Sedinta conducerii Camerei Deputatilor a fost boicotata si miercuri   octombrie 13th, 2010

inpolitics.ro

Blocajul de la Camera Deputatilor continua si miercuri, sedinta Biroului Permanent fiind suspendata in aceasta dimineata din lipsa de cvorum, transmite Realitatea.net. Viceliderul grupului PNL, Eugen Nicolicea, pecum si liderul grupului PSD, Mircea Dusa, reiterasera marti ca Opozitia nu va mai participa la sedintele conduse de presedintele Camerei, Roberta Anastase, pana nu se clarifica situaţia privind votul pe Legea pensiilor.

”Exista o decizie a grupului PNL ca, atata timp cat dvs nu recunoasteti ca ati furat la votul pe legea pensiilor, ca atata timp cat dumneavoastra furand voturi conduceti lucrarile Camerei Deputatilor, grupul nostru parlamentar nu va participa la asemenea dezbateri dezastruoase”, a declarat marti Nicolicea. La randul sau liderul grupului PSD, Mircea Dusa, a anuntat marti, in plen, ca deputatii social-democrati isi mentin decizia de a parasi lucrarile Camerei atat timp cat acestea sunt conduse de Roberta Anastase.

Activitatea Camerei Deputatilor este blocata inca din septembrie, de la scandalul legat de modul de adoptare a Legii pensiilor. Din acest motiv, proiectele de lege sosite la Camera nu pot fi repartizate comisiilor.

Alina Olteanu

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii