Lady Gaga se teme ca va fi ucisa de fani   octombrie 13th, 2010

(foto: Wikipedia)

Cantareata Lady Gaga este cunoscuta pentru stilul extravagant si actiunile iesite din comun. De data asta, a ajuns sa dezvolte o adevarata obsesie pentru fani, insa nu in sensul bun. Artistei ii este teama ca unul dintre admiratorii sai o va omori.

Lady Gaga este ingrozita de ideea ca ar putea sfarsi asemeni lui John Lennon, care a fost impuscat in 1980, in fata locuintei acestuia, informeaza Female First.

Astfel, interpreta hitului „Poker Face” este insotita de cei din echipa de securitate tot timpul. Mai mult, un angajat s-a mutat in apartamentul ei din New York si o pazeste in timp ce doarme.

O sursa a declarat ca Lady Gaga nu merge nicaieri fara bodyguarzi, fiind speriata de mailurile pe care le primeste de la fani. Artista a primit comentarii ciudate, in care admiratorii ii spun ca nu vor fi fericiti pana cand nu mor alaturi de ea.

Iubitul artistei nu e tocmai incantat de idee. „Luc s-a saturat sa aiba paza langa el tot timpul. Atmosfera se strica atunci cand petrec timp impreuna in locuinta lui Gaga si bodyguardul ei este acolo. Daca ea se simte insa in siguranta, el intelege”, a mai spus sursa.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii