectorul scolar general, Constantin Gorun, spune ca deocamdata, elevii primesc doar laptele si cornul, la fel ca in anii trecuti. “Pentru mar, stiu ca la Consiliul Judetean s-a discutat si cred ca de la 1 ianuarie va ajunge si acesta“, a adaugat Constantin Gorun.

Vicepresedintele Consiliul Judetean Sibiu, Ioan Banciu, a explicat pentru Adevarul ca in judet nu au ajuns inca procedurile exacte in baza carora va fi efectuata aceasta licitatie. “Comisia s-a intrunit o data la finele lunii trecute si zilele urmatoare se va mai intruni inca o data, legat de aceasta licitatie. Daca se intrunesc conditiile, atunci licitatia se va efectua cat de repede posibil”, a declarat  Ioan Banciu.

Un milion sapte sute de mii de elevi din toata tara ar trebui sa primeasca anul asta, la scoala, cate un mar pe langa lapte si corn.

V.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii