Sergiu Nicolaescu: ”Sobi Cseh e un turnator tampit si idiot!”   ianuarie 31st, 2011

de Razvan Gheorghe, Inpolitics

Cascadorul Sobi Cseh, cunoscut drept ”Buza de Iepure” gratie rolurilor jucate in compania ”Margelatului” Florin Piersic, este ”un turnator tampit si idiot”, sustine cunoscutul regizor si actor Sergiu Nicolaescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, maestrul explicand ca nu poate ierta niciodata un turnator care s-a oferit sa se duca de unul singur la Securitate pentru a ”face ordine in cinematografia romana”.

”Ce ordine faci tu, mai idiotule?”
“Cand s-a vorbit prima oara despre colaborarea lui Sobi Cseh cu Securitatea, eu am crezut ca este politicos sa ii iau apararea. Turnatori erau multi atunci, asa erau din pacate vremurile. Acum insa, am vazut declaratia lui in care sustine ca nu Securitatea a venit la el, ci el s-a dus la Securitate ca sa faca el curatenie in cinematografia romana.  Sobi Cseh este un tampit! Este clar pentru mine, baiatul asta este un mare tampit! Pai ce ordine faci tu, ma idiotule, in cinematografie? Ordinea Securitatii? Ordinea ta din cap? Pai, si aia este proasta. Sincer va spun, eu l-am mirosit de la inceput pe Sobi Cseh.

”Turnatorul Sobi Cseh nu a fost cinstit niciodata”
Era bun cascador, dar, eu nu i-am dat niciodata conducerea vreunei echipe de cascadori sau vreun rol. L-am mirosit ca este genul de om in care nimeni nu trebuie sa aiba incredere. Ce vroia el? Un oarecare cascador sa faca, cica, ordine in cinematografie? Baiatul asta nu a fost cinstit niciodata. Sa ajungi la prostia sa spui ca tu ai avut dreptate sa te duci la Securitate si sa torni este o culme a culmilor.

”Sobi Cseh figureaza in dosarul meu de la Securitate”
Mi-am vazut si eu dosarul de la Securitate. Era si Sobi Cseh acolo. De data asta va spun sincer: nu-l mai iert! Pe turnatorii de rand ii iert. Astia sunt destul de multi pentru ca, din pacate, asa erau vremurile atunci. Nu pot ierta insa niciodata pe un om care, in loc sa fie spasit, spune ca avea dreptate sa se duca la Securitate si sa toarne”, ne-a explicat maestrul Sergiu Nicolaescu care a mentionat ca nu vrea sa intre, inca, in detalii si sa explice in ce sens apare cascadorul in propriu sau  dosar de la Securitate.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

ianuarie 31st, 2011 at 18:37
georgems spune:

Bun dar oare Sergiu Nicolaescu cum putea sa faca niste filme bune nu zic nu ,ca si mie mi-au placut ca la majoritatea romanilor ,cele istorice in special,deci el care manipula mii de soldati , sume colosale fiind inginer daca nu ma insel, oare el zic nu a semnat cu dracul de a ajuns asa o vedeta???????????