Florin Tudose: “Orgasmul mediatic ii imbolnaveste pe romani!”   ianuarie 17th, 2011

de Razvan Gheorghe, Inpolitics

“Orgasmul mediatic” al unor televiziuni, care ne bombardeaza non-stop cu stiri infioratoare si cu predictii apocaliptice, creste nelinistea psihica a romanilor neaosi care pot resimti complicatii legate de tulburari de anxietate: frici, fobii si stari accentuate de depresie, sustine psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics.

“Amazoanele apocalipsei”
“Bombardarea cu stiri negative si apocaliptice duce, pana la urma, la aparitia complicatiilor legate de tulburari de anxietate, frici, fobii, stari de depresie. Prin acest bombardament se ajunge la o tensiune psihica importanta care poate afecta starea de sanatate a oamenilor, atat cea psihica, cat si cea somatic. Am vazut cu totii cum o stire proasta l-a omorat pe vicepresedintele CJ Arges. El a murit dupa ce a aflat ca mama sa a fost talharita si violata. Deja bolnav, starea sa de sanatate s-a deteliorat rapid la aflarea vestii. Intrebarea este cine isi asuma, pana la urma, responsabilitatea pentru toate astea? Pe vreo doua posturi de televiziune, in fiecare noapte isi fac de cap cavalerii apocalipsei. Ba nu, amazoanele apocalipsei. Si sunt niste femei mai agresive decat barbatii. In strainatate nu se intampla nicaieri astfel de lucruri. Sau, se ajunge la situatia din Ungaria unde s-a decis interzicerea informatiilor pe motiv de propaganda apocaliptica”, sustine Tudose.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

3 comentarii

ianuarie 17th, 2011 at 18:01
dacu2 spune:

ma mama hagi tudose dupa ce ti se taie50% sa tevad in roz

ianuarie 18th, 2011 at 08:41
d-usa-atlanta spune:

Ce inteleg eu este ca de vina ar fi stirile ! Nu cei care comit faptele ci cei ce le comenteaza,analizeaza,difuzeaza.Curioasa logica asta inversa.

ianuarie 18th, 2011 at 09:46
noname spune:

tudose=bulangiu