RCS&RDS ataca piata de telefonie mobila din Italia mizand pe capsunari   octombrie 13th, 2010

foto: interactiv.ro

Operatorii italieni de telefonie mobila au acum concurenta din Romania. Compania RCS&RDS, controlata de omul de afaceri roman Zoltan Teszari, a lansat in Italia servicii de telefonie mobila, mizand pe numarul mare de romani care lucreaza in acest stat.

Un pas similar a fost facut in noiembrie 2008, cand grupul romanesc a initiat operatiuni de telefonie mobila in Spania, un alt stat in care lucreza sute de mii de romani, anunta Ziarul Financiar. Pentru lansarea DigiMobil in Italia RCS&RDS a inchiriat serviciile de retea de la un alt operator de telefonie mobila, H3G.

Romanii din Italia primesc lunar 300 de minute de apeluri fara costuri catre numerele din retelele RCS&RDS din Romania si Spania. Costul acestui serviciu este de 5 euro lunar. De asemenea, cartela are activate doua numere, unul italian si unul romanesc, ceea ce le va permite celor care cumpara o cartela din Italia sa nu mai achite tarife de roaming atunci cand ajung in Romania.

Compania, prezenta pe mai multe piete din Europa Centrala si de Est, cu servicii de telefonie si date, a incheiat anul 2009 cu afaceri de aproape 400 de milioane de euro.

A.B.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii