Vadim a cerut sprijinul unui ministru UDMR pentru televiziunea sa   octombrie 13th, 2010

foto: realitatea.net

Interceptarile telefonice ale SRI din dosarul ALRO Slatina au si efecte ”colaterale” surprinzatoare. Astfel, liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a fost inregistrat cerandu-i ajutorul ministrului UDMR al Comunicatiilor Zsolt Nagy pentru postul sau de telleviziune, Cosmos TV, informeaza Romania libera.

Una dintre convorbirile purtate de Vadim Tudor cu Zsolt Nagy a fost interceptata de SRI pe 12 ianuarie 2007, noteaza Romania libera. Liderul PRM il ruga pe ministrul Nagy sa intervina pe langa managerul unei firme de televiziune prin cablu pentru a retransmite si postul Cosmos TV.

C.V.T.: Ce vreau sa spun, domnule ministru? Domnul Maltalopol ala, sau Marcalopol, nu stiu cum il cheama…
Z.N.: Malacopol…
C.V.T.: Domnule, nu reusim sa facem nimic cu Astral.
Z.N.: M-a sunat pe mine domnul Stroe.
C.V.T.: Si a vorbit senatorul nostru, Dan Claudiu Tanasescu, unul din coproprietarii postului a vorbit. L-a dat acest Maltalopol, cum il cheama?
Z.N.: Malacopol.
C.V.T.: L-a dat pe mana nevestei tenismanului Florin Segarceanu si asta a zis ca nu poate, ca nu are spatiu pe banda respectiva si ca, de pilda in Bucuresti, abia in iulie ne preia Astralul.

Tot in discutie, CV Tudor spune ca a apelat si la Vasile Blaga pentru introducerea Cosmos TV in grila.

C.V.T.: Cand l-am rugat pe Vasile Blaga sa vorbeasca cu Alexandru Oprea, in 48 de ore am semnat contractul cu RCS. Repet, stii ce dificil e acolo.
Z.N.: Stiu.

Intrebat de catre ziaristii de Romania libera, fostul ministrul de Interne Vasile Blaga a declarat ca nu-si aminteste detaliile convorbirii cu Vadim.

Convorbirea dintre liderul PRM si fostul ministru al Comunicatiilor este in dosarul in care apar politicieni precum Elena Udrea, Theodor Stolojan, Dan Voiculescu si altii si in care au fost cercetati pentru tentativa la subminarea economiei nationale. (EN)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii