Constanta: Adjunctul Politiei Neptun, retinut pentru favorizarea interlopului Beinur   octombrie 13th, 2010

Interlopul Nuredin Beinur a fost capturat marti de mascati (Foto: ziuaconstanta.ro)

Cristinel Nitoi, adjunctul comandantului Politiei Neptun, a fost retinut de catre procurori, fiind cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si favorizarea infractorului. De asemenea, interlopul Beinur Nuredin din Constanta, a fost retinut marti pentru santaj si evaziune fiscala, alaturi de complicii sai, scrie Adevarul de Constanta.

Potrivit procurorilor, Nitoi acorda sprijin membrilor clanului Nuredin, direct sau indirect, contribuind prin actiunile lui la exercitarea de presiuni asupra partilor vatamate. Pentru a-si pune in aplicare planurile, membrii clanului recurgeau de cele mai multe ori la amenintari cu moartea la adresa persoanelor vatamate si a membrilor familiilor acestora, atat in mod direct, cat si prin mesaje telefonice, precum si la distrugeri de bunuri cu scopul de a-i intimida.

Cristinel Nitoi este retinut pentru 24 de ore si se va prezenta in fata Curtii de Apel Bucuresti alaturi de Beinur si restul membrilor clanului.

Beinur Nuredin, despre care se spune ca de ani buni controleaza lumea interlopa a litoralului, a fost saltat de mascati, alaturi de alti membri ai gruparii sale, printre care si fratele acestuia, Erchin, si locotenetii clanului, Mannix Padure, Nelu Balaban, Valentin Popa si Ovidiu Poppentru.

Trupele speciale au organizat, marti, in Constanta, Mangalia, Ilfov, Bucuresti si Sibiu, o descindere de amploare la proprietatile lui Beinur Nuredin si ale membrilor gruparii pe care o conduce. Mascatii au cercetat vila interlopului din Mangalia, casele parintilor si varului sau, clubul Kremlin si sala de bowling din Neptun si sediul firmei Univertis din Mangalia.

Printre acuzatiile aduse de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie se numara cele de santaj, evaziune fiscala, delapidare, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. Interlopul Beinur a fost dus la Parchetul din Bucuresti pentru audieri, alaturi de ceilalti complici.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii