Turbanul, un accesoriu inedit   octombrie 12th, 2010

Foto: modacustil.com

 

Toamna aceasta a revenit pe podiumul de prezentare, dar si in garderoba vedetelor un accesoriu ce a fost la moda si in 2007- turbanul. Desi nu e usor de accesorizat si nu oricui ii sta bine cu el, turbanul are din ce in ce mai multe adepte in randul pasionatelor de fashion.

In 2007,  Prada a readus in atentie turbanul de matase, accesoriu ce nu se mai purtase de zeci de ani, dar a fost rapid dat uitarii. Se pare ca acum acest accesoriu bizar e din nou in trend, din ce in ce mai multe staruri afisand un astfel de look, informeaza Shine.

In timpul Saptamanii Modei de la Paris, Salma Hayek a aparut la prezentarea Stellei McCartney purtand o rochie albastra la care a asortat cizme peste genunchi si un turban, care i-a pus in evidenta frumusetea exotica.

Kourtney Kardashian e o alta vedeta care a ales sa poarte acest accesoriu mai putin obisnuit. Ea a venit la deschiderea magazinului ei cu un turban realizat de ea, dar care nu a vut efectul scontat, deoarece a starnit comentarii negative din partea criticilor.

“Toata lumea mi-a urat turbanul…doar ma distram putin in New York! Nu e nimic serios”, a scris Kourtney pe Twitter.

Si sora mai mica a lui Beyonce, Solange a purtat o tinuta de inspiratie tribala, cu pantaloni de piele, top alb si turban.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii