David Arquette marturiseste ca a inselat-o pe Courteney Cox   octombrie 13th, 2010

(foto: cinemarx.ro)

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood s-a destramat dupa 11 ani de mariaj. Dupa ce au decis sa divorteze, David Arquette marturiseste ca a inselat-o de cateva ori pe actrita Courteney Cox pe durata casatoriei.

 La doar o zi dupa ce au anuntat ca s-au despartit de comun acord, regizorul recunoaste ca a avut relatii intime cu barmanita si actrita Jasmine Waltz, in timp ce era casatorit cu actrita din “Friends”, informeaza, miercuri, Aceshowbiz.

„Am avut o relatie intima cu ea o data, poate chiar de doua ori, iar in aceste intalniri m-am simtit cu adevarat barbat. O parte din intelegerea noastra (n.r. la despartirea de Courteney) a fost ca pot sa imi dau intalniri si cu alte persoane, la fel si ea”, a declarat Arquette.

Vedeta a mai marturisit ca nu a mai avut relatii fizice cu sotia sa de ceva timp, insa o considera pe Cox o femeie extraordinara. Intrebat de zvonurile conform carora actrita l-ar fi inselat cu actorul Brian Van Holt, David a declarat ca, desi exista chimie intre cei doi, nu este ceva real, ci doar o „aventura emotionala”.

Jasmine Waltz, amanta lui Arquette, a jucat in cateva seriale si a avut roluri secundare in filme precum „Pledge This!” si „Bad Boys II”. Totusi, tanara de 28 de ani nu este cunoscuta pentru cariera ei de actrita, ci pentru scandalurile in care a fost implicata. Ea ar fi lovit-o fara motiv pe Lindsay Lohan, cand vedeta isi serba ziua intr-un club in care Jasmine era barmanita.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii