Jurnal de senator   noiembrie 11th, 2013

Luni – 11 noiembrie

Astazi am fost exclus din PNL, la propunerea domnului Crin Antonescu. Am publicat punctul meu de vedere exprimat inaintea excluderii. Cat priveste excluderea in sine, voi ramane senator independent.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

noiembrie 11th, 2013 at 18:30
gelu spune:

Felicitatiri SRS, liberalii s-au dat arama pe fata. Deci conducerea PNL face practic prin excluderea lui SRS din randul liberarilor front comun cu escrocul basinescu. Asa se explica de ce liberalii in frunte cu Antonescu au luat aceasta hotarare, ei liberalii nefiind interesati sa arate adevarata fata de escorc mafiot si bisnitar a acestui impostor care din pacate a ajuns si presedinte de tara ci ei, liberalii fiind interesati ca adevarul sa nu iasa la lumina deoarece conducerea PNL il are pe nasul basinescu in suflet.

noiembrie 11th, 2013 at 19:06
Petre S spune:

Capul sus, SRS si sa continuam uniti lupta impotriva nemernicilor. Ii ai de partea ta pe cei 7,8 milioane de romani care nu doresc altceva decat capul celui mai mare criminal vre-odata zamislit in statiul Caratin, infinit mai ticalos decat insusi Ceausescu. Ponta? Antonescu? Laturi tradatoare, niste zerouri taiate in 4.