Precizari cu privire la incidentul petrecut in Parlamentul Romaniei   decembrie 23rd, 2010

In legatura cu incidentul petrecut astazi, 23 decembrie a.c. in Parlamentul Romaniei, cand un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul cladirii invocand faptul ca are unul din copii cu autism şi nu a primit alocatia pentru acesta, Primaria Sectorului 2 face urmatoarele precizari:

·         Domnul Adrian Ion Sobaru are un copil cu handicap grav (Calin George Sobaru) care beneficiaza de alocatie dubla, buget complementar şi indemnizatie de insotitor potrivit legii. Drepturile aferente copilului minor sunt transmise pe numele domnului Adrian Ion Sobaru.

·        Indemnizatia de insotitor  pentru persoanele cu handicap grav pana la data de 30.06.2010 a fost de 534 lei pe luna. Incepand cu data de 01.07.2010, odata cu intrarea in vigoare a Legii numarul 118/2010,  aceasta a fost diminuata la valoarea de 461 lei pe luna, alocatia dubla şi bugetul complementar ramanand la valorile initiale.

·        Referitor la afirmatiile legate de plata drepturilor minorului Calin George Sobaru precizam ca nu au existat intarzieri la plata acestora. Ultimele plati au fost efectuate in data de 16.12.2010, data la care au fost virate in cardul bancar al domnului Adrian Ion Sobaru urmatoarele drepturi baneşti:

–         indemnizatia de insotitor  care este in cuantum de 461 lei pe luna,

–         alocatia dubla, care este in valoare 84 de lei pe luna,

–         bugetul complementar care este in valoare de 91 de lei pe luna,

Totalul drepturilor salariale sunt de 636 lei pe luna.

23.12.2010

DIRECTOR,

MARIANA GEORGESCU

ŞEF SERVICIU,

ANATOL ALBU

SPP – CP

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii