Cursa Populara – RBBIM   septembrie 26th, 2013

Vino la Cursa Populara de la RBBIM, pe 6 octombrie, la ora 9:00, in Piata Constitutiei si vei afla ca nu-i asa! 3,5 km sunt mai usor de parcurs decat crezi si nu este deloc plictisitor cand alergi alaturi de alte sute de oameni!

Cursa Populara este ocazia ta de a incepe sa alergi si, in acelasi timp, vei sustine o cauza nobila! Fondurile stranse din taxa de participare sunt directionate catre cauza Padurea Copiilor, pentru plantarea si ingrijirea cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, si catre Hospice – Casa Sperantei.

Colegii nostri, care deja au performante remarcabile intr-ale alergarii, ne asigura ca oricine poate face aceasta cursa, cu o perioada scurta de antrenament inainte. Iar beneficiile sunt nenumarate: pe langa conditie fizica te alegi si cu mai multa incredere in fortele proprii si cu amintiri extraordinare.

Cand vine vorba de echipament, pentru 3,5 km iti este de ajuns sa vii imbracat si incaltat de sport obisnuit, in haine care nu iti ingreuneaza miscarile. Pentru a demonstra ca lipsa echipamentului nu este o piedica intr-alergarii, membrii ai echipei ViitorPlus vor participa la Cursa Populara in costumatii inedite. Te invitam si pe tine sa faci la fel daca doresti!

Si ca totul sa fie mai usor, iti propunem sa ne intalnim ca sa ne antrenam impreuna:

1. Luni (23 septembrie) – incepand cu ora 18:45, in Parcul Tineretului (intalnirea la intrarea Sincai)
Antrenament tinut de Oana Badea – maratonista cu experienta intr-alergarii si organizarii de evenimente sportive!

2. Vineri (27 septembrie) – incepand cu ora 18:45, in Parcul IOR (intalnirea la bisericuta de lemn)
Antrenament tinut de Andrei Gligor– ultramaratonist dedicat alergarilor in scop caritabil!

3. Miercuri (2 octombrie) – incepand cu ora 07:00, in Parcul Herastrau (intalnirea la iesirea de la Metrou Aviatorilor de langa parc)
Antrenament tinut de Andrei Rosu – ultratriatlonist, intrat in Guinness World Records pentru ca a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente intr-un an si 217 zile!

Le multumim Oanei, lui Andrei si lui Andrei pentru implicare si speram sa-ti faca placere sa te antrenezi cu ei si sa inveti cat mai multe.

Iata linkul catre evenimentul creat special pe Facebook in care poti sa te mandresti ca vii la Cursa Populara si sa-ti inviti si prietenii sa faca la fel.

Asigura-ti tie si copiilor tai un viitor mai sanatos si mai curat si alatura-te prietenilor Padurii Copiilor!

CUM TE INSCRII

Pasul 1: completezi formularul 

Pasul 2: vii la SportExpo, in Piata Constitutiei, pe 4 octombrie (13:00-20:00) si pe 5 octombrie (11:00-20:00) pentru inscriere, plata, ridicarea kit-ului.

DESPRE PADUREA COPIILOR

Padurea Copiilor este o campanie de strangere de fonduri a programului de impadurire “Adopta un copac!”, prin care ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila – isi propune sa planteze si sa ingrijeasca cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania. Pana acum, au fost plantate 4 hectare de padure, in comuna Poroschia din judetul Teleorman, ce vor fi ingrijite timp de 5 ani si monitorizate alti 10 ani.

DESPRE RBBIM

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociatia Bucharest Running Club si partenerii sai. Aflat la a 6-a editie, Maratonul International Bucuresti va avea loc in weekendul 5-6 octombrie, cu startul din Piata Constitutiei.

Competitia va consta, ca in fiecare an, din 3 curse competitive (42 de km, 21 de km si stafeta de 4×10 km) si Cursa Populara de 3,5 km. ViitorPlus va fi si anul acesta ONG partener iar fondurile atrase cu ajutorul alergatorilor din taxa de inscriere la Cursa Populara vor fi folosite pentru plantarea si ingrijirea Padurii Copiilor.

 

SURS: Corectnews.com

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii