Site-ul UBB, spart de hackeri inaintea vizitei Angelei Merkel   octombrie 12th, 2010

Foto: hamangiu.ro

Site-ul Universitatii „Babes-Bolyai” (UBB) Cluj a fost spart de hackeri, noatrea trecuta, inaintea vizitei cancelarului Germaniei, Angela Merkel, relateaza Mediafax. Conducerea universitatii a anuntat ca va depune plangere la Politie.
Un hacker a postat mesajul „r00t.hax0r v-o trage la m…e ca o ramas fara bere”, care nu permitea accesarea site-ului. Problema a fost rezolvata in circa jumatate de ora de specialistii universitatii.

„Specialistii nostri informaticieni au intervenit rapid si au reusit stergerea mesajului care a aparut in jurul orei 0.30 in noaptea de luni spre marti. Nu a ramas pe site decat circa o jumatate de ora. UBB va inainta o plangere la Politie pentru prinderea celor care au savarsit aceasta infractiune informatica”, a spus purtatorul de cuvant al UBB, Cristina Nistor.

Angela Merkel a inceput, marti, a doua vizita in Romania de cand este sef al guvernului de la Berlin, prima prezenta fiind prilejuita de summit-ul NATO din aprilie 2008. Merkel se va mai intalni cu presedintele Traian Basescu si va primi titlul Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. (D.M.D.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii