Remedii pentru ochii umflati   octombrie 13th, 2010

 

(foto: euforia.tv)

Somnul de sapte sau opt ore pe noapte este cea mai buna solutie pentru a arata bine dimineata. Totusi, daca acest lucru nu poate fi pus in practica, exista cateva trucuri simple pe care specialistii le recomanda atunci cand aveti ochii umflati.

 Cofeina va poate ajuta sa scapati de pungile de sub ochi. Odata aplicata, absoarbe excesul de apa din piele si ofera tenului un aspect mai placut O solutie este sa puneti, in zona cu probleme, pliculete reci de ceai negru sau sa folositi o crema speciala din boabe de cafea, informeaza Shine.

Un truct utilizat adesea in strainatate la sedintele foto pentru ca modelele sa scape de ochii umflati este extractul de alun vrajit. Se inmoaie doua tampoane din bumbac in aceasta solutie, tinuta in prealabil la frigider, si se aplica pe pleoape timp de cinci minute.

Feliile de castravete ajuta si ele deoarece contin enzime ce reduc inflamatia. Masajul ochilor si aplicarea unor linguri de metal reci, timp de trei minute, pot face de asemenea minuni in cazul ochilor umflati.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii