Asaltul serviciilor secrete   iunie 27th, 2014

SRSIntotdeauna, in istorie, atunci cand un stat a fost slab sau cand a existat o conjunctura internationala favorabila, asa-numitele servicii inteligente au acaparat mai multa putere. Uneori in exces. Dar puterea nu este infinita. Ceea ce reusesc sa castige serviciile secrete pierde societatea civila. Situatia poate deveni dramatica atunci cand slabiciunea statului se conjuga cu o situatie internationala speciala. Este exact ceea ce se intampla azi in Romania. Cand, printr-o initiativa SRI si o propunere a lui Mihai Razvan Ungureanu, fostul director SIE, se urmareste pierderea altor si altor drepturi cetatenesti.

Un general al Serviciului Roman de Informatii – domnia sa e general, desi Romania se bate in piept ca a demilitarizat serviciile – a sustinut in Parlament un demers legislativ. Si nu unul oarecare. Avem de-a face, pe fata, cu o propunere a celui mai important serviciu secret al tarii, conform careia toti cetatenii Romaniei, cu mic, cu mare, ar fi obligati sa-si inmatriculeze, cu parole cu tot, computerele. La fel, sustine generalul, cum se intampla cu autoturismele. In acest fel, intreg internetul ar urma sa se afle sub controlul Serviciului Roman de Informatii. Numai astfel, afirma serviciul secret, Romania se poate apara in fata terorismului cibernetic. Si nebunia abia incepe.

Tot in aceste zile, Mihai Razvan Ungureanu, racolat ca agent acoperit de Serviciul de Informatii Externe in anii Conventiei Democratice si ajuns, ulterior, ministru de Externe – cand a cedat Ungariei Fundatia Gojdu estimata la 3 miliarde de euro – si apoi director al Serviciului de Informatii Externe, transformat, peste noapte, de Traian Basescu in prim-ministru, astazi lider al unui partid de buzunar, a avansat un proiect bomba. Conform acestuia, expus de MRU cu subiect si predicat, toti demnitarii care au acces la informatii clasificate ar urma, inainte de a ajunge demnitari, sa primeasca avizul din partea unuia sau mai multor servicii secrete. Pentru a nu exista niciun fel de dubiu, el s-a referit, in mod explicit, la o ierarhie de sus in jos, incepand chiar cu Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Unde beneficiarii informatiilor clasificate sunt presedintele Romaniei, prim-ministrul, mai multi membri ai Guvernului si, ceea ce nu se pune, sefi ai unor servicii secrete. MRU a invocat necesitatea ca, inainte de a-si dobandi respectivele functii, toti acestia sa treaca prin filtrul serviciilor secrete. Cum a trecut el. Eventual sau nici macar eventual, sa devina, in prealabil, agenti acoperiti cu angajament si contract in regula. Si cu solda.

Sa analizam cei doi clesti ai menghinei care ar putea sugruma societatea civila din Romania. Sa incepem cu clestele MRU. Proiectul sau inseamna, nici mai mult, nici mai putin, ca un candidat la functia prezidentiala sau la o functie ministeriala, inainte de a fi facute demersurile in acest sens, ar trebui sa fie filtrat si aprobat si, cum spuneam, inregimentat, prin adoptie, de un serviciu secret. Daca serviciul secret ar dubii in ceea ce priveste persoana ta, daca el considera, ca sa folosim terminologia de specialitate, ca ai „vulnerabilitati”, atunci nu mai poti candida pentru cea mai inalta functie in stat. Pentru ca nu-ti vei putea exercita nicicand rolul de presedinte CSAT. Nu are niciun rost, daca nu esti selectionat in prealabil de un serviciu secret, sa faci eforturi, pentru ca partidul sa te promoveze ca prim-ministru sau ca membru al Guvernului. Cu alte cuvinte, simplificand lucrurile si pentru a nu mai exista niciun fel de confuzie, asemenea ierarhii, in administratia publica centrala, ar trebui sa fie stabilite, de fapt, nu la capatul unui proces democratic, al alegerilor, nu prin negocieri intre partidele politici, ci in mod direct, de catre serviciile secrete. Asta inseamna, nici mai mult, nici mai putin, decat renuntarea la cea mai importanta cucerire a democratiei, si anume desemnarea conducatorilor statului in urma unor alegeri libere. Alegerile ar urma sa devina doar formale si la ele nu ar putea sa participe decat persoane desemnate de serviciile secrete. Dar beneficiare ale informatiilor clasificate sunt si alte persoane din administratia publica locala. Si acestea, inainte de a participa la alegeri sau inainte de a fi desemnate, ar trebui sa primeasca, conform lui MRU, avizul serviciilor secrete.

Nu ne ajunge faptul ca si asa democratia in Romania este profund lezata prin faptul ca mult prea multi ofiteri acoperiti ajung parlamentari, ministri si chiar prim-ministri, nemaistiindu-se cui au de dat acestia socoteala. Alegatorilor? Structurilor politice care i-au desemnat? Sau serviciului secret caruia i-au jurat credinta? Acum, MRU, si probabil nu doar de capul lui, incearca sa transforme in litera de lege un proces reprobabil, periculos, care se intampla deja fara a se ridica totusi la o scara apocaliptica.

Dar ce vrea SRI? Vrea, nici mai mult, nici mai putin, ca tot ceea ce este postat pe toate computerele utilizate in Romania, inclusiv pe telefoanele mobile, sa se afle sub control. Nu numai teroristii sa fie controlati, nu numai prezumtivii teroristi, nu numai reprezentantii retelelor de crima organizata, nu numai prezumtivii reprezentanti, ci toata lumea. Sa poata fi monitorizate deci toate mesajele legate de afaceri, toate conversatiile cu caracter particular, toate mesajele de dragoste, pana si cele literare, si asta in numele luptei impotriva terorismului cibernetic.

De mai multa vreme, semnalez ca, in timp ce tot vorbim despre consolidarea statului de drept, statul roman s-a vulnerabilizat de fapt, intrucat a crescut deficitul de democratie, intarindu-se in schimb o serie de atribute preluate de serviciile secrete, de DNA, de ANI, care compun definitia totalitarismului. Proiectul legislativ avansat de SRI este, din aceasta perspectiva, la fel de priculos ca si proiectul MRU. Si se intampla pe fondul, asa cum aratam, al vulnerabilizarii statului roman nu numai in ceea ce priveste deficitul de democratie, ci si in raport cu alte state. Alte state care au, in mod natural, tot interesul sa controleze Romania. Si prin cine ar putea face acest lucru daca nu chiar prin serviciile secrete, care detin cea mai mare parte a informatiilor privilegiate despre institutii si cetateni. Planeta se afla sub numeroase amenintari. Dar intotdeauna planeta s-a aflat sub numeroase amenintari. Nu numai acum. Si cu toate astea, drumul statelor, directia au fost catre democratie. Catre consolidarea democratiei. Si nicidecum catre restrangerea drepturilor democratice.

Fie si numai faptul ca exsita asemenea tentative, ca se vehiculeaza in spatiul politic asemenea proiecte, ca ele au ajuns sa fie puse practic pe ordinea de zi a Parlamentului Romaniei demonstreaza ca cetatenii acestei tari se afla in pericol. Pentru ca mai multa putere a serviciilor secrete inseamna mai putina putere detinuta de cetateni.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

6 comentarii

iunie 27th, 2014 at 20:19
Marian Nicolae spune:

INVAZIE IN TOATA REGULA:
————————-

Un milion de evrei urmeaza sa devina concetatenii noştri
Published 20/05/2014 | By altermedia_ro

http://www.altermedia.info/romania/2014/05/20/un-milion-de-evrei-urmeaza-sa-devina-concetatenii-nostri/

Un milion de evrei urmează să devină concetăţenii noştri.

Au acest drept? Nu! Nici vorbă!

Domnule profesor ION COJA, în 2001 la o conferinţă ţinută la sala Dalles şi în câteva publicaţii aţi pretins că în România au fost încetăţeniţi 500.000 (cinci sute de mii) de evrei, în mare taină, fără să se publice nimic despre această veritabilă invazie. Nici un oficial nu a intervenit să vă pună la punct, să dezmintă această informaţie şi să liniştească opinia publică!

Dragul meu, noi nu mai avem opinie publică, aşa că nu era nimic de liniştit… În mod normal trebuia să reacţioneze ziarele! Să-mi ceară dovezi şi amănunte sau să mă ia la rost că alarmez lumea. Am aşteptat reacţia autorităţilor şi a ziarelor ca să aflu că m-am înşelat! Aş fi fost eu primul care m-aş fi bucurat şi aş fi suportat cu inima uşoară orice corecţie, chiar şi penală, pentru cele afirmate, numai să se dovedească a fi vorba de o alarmă falsă!

De la cine aţi primit această informaţie?

De la o persoană din guvern, nu toţi guvernanţii de după 1990 sunt trădători de Ţară. Precum şi de la un evreu de treabă, foarte bine informat, care mi-a precizat şi cifra finală a evreilor care urmează să se stabilească în România: un milion! După venirea la Cotroceni a lui Băsescu am luat legătura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al preşedintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis prin Diomid Perciun că în final va fi să fie un milion de evrei care se vor stabili în România şi Republica Moldova… Ca o compensaţie, se va face unirea cu Basarabia… Acesta a fost răspunsul! Un răspuns aproape oficial.

Aţi publicat un Apel al Românilor pe această temă. Tradus în engleză, depus pe la ambasade, la agenţii de presă… Care a fost reacţia?

Tăcere din partea tuturor oficialilor, a tuturor autorităţilor. A început Apelul să circule pe Internet însă şi asta a fost bine. Mi-au răspuns şi câţiva evrei, mirându-se cum de am putut imagina aşa ceva! Cică evreii din România abia mai sunt câteva mii, sunt o comunitate pe cale de dispariţie, trebuie să fii nebun să scorneşti aşa poveste!… Ba, unul mai isteţ, Liviu Ornea, m-a luat şi peste picior: numai nişte evrei nebuni ar părăsi raiul din Israel pentru mizeria din România!… Nebun cine l-ar lua în serios pe Coja!Edwin Black-The Transfer Agreement

Sunteţi în continuare convins că se pregăteşte acest veritabil exod evreiesc?

Nu se pregăteşte, el este în plină desfăşurare. Şi nu este exod, este invazie, făcută pe şest, ca să folosesc o expresie de argou din idiş! O invazie care se produce după o stratagemă inedită, încă neexperimentată în istorie!

….Mergi la Frumuşani sau lângă Urziceni, poate şi-n altă parte, unde s-au construit deja orăşele întregi, veritabile ghetto-uri de lux pentru evreii mai speciali, să trăiască izolaţi de populaţia autohtonă… Asta pe lângă miile de locuinţe, apartamente şi vile, cumpărate de evrei pe cont propriu, în Bucureşti şi în oraşele mai mari. Este evident că au o strategie anume, nu vin deodată toţi cei o mie de mii de evrei!… Mizează pe iuţeala lor de picior şi pe neatenţia spectatorilor, a noastră! Ca la orice scamatorie sau înşelăciune, poţi să-i zici cum vrei să-i spui! Nu mai este nici o îndoială. Am publicat de-a lungul ultimilor zece ani nenumărate dovezi, inclusiv din sursă evreiască, că acesta este planul şi că a pornit derularea lui! Pierdem timpul dacă îmi ceri dovezi noi!

De fapt, eu v-am invitat la această discuţie sub impresia unui material găsit pe Internet, o declaraţie a unei înalte oficialităţi iraniene, Hassan Firouzabadi, foarte mulţumit să constate că, şi citez, zilele statului Israel sunt numărate, că evreii şi-au dat seama că nu mai pot să reziste presiunii arabe, musulmane, şi sunt preocupaţi de singura ieşire pe care o mai au: să se întoarcă fiecare evreu în ţara de unde a venit el sau părinţii săi! Să părăsească Israelul!

Cred că acest demnitar iranian ştie mai bine decât mine sau dumneata ce se întâmplă în Israel. Nu avem voie să ignorăm semnalul de alarmă pe care ni-l trimite… În Israel evreii cei mai lucizi discută despre părăsirea, măcar parţială, a Israelului. A apărut şi o denumire, un cuvânt nou – „soluţia diasporistă”, pentru a denumi această mişcare, această strămutare a câteva milioane de evrei, această alia în sens invers. Aşa am găsit-o numită în cărţile unui evreu important: Philip Roth. Sper să le fi citit şi domnii Dorel Dorian şi Liviu Ornea! Ei m-au contestat. Îi aştept să prezinte scuze publice pentru neruşinarea cu care m-au atacat… Sunt convins că ştiau mai bine decât mine câtă dreptate aveam! Nişte…

6902_11

Subiectul discuţiei la care vă invit este acesta: de ceevreii n-ar avea dreptul să se stabilească în România? Drepturile Omului nu asigură şi dreptul la libera circulaţie?!

Nu! Drepturile Omului îţi asigură posibilitatea de a părăsi ţara în care te afli, oricare ar fi ea! Dar nimeni nu-ţi dă dreptul de a alege în ce ţară să trăieşti! E absolut logic! Dacă ai plecat dintr-o ţară, te stabileşti în altă ţară doar dacă eşti acceptat. În plus – şi acesta este argumentul probabil cel mai important: nu se admite nicăieri încetăţenirea în masă, cu miile şi sutele de mii! Tocmai pentru că totul este (a) ilegal şi (b) în contradicţie cu voinţa poporului român, autorităţile recurg la secretul operaţiunii pentru a aduce în România milionul de evrei! E înspăimântător că s-au găsit printre guvernanţi atâţi români trădători, care să accepte să participe la asigurarea desfăşurării în secret a acestei vaste invazii! Suntem deja sub ocupație străină şi nici măcar nu ştim! Ingenioasă mutare! Repet: fără precedent în istorie! Cum toată operaţiunea s-a făcut în secret, cei care au participat la ea nu aveau cum să nu-şi dea seama că fac ceva ilegal şi teribil de imoral! Act de trădare conştientă din partea guvernanţilor!

Cine sunt aceşti români trădători?

În primul rând cei trei preşedinți post-decembrişti! Dintre ei, în mod deosebit îl acuz pe Emil Constantinescu. Faptul că mama sa este evreică nu poate fi nici scuză, nici explicaţie, nici justificare! Va trebui să răspundă penal! Ca şi toţi prim-miniştri de după 1996! Miniştrii de Interne mai ales. Şi mulţi alţii! Parlamentarii nu cred că au cunoştinţă de această invazie, că au discutat cumva acest subiect! Nici măcar în mod neoficial, la o cafea, între două şedinţe.

Mai sunt şi alte motive pentru care vă opuneţi strămutării în România a unui milion de evrei?

Mai am încă un milion de motive!… Nici nu ştiu cu care să încep! Dar mai înainte de orice dă-mi voie să-ţi mărturisesc sila şi lehamitea mea, a celui care pricepe şi ştie bine câtă minciună, câtă suferinţă a produs schizofrenia evreilor sionişti care au planificat şi înfiinţat statul Israel cu un dispreţ total pentru viaţa oamenilor, inclusiv a evreilor. Mă întreb ce este acum în mintea evreilor nevoiţi din nou să rătăcească! Au în ei măcar atâta demnitate încât să le ceară socoteală celor care i-au plimbat aiurea până în Israel şi retur?!… S-au purtat două războaie mondiale pentru a se putea înfiinţa statul Israel! Cine răspunde pentru eşecul proiectului Israel în Palestina? Chiar nimeni?!

Dar este oare cazul să vă preocupe atât de mult suferinţele altora, fie ei şi evrei?!

Sunt foarte derutat 6902_5de lipsa de reacţie a evreilor de rând, a evreilor normali, aş zice. Menajamentele lor faţă de sionismul a cărui victimă sunt! Evident, victimele cele mai reale sunt evreii care au făcut alia, adică au plecat din ţara de baştină în Palestina, să susţină naşterea şi consolidarea Israelului. Acei evrei sunt, majoritatea, decedaţi… De suferinţa lor, a dezrădăcinării, copiii lor nu ştiu mare lucru! Sunt bucuroşi acum că statul le asigură strămutarea în Europa, în Polonia, în Ungaria, în România! Numai că suferinţa evreilor, de pe urma înfiinţării statului Israel, suferinţă reală, este incontestabil mai mică, în toate felurile mai mică, decât suferinţa îndurată de alte popoare pentru înfiinţarea statului Israel. Iar printre popoarele care au suferit cel mai mult de pe urma nebuniei sioniste să ştii că noi, românii, ocupăm un loc în faţă de tot! Rândul întâi! Cu coroniţă!… Numai ruşii or fi suferit mai mult!

La ce vă referiţi?

Ai auzit de actorul acela, Mel Gibson, care a declarat că evreii sunt vinovaţi de toate războaiele?

Da, a cam păţit-o după aia. L-a costat mult această declaraţie!

Nu de asta-i vorba! Ci de dreptatea pe care a avut-o Mel Gibson! …Fireşte, este un mod uşuratic, colocvial, de a vorbi aşa, de toate războaiele. Nu chiar toate! În mod sigur numai două: Primul şi Al Doilea Război Mondial!

Chiar: numai două?!… Dar în ce fel susţineţi această acuzaţie?

Sunt multe cărţi, mulţi autori care au promovat această idee ori au lăsat să se înţeleagă că aşa stau lucrurile!… Din fericire – dacă pot spune aşa, cei mai importanţi şi mai convingători sunt înşişi autorii evrei! Un Benjamin Freedman, de pildă. În plus, te rog să aplici regula din criminalistică: cui prodest? Cui i-a folosit? Cine a tras foloasele cele mai mari? Aşa se procedează într-o anchetă, când s-a produs o crimă. Încerci să afli cine este principalul beneficiar de pe urma dispariției victimei. În 99 la sută din cazuri aşa se ajunge la autorul crimei! Iar războiul ce este altceva decât o crimă, repetată în câteva milioane de ipostaze… Şi cam toţi istoricii consemnează marile câştiguri şi avantaje dobândite de evrei după fiecare război mondial! Aceste beneficii au fost încununate prin înfiinţarea statului Israel!holocash

Haideţi să ne rezumăm la români. Se poate oare vorbi de suferinţele românilor de pe urma înfiinţării statului Israel? Cu ce ne-a afectat apariţia statului evreiesc?

Trebuie început cu o sută de ani mai în urmă. Statul Israel s-a înfiinţat în 1948, dar ideea de a se înfiinţa un stat, o patrie pentru evrei, a fost mult mai veche, iar pentru amplasamentul unui viitor stat al evreilor au fost luate în calcul mai multe variante. Varianta cea mai agreată de sionişti a fost undeva pe un teritoriu unde locuiau ca majoritari românii… Moldova lui Ştefan cel Mare, incluzând deci şi Basarabia, şi Bucovina, şi Galiţia… Cam aici au simţit evreii că se află raiul pe pământ, cum numea Shalom Alehem acest spaţiu!… Şi după 1830 a început invadarea acestui teritoriu de către evrei. Invadarea prin infiltrare a unor persoane sau grupuri mici, aparent inofensive la nivelul evenimentelor istorice. A urmat reacţia românească, discursurile lui Vasile Alecsandri, Vasile Conta şi alţii, în Parlament, articolele lui Eminescu şi ale altora, înfiinţarea Mişcării Legionare şi lupta acesteia cu trădătorii de neam din clasa politică românească. Ar trebui de urgenţă făcut un inventar riguros al pagubelor şi suferinţelor noastre de pe urma tentativei de a stabili Israelul în România. Ar fi o temă de cercetare bună pentru istoricii de la Institutul pentru Cercetarea Holocaustului, căci de un holocaust a fost vorba, un holocaust împotriva românilor!

Ce rol a avut Holocaustul pentru înfiinţarea Israelului?

Un rol decisiv! Tocmai de aceea se spun atâtea minciuni despre Holocaust! Pentru a se ascunde faptul că a făcut parte din strategia sionistă! A fost planificat cu mai multe scopuri, în mod deosebit (1) pentru a reface solidaritatea dintre evrei, (2) pentru a anihila curentul de asimilare a evreilor printre goimii creştini, (3) pentru a crea în opinia publică acel curent de simpatie şi compasiune care să determine opinia publică să accepte înfiinţarea Israelului ca pe o soluţie binecuvântată! În plus, a mai fost şi (4) obţinerea de compensaţii de la cei vinovaţi de genocidul pus la cale de sionişti. În fine, se mai vorbeşte, cu argumente şi cu documente, de încă un mobil, cel mai cinic şi mai criminal: (5) au fost supuşi deportărilor şi exterminării evreii de calitate proastă, evreii degeneraţi, care reprezentau un lest pentru evreime!… Aceşti evrei de proastă calitate au fost selectaţi mai ales după starea lor economică precară. Pentru sionişti, evreii săraci nu merită să supravieţuiască… Sunt rebuturi umane.

Cunosc această ipoteză, este cutremurătoare! Mi-e greu s-o iau în serios!

Şi mie! Tot ce ţi-am spus până acum sunt idei care circulă în literatura negaţionistă. Eu nu inventez nimic!

Mă gândesc la evreii supravieţuitori, nu cred că ar suporta această idee şi nu ar reacţiona! Lipsa de reacţie nu cumva dovedeşte că ipoteza este total fantezistă?

Şi eu m-am gândit aşa. Dar mă mai gândesc şi altfel: cine să reacţioneze? Evreii şi urmaşii evreilor care au scăpat, care deci au fost aleşi, selectaţi să supravieţuiască? Închipuie-ţi că ai fi pe un Titanic care se scufundă, iar căpitanul le-ar spune pasagerilor că nu sunt locuri de salvare pentru toţi şi că este nevoit să facă o selecţie! Dacă te nimereşti printre cei care primesc un loc în bărcile de salvare, nu te mai gândeşti să întrebi, domnule căpitan, dar după ce criteriu aţi decis cine da şi cine ba?!… Aşa şi cu evreii care au supravieţuit holocaustului!… Care au fost aleşi să supravieţuiască! Mai ales că vinovăţia pentru actul exterminării în masă a sute de mii de evrei, real, a fost pasată integral asupra altora! Integral, am spus!

Adică?

Adică există o vină a mai multora, nu numai a evreilor sionişti! Evrei mulţi au fost ucişi şi în Polonia, în Rusia, în Ucraina! Unii care se dau mai cunoscători susţin că holocaustul a fost o răfuială între evrei, care nici pe departe nu sunt un popor omogen, ci este frământat de dispute ancestrale între mai multe soiuri de evrei! Dar să nu ne depărtăm de subiectul nostru.

În România care evrei au murit?

Nu-i treaba noastră acum, în această discuţie!… Important pentru noi este să stabilim că evreii care au murit în România anilor 1940-44 nu pot fi considerați victime ale Holocaustului! Citeşte definiţia dată holocaustului de experţii de la Yad Vashem. Ţine-o minte: În centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu – bărbaţi, femei, copii. Se potriveşte această definiţie cu faptele? A funcţionat vreodată în România decizia de a ucide fiecare evreu?! Nici măcar în Germania!

Mda, nu se potriveşte deloc cu ce s-a întâmplat în România! Nici vorbă să fi funcţionat în România decizia de a ucide evrei! Din păcate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o altă definiţie a holocaustului! La fel şi Institutul de Cercetare a Holocaustului! O definiţie inacceptabilă între oameni serioşi!

Au dat altă definiţie, înlocuind uciderea cu persecuţia! Dacă porneau de la definiţia corectă, a doua zi trebuiau să declare desfiinţată şi comisia, şi institutul acela, în care s-au oploşit nişte trădători, nişte găinari! Nişte mincinoşi! Nişte trântori mai răi şi mai jalnici decât cei ce au lucrat cândva la institutul de istorie a P.C.R… Dar nici măcar definiţia pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul să vorbească de un Holocaust, de un genocid!

…Partea proastă este că toată această tevatură cu Holocaustul din România este direct legată de proiectul venirii acestui milion nenorocit de evrei! Cam tot ce s-a întâmplat în România de după 22 decembrie 1989 are legătură cu această invazie insidioasă, nevăzută, neauzită… Dacă nu cumva chiar şi aşa zisa noastră revoluţie…

Care ar fi legătura? holohoax-brainwashing-children

Este de aşteptat ca lumea românească, atunci când românii vor conştientiza ce se întâmplă cu noi, să aibă o reacţie de respingere şi de adversitate faţă de evreii invadatori, nu pentru că sunt evrei, ci pentru că sunt invadatori! Această reacţie va fi mai mică, mai estompată, timidă chiar, dacă ni se bagă în cap că părinţii noştri au omorât sute de mii de evrei! Unii dintre noi se vor bucura chiar, spunând că în felul acesta, prin venirea evreilor, ni se oferă ocazia de a ne plăti de datoria cu care ne-au încărcat faţă de evrei aşa zisele crime ale lui Antonescu şi ale legionarilor! Românul acceptă cu greu un asemenea păcat fără să încerce să obţină iertarea din cer precum şi cea de pe pământ!… Haimanalele astea sioniste şi holocaustiste vor să ne creeze un complex de vinovăţie faţă de evrei. Calcul profund greşit! Tot mai mulţi români, îndeosebi tinerii, conştientizează că, de fapt, evreii se fac teribil de vinovaţi, dovedindu-se că nu sunt capabili să nutrească sentimentul de mare nobleţe şi demnitate umană care este recunoştinţa! În loc să ne fie recunoscători, ei îşi fac socoteală că suntem fraieri de buni şi-şi pot bate joc de noi! Or să constate curând că iarăşi s-au înşelat!

Asta sună a ameninţare!

Bineînţeles! Faptul de a fi în legitimă apărare şi de a-ţi ajunge cuţitul la os te face extrem de periculos! Tucidide atrăgea atenţia că un adversar adus în pragul desfiinţării, al nimicirii totale, găseşte în el resurse nebănuite de nimeni de a riposta devastator. Căci te împaci cu înfrângerea, la gândul că data viitoare vei fi tu victorios! Dar când adversarul nu vrea să te învingă, ci să te distrugă, să te desfiinţeze, atunci reacţia ta va fi de genul „mor cu el de gât“! Să nu-şi facă iluzii cei care s-au trezit aşa de uşor, peste noapte, cu cetăţenie română! Tot ce mişcă-n țara asta le va fi duşman de moarte! Să se aştepte la tot ce poate fi mai rău! La orice! Căci vom fi în legitimă apărare!

În numele cui vorbiţi aşa?

Sper că în numele multor români. Sau măcar în numele românilor din Vatra Românească şi din Liga pentru Combaterea Anti-Românismului, LICAR.

Ce ar mai fi de spus!

Lucrul cel mai important: suferinţele pe care le-a adus instaurarea comunismului în România au legătură directă cu înfiinţarea Israelului! Ca şi căderea comunismului!… Ştiu că se vor mira mulţi! Dar mintea sioniştilor este maladiv de întortocheată şi de combinatorie! Nu le stă mintea la frumuseţea lumii şi a vieţii, a condiţiei de om, să se bucure de ea! Ci sunt clipă de clipă chitiţi pe planurile lor pe cât de ingenioase, pe atât de falimentare pe termen lung!… Planuri atât de întunecate, departe de esenţa luminoasă a fiinţei umane. Planuri efectiv diabolice, drăceşti!

E drept, evreii au dat cei mai mari campioni la şah! Se pricep la combinaţii, la anticiparea jocului cu zece mutări sau mai multe!

Dă-mi voie să-ţi demonstrez cu altă ocazie că te înşeli. Priceperea la şah nu este sinonimă cu inteligenţa! Inteligenţa aia care face din om minunea Universului!… E multă paranoia în jocul de combinaţii cu zece mutări înainte!… Şi mergem mai departe! Ce ziceam?

Ziceaţi că instaurarea comunismului are legătură cu înfiinţarea statului Israel!

Da, are! Şi puţină lume îşi dă seama! Pentru că în etapa interbelică, atunci când evreii au fost invitaţi să vină cât mai mulţi în Palestina, ca să susţină înfiinţarea statului patrie, sioniştii au constatat că majoritatea evreilor sunt oameni normali şi nu-şi părăsesc casa şi rostul lor pentru a împlini un vis poate romantic, dar mai ales nerealist, nesăbuit! Concluzia sionistă: dacă evreii noştri nu vin de bună voie în Palestina, să-i constrângem să vină! Acesta a fost, printre altele, şi rolul Holocaustului. Dar şi aşa, de la Auschwitz sau Dachau majoritatea evreilor când au fost eliberaţi au ales să plece în altă parte, mai ales în S.U.A., nu în Palestina! Aşa că mai era nevoie de ceva ca să-i constrângă pe evrei să-şi părăsească ograda, afacerile, relaţiile umane etc. şi să facă alia în Palestina sau, după 1948, în Israel. Acel ceva a fost instaurarea comunismului în Estul Europei, acolo unde trăiau cei mai mulţi evrei, iar comunismul a însemnat desfiinţarea proprietăţii personale, a iniţiativei individuale, teroare politică etc. Un adevărat infern, au spus-o toţi. Prin ridicarea vestitei „cortine de fier“, din acest infern nu aveai voie să pleci. Pentru prima oară în istorie s-a instituit o barieră de netrecut la graniţa fiecărei ţări comuniste. Zeci de mii de oameni şi-au pierdut viaţa încercând să treacă de această barieră fără paşaport, să ajungă în Occidentul tot mai atrăgător!

Singurii care au primit dreptul să părăsească legal raiul comunist au fost evreii! Am înţeles…

Dar nu au avut dreptul să-şi aleagă ţara unde să emigreze, ci majoritatea evreilor au fost obligaţi să se stabilească în Israel! Unde, e drept, li se ofereau condiţii de viaţă ceva mai bune ca în ţara părăsită! De unde au venit resursele materiale? Asta e altă poveste, secundară!…

Arthur R. BUTZ – The Hoax mAşadar, una dintre „raţiunile superioare“ care au patronat instalarea comunismului în ţările în care locuiau cei mai mulţi evrei a fost să-i oblige pe evrei să plece din lagărul de concentrare comunist. Ţi nu uita că pretutindeni comunismul s-a instaurat prin evrei! Armata Roşie şi evreii!

Mă mir însă…

Dragul meu, să nu ne pierdem în detalii, acele detalii care vin în contradicţie cu ce spun! Lasă-mă să închei, adică să fac legătura între proiectul Israel şi căderea comunismului!… Aşa cum o văd eu. Poate greşesc. Pe urmă discutăm şi detaliile! Deci: situaţia din Israel nu a evoluat cum şi-ar fi dorit multă lume, inclusiv noi, românii naţionalişti, să zicem! Nu mai zic de sionişti! E drept că Israelul s-a lăţit, s-a lărgit, în urma unor războaie care au făcut însă imposibilă pacea cu arabii. În felul acesta presiunea arabă la noile graniţe a devenit tot mai mare, explozivă în orice moment! Aşa că evreii responsabili de mersul lucrurilor în Israel au început să ia în calcul şi varianta eşecului! Din câte am aflat abia cu un an, doi în urmă, încă din anii ’70-’80 se discută serios pe această temă în mediile politice şi în mass media din Israel, S.U.A. Am înţeles asta de la Philip Roth, amintit mai sus. După Philip Roth şi alţi evrei care gândesc ca el, soluţia ar fi ca evreii veniţi din Europa să se întoarcă de unde au venit, iar în Israel să rămână evreii proveniţi din ţările arabe. Fiind mai puţini la număr, aceştia se vor mulţumi cu un Israel mai mic, restrâns la graniţele din momentul înfiinţării, cele din 1948.

Să luăm cazul României, al României conduse de Ceauşescu şi oamenii crescuţi de acesta: În niciun caz Ceauşescu nu ar fi acceptat revenirea în masă a evreilor plecaţi din România! În plus, nici nu prea era atrăgătoare pentru evrei acea Românie în care ei s-ar fi întors cu coada între picioare… Pentru ca revenirea evreilor în România să fie posibilă, adică să fie acceptată şi tolerată de autorităţi, de populaţie, era nevoie ca în România să se schimbe regimul naţionalist(-comunist) al lui Ceauşescu şi să fie înlocuit cu un regim preocupat de valorile false ale globalizării, ale mondializării, ale multiculturalismului, ale amestecului rasial etc. Era nevoie de o Românie cu o populaţie sărăcită, descurajată, speriată de spectrul sărăciei, o Românie din care au plecat câteva milioane de indivizi de calitate, oameni întreprinzători care şi-au luat lumea în cap să scape de sărăcia din România! Au plecat vreo 2-3 milioane de români, români dintre cei mai energici, mai activi, aşa că nu se va simţi prea tare milionul de evrei care le iau locul!…

Bine, dar din România nu au plecat în Israel un milion de evrei!…

Eh, abia de aici, de la această constatare începe tragedia care ni se pregăteşte! Căci scopul urmărit nu este numai dezamorsarea situaţiei din Israel sau chiar abandonarea Israelului şi plasarea izraelienilor în ţările de origine. Ci scopul este mutarea Israelului în România! Nu la anul şi nici peste 10 ani. Deocamdată la anul şi în următorii 10-15 ani se vor îngriji ca numărul evreilor şi ponderea lor în viaţa economică din România să fie tot mai mare! Iar numărul românilor şi ponderea lor în viaţa social-economică să fie tot mai mică. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a Ţării! Nu forma contează, nu ambalajul, ci conţinutul! Iar conţinutul va fi tot mai evreiesc până ce se va atinge masa critică, dacă pot spune aşa. Masa critică necesară pentru a declara şi consfinţi caracterul evreiesc al statului numit în acte România! În realitate, caracterul românesc al acestui stat va deveni o amintire…

Desigur, aşa văd eu lucrurile, la nivelul meu de informaţii şi de înţelegere a lumii în care trăiesc… Acesta este scenariul pe care îl consider că se află în derulare… Acestea sunt intenţiile unui adversar care are toate atuurile materiale în mână. Mai puţin atuurile spirituale… Şi în nici un caz susţinerea la care speră orice om cu mintea întreagă!

Ştiu bine că acest scenariu, pus de mine pe seama intenţiilor evreieşti, va suscita proteste, ale unui Dorel Dorian sau Liviu Ornea, ale unui Andrei Cornea sau Gabriel Andreescu ori Andrei Oişteanu. Ştiu şi că voi fi înjurat de tot felul de nerozi sau ticăloşi! Dar îi rog pe oamenii cu capul pe umeri să se gândească la două aspecte: au plecat din România în Israel 350.000 de evrei, iar de întors nu se întorc mai puţini, cum ar fi de aşteptat, ci mai mulţi! Al doilea aspect: sunt oferte în Occident, în America, prin care evreii de acolo, nu cei din Israel, sunt încurajaţi să se stabilească în România, iar Comunitatea le oferă tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari de căciulă. Informaţia mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian… Aşadar, venirea în masă a evreilor în România nu se limitează la a fi o soluţie salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai ameninţaţi de presiunea arabă, musulmană! Ci, conform dictonului românesc, potrivit căruia pe cine nu-l laşi să moară, nu te va lăsa să trăieşti, marii strategi sionişti ai evreimii se apucă iar de vechiul lor vis: Israelul pe pământ românesc!..

Cine nu pricepe şi nu simte că tot ce ni s-a întâmplat după 1990 converge spre un sens numai din perspectiva acestui scenariu este sau imbecil sau este plătit să servească realizarea acestui proiect netrebnic!

E teribil ce spuneţi şi extrem de grav. Am, totuşi, sentimentul că oferiţi scenariul unui proiect de o anvergură prea mare în raport cu argumentele prezentate. În mod deosebit mi-e greu să admit că instaurarea comunismului a avut drept scop susţinerea pe plan demografic a înfiinţării statului Israel!

Dacă dumneata simplifici şi deformezi în asemenea hal vorbele mele, ce să mai zic de alţii?!…

Cu ce am greşit?

Instaurarea comunismului a avut cauze şi scopuri multiple. Chiar dacă scopul principal nu a fost înfiinţarea sau susţinerea statului Israel, comunismul a fost util acestui nobil ţel! Altminteri, în mod sigur comunismul a avut drept scop deposedarea celor ce aveau. În primul rând deposedarea celor ce aveau proprietăţi funciare, rurale, imobiliare. Başca fabrici şi uzine, ateliere etc. Cu asta cred că eşti de acord!

Vă dau toată dreptatea, doar am trăit din plin naţionalizarea şi instaurarea proprietăţii de stat sau a întregului popor!

Şi ce a urmat, ce s-a întâmplat după căderea comunismului?

S-a făcut retrocedarea proprietăţilor!

S-o crezi dumneata! Nu s-a făcut retrocedarea proprietăților, ci doar s-a proclamat retrocedarea, pe hârtie, în textul unor legi încâlcite, care au făcut ca retrocedarea să se realizeze în proporţie de cel mult 10-15 la sută către foştii proprietari! Prin aplicarea acestor legi, peste trei sferturi din averea poporului român care, chipurile, s-a retrocedat foştilor proprietari, a ajuns, de fapt, în proprietatea altora, a unor indivizi care nu aveau nici un drept de foşti proprietari sau de moştenitori. Iar foarte mulţi dintre beneficiarii retrocedărilor au fost nevoiţi să vândă pe mai nimic ce au primit, astfel că, prin aşa zisa cădere a comunismului, s-a definitivat un proces început la 11 iunie 1948 prin naţionalizare: în România s-a schimbat radical regimul proprietăţii! Proprietatea funciară şi imobiliară din România, aflată la 11 iunie 1948 în proporţie majoritară în mâna etnicilor români, iar în 1990 aflată integral în proprietatea poporului român, după 1990 a trecut în proprietatea unor alogeni, printre aceşti alogeni cei mai mulţi fiind evreii!Cornel-Dan Niculae – Ofensiva iudaismului asupra Romaniei

Asta cam aşa e!

Să nu ne lăsăm păcăliţi: căderea comunismului a fost provocată şi controlată pas cu pas de cei care au instaurat comunismul!… Instaurarea comunismului a dus la desfiinţarea proprietăţii, iar căderea, aşa zisa cădere a comunismului a însemnat revenirea la proprietatea privată, revenirea la proprietatea privată, dar cu alţi proprietari, nu cei din 1948! Iar ca să se ducă până la capăt această schimbare de proprietari, în România s-a legiferat dreptul străinilor de a cumpăra proprietăţi imobiliare, funciare în primul rând! Odată cu legiferarea acestui drept a început palestinizarea României!

Încearcă să afli cum se distribuie proprietatea funciară din România şi vei constata că este un mare secret sau că nimeni nu ştie în a cui proprietate se află pământul românesc: cât la sută este în proprietatea unor români, cât în proprietatea altora: maghiari, ţigani, evrei, arabi, italieni…

Italieni?

Am auzit de nişte italieni că au cumpărat sute de hectare, undeva prin Ardeal sau Banat şi, în loc să facă agricultură, au ras cu buldozerele stratul fertil al solului, gros de 50-60 cm, l-au încărcat în trenuri şi l-au dus în Italia! Vameşii, pentru că nu aveau nicăieri trecut pe listele lor pământul ca marfă de export, s-au mulţumit cu şpaga şi nu au taxat nimic… Literalmente au furat pământul Ţării! Nu s-a luat nici o măsură, nici o reacţie din partea guvernanţilor pentru a interzice în viitor asemenea grozăvii! Nu-i de mirare că se întâmplă aşa! Asta este mentalitatea străinului: să dea un tun şi s-o întindă! Cum e şi vorba aceea: Băi, ţigane, ’ţi-arde satul! P…a mea, mă mut în altul!…

Cu alte cuvinte, credeţi că naţionalizarea din 1948 s-a făcut cu gândul la legile retrocedării de după 1990? Cam…

E adevărat că pare greu de crezut. Asta ar însemna că unii au ştiut de acest mers al istoriei! Eu, după evenimentele la care am asistat în viaţa mea, mi-am întărit impresia, să nu-i zic convingere, că cei care au inventat comunismul şi l-au instaurat, au avut tot timpul controlul acestuia, inclusiv posibilitatea de a zice La loc comanda!, adică de a desfiinţa comunismul! De a demonta şandramaua, butaforia comunistă! Ai văzut ce simplu au mers toate în toamna lui 1989! Singur bietul Ceauşescu a luat în serios toată povestea şi a crezut în viitorul comunismului, măcar în varianta sa românească!

Desigur, puţini, foarte puţini evrei au ştiut care va fi soarta comunismului inventat de Ei, şi când spun Ei nu am în vedere numai evrei! Unul dintre cei care au ştiut, cred că a fost „cel mai important evreu din Europa“! Îţi aduci aminte expresia asta? Despre cine este vorba?…

Wilhelm Filderman, preşedinte al comunităţii evreieşti pe vremea lui Antonescu!… Dar de unde ştiţi că ştia?

Mi-am dat seama când am aflat că a scris nişte memorii pe care le-a lăsat în păstrare secretarului său cu indicaţia ca aceste memorii să fie predate Academiei Române atunci când va cădea regimul comunist din România… Ştia că secretarul său, ceva mai tânăr, are toate şansele să apuce căderea mascaradei iudeo-comuniste!

Mai vrei argumente? Fă bine şi mai citeşte o dată, pe ioncoja.ro , măcar textul intitulat România, colonie a Israelului?

Completează de minune discuţia noastră.

Dar nu încheiem discuţia noastră fără să-ţi ofer o informaţie extrem de elocventă în sensul celor de mai sus: de câţiva ani, ofiţerii S.R.I. au primit ordinul ca, în prezentarea cazurilor pe care le cercetează, cazuri care privesc siguranţa naţională, să nu mai facă menţiunea numelui pe care l-au purtat la naştere infractorii sau suspecţii urmăriţi, să nu mai precizeze că aceştia şi-au schimbat la un moment dat numele. Ei sau părinţii lor!… Ştii care a fost unul din motivele pentru care Ceauşescu şi-a atras ura lor, a celor care l-au ucis în ziua de Crăciun? Dăduse în 1988 Ceauşescu un pricaz prin care fiecare cetățean cu funcţii mai importante în Partid sau în Stat trebuia să facă în scris o autobiografie cu menţiunea expresă a oricărei schimbări de nume intervenită la rudele foarte apropiate: părinţi, bunici, fraţi, copii, socri, cumnaţi etc. şi să menţioneze la fiecare numele purtat la naştere şi locul naşterii. Unii au refuzat sau au tergiversat depunerea acestei autodenunţări (căci aşa ceva era în fond!). S-a cam luat de gânduri când a văzut Ceauşescu cât de mulţi erau cei ce aveau de ascuns o schimbare de nume, tipică celor care au avut o misiune de executat împotriva celor al căror nume l-au împrumutat. Oameni care îşi ascund trecutul şi viitorul!

Îşi ascund viitorul lor? Asta cum vine?!

Adică au de ascuns nişte intenţii sau angajamente ostile Ţării, românilor!… Cumva nu ţi-e clar cine a avut de ascuns aşa ceva? Nu evreii ca Alexandru Graur sau Ştefan Cazimir, ai căror părinţi şi-au schimbat numele ca semn al adeziunii lor la valorile autohtonilor, ca evrei pământeni cum s-au considerat! Ci evreii sionişti, cominternişti… Vrei nume?

Numai nume de morţi! Să nu avem probleme cu tribunalul…

Ai văzut dumneata evreu mort?!… Aşa-i că n-ai văzut?! Nu mor, se prefac, domnule!… Dar cine-i mai crede?!

O ultimă întrebare: de ce îl acuzaţi pe Emil Constantinescu mai mult decât pe ceilalţi preşedinți?

Nu-i mai breaz niciunul, la urma urmelor! Băsescu a ajuns preşedinte pe voturi furate! Nici Emil Constantinescu nu a avut voturile necesare pentru a deveni preşedinte! Oricât am fi noi de proşti sau zevzeci, românii nu aveau cum să-şi aleagă un asemenea preşedinte, un ins atât de şters, fără pic de sare şi piper, gol şi artificial în tot ce spune!… El a fost impus, cu pretextul că în felul acesta ne obişnuim cu ideea de alternanţă democratică la putere etc., etc. Bla-bla-uri… În realitate, în 1996, Iliescu, sfătuit sau convins de americani, a acceptat să se declare învins, deşi avea cele mai multe voturi, cu condiţia ca după patru ani să se întoarcă la Cotroceni… Emil Constantinescu şi Convenţia Democratică au acceptat să facă ceea ce Iliescu şi PDSR, în legislatura 1992-96, s-au eschivat să facă, anume să legifereze vânzarea de terenuri către aşa zişii investitori străini, către străini, deci! Pe scurt, evreilor! O dată legiferat acest act de trădare naţională, s-a putut începe şi încetăţenirea frauduloasă a evreilor. Primii 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au fost încetăţeniţi pe vremea lui Emil Constantinescu! Acesta este marele său „rol“ istoric! A acceptat invazia evreiască în România!

51CGWYATRSL._SL500_În legislaţia 1992-96 s-a discutat în comisia de politică externă a Senatului, din care făceam parte, posibilitatea ca România să ofere găzduire, temporară, pentru 300.000 în caz de forţă majoră! Am fost toţi de acord!… Acum îmi dau seama că a fost un prim test pentru a sonda terenul. Ni s-au dat şi explicații: 300.000 reprezintă capacitatea de cazare a hotelurilor din staţiunile turistice…

Când vor fi luaţi la întrebări acei evrei încetăţeniţi în mod fraudulos, infractori în fond, ei vor spune că au plecat din România fără voia lor, că i-au silit autorităţile comuniste din România, că ei nu au renunțat niciodată la cetăţenia română… Acest alibi – dacă-l putem numi aşa – le este întărit de raportul lui Tismăneanu, care spune numai minciuni despre evreii din România acelor ani, minciuni orientate însă de o idee: să facă din revenirea evreilor în România un act de reparaţie a unei injustiţii! În raportul lui Tismăneanu evreii sunt declaraţi victime ale regimului comunist!… Nici că se putea o minciună mai cinică!… Acest raport este însă opera lui Traian Băsescu! Asta uită lumea sau nu pricepe!… Băsescu, sfidând întreaga societate românească, l-a desemnat pe netrebnicul de Tismăneanu să-şi bată joc de noi şi de morţii noştri!…

Minciună organizată: cu câţiva ani în urmă, Dorel Dorian, comentând Apelul nostru, adică informaţia că sute de mii de evrei se pregătesc să ne cadă pe cap, afirma d-l Dorian că nici vorbă de aşa ceva. Deşi, în principiu, zicea tot el aşa, într-o doară, vreo trei sute de mii de evrei, dintre cei plecaţi, nu au renunţat niciodată la cetăţenia română! Aşa că aceştia sunt mai departe la fel de cetăţeni români ca şi mine sau dumneata!… Absolut neruşinaţi! „Fiii minciunii“, le-a spus bine Cine le-a spus aşa!

Precizez, însă, în încheiere: nici termenul revenire nu este corect. Termenul corect este invazie, invazie perfidă, dezonorantă, făcută pe ascuns, hoţeşte, fără acoperire legală, lipsită şi de legitimitate! Dar mai ales lipsită de demnitate!…Ovidiu Raetchi

Vă mulţumesc pentru discuţia pe care aţi avut amabilitatea să…

Să nu uit! Situaţia care ni se pregăteşte este agravată de faptul că acest milion de evrei înseamnă circa opt sute de mii de alegători, care vor vota foarte disciplinat, grupat. Ei vor putea să basculeze rezultatul alegerilor din România şi să impună guvernul pe care îl vor dori! Adică vom intra sub un jug străin, alogen, izraelit, cum nu am mai fost nici sub ocupaţia sovietică sau fanariotă!

Credeţi că intenţia guvernului de a introduce votul de la distanţă, prin corespondenţă, are legătură cu încetăţenirea acestui milion de evrei din România?

Ai perfectă dreptate! Nu m-am gândit, dar sigur despre asta este vorba, pentru ei s-a făcut legea şi nu pentru românii din diasporă!… Nu uita că aceşti români s-au trezit reprezentaţi în Parlament prin evreul Raymond Luca, un individ de o mediocritate deplină, cu resentimente antiromâneşti pe care nici nu se gândeşte să le ascundă! Iese cu ele în târg şi nimeni nu-i dă una peste ceafă! 6902_12

Avem români de mare calitate în diasporă! Ce a fost în mintea P.N.L.-ului când au desemnat un asemenea candidat?! Un neisprăvit!…

Neisprăvit neisprăvit, dar evreu!

Şi nu se găsea un evreu de ispravă?!… Le recomandam eu o sută! Un …milion chiar!

Există soluţie la această problemă?

La orice problemă există soluţie. Cu condiţia să existe voinţa de a găsi soluţia, de a rezolva problema.

Dacă aţi avea puterea de a decide, ce aţi propune?

Nimic altceva decât transparenţă totală! Doar tot Occidentul asta ne cerea, celor din lagărul comunist înainte de 1990: transparenţă şi iar transparenţă, glasnosti! Cine vrea să facă carieră politică şi cine este deţinătorul unor bunuri materiale care depăşesc o anumită valoare, să fie obligat să-şi facă cunoscută naţionalitatea. Chiar dacă el se declară român! Adică să ştim ce au fost toţi ascendenţii din familia sa! Cu toate schimbările „strategice“ de nume produse vreodată! Într-o ţară ca România, care dă atât de multe facilităţi minorităţilor naţionale, a cere să cunoşti etnia cetăţenilor care aspiră la funcţii şi poziţii privilegiate nu este o discriminare. Ci ţine de dreptul poporului român de a-şi prezerva identitatea şi continuitatea ca factor decisiv al istoriei care se desfăşoară între hotarele României! Dreptul de a asigura „conţinutul“ românesc al României. Acest drept este în acelaşi timp obligaţia fundamentală a clasei politice.

Nu am nimic împotrivă ca un cetăţean român, de etnie patagoneză, să ajungă preşedintele României, dacă merită şi este atât de potrivit pentru această funcţie. Dar când trei preşedinți la rând, toţi vinovaţi de mari crime împotriva poporului român, au tangenţă cu aceeaşi etnie, patagoneză sau marţiană, coincidenţa aceasta miroase a lucru necurat. E ca şi cum cineva ar câştiga de trei ori la rând premiul cel mare la Loto!… Cât ne mai lăsăm prostiţi?!

Una din lecţiile istoriei noastre este aceea că mult rău ne-au făcut o serie de alogeni care şi-au ascuns etnicitatea. Au fost şi mulţi alogeni care au făcut numai bine Ţării, dar aceia nu şi-au ascuns ascendenţii, apartenenţa la altă etnie! Bineînţeles că mult rău ni l-au făcut românaşi de-ai noştri, dintre cei mai neaoşi! Nu generalizăm în nici un fel! Tocmai de aceea, pentru a nu generaliza în mod abuziv şi prostănac, trebuie să ştim adevărul despre fiecare individ, măcar despre politicieni şi despre marii proprietari! Nu văd de ce un om serios, mânat de intenţii cinstite, ar face un secret din apartenenţa etnică a părinţilor săi!

Recunosc dreptul oricărui cetăţean român de a se declara etnic român! Chiar dacă ambii săi părinţi au avut altă conştiinţă etnică! Pe un astfel de concetăţean îl preţuiesc cu un plus de simpatie şi solidaritate civică. Cu condiţia de a nu face un secret din apartenenţa părinţilor săi la altă etnie! O asemenea împrejurare trebuie să fie cunoscută măcar pentru a fi preţuită şi mai mult, aşa cum se cuvine, disponibilitatea persoanei respective pentru o angajare civică în folosul comunității româneşti.

Iar în privinţa evreilor care s-au încetăţenit „la grămadă“, după 1990?

Simplu: la loc comanda!

Altceva?

Paşte fericit tuturor!

…Dixi et salvavi animam meam!

Bucureşti, 20 aprilie 2011

A consemnat N. V.

iunie 29th, 2014 at 10:55
Marian Nicolae spune:

Viitorul relaţiilor româno-ruse în viziunea lui Aleksandr Dughin

Александр Дугин 2012 август фото гр
http://romanian.ruvr.ru/2013_07_07/Viitorul-relatiilor-romano-ruse-in-viziunea-lui-Aleksandr-Dughin-8687/

Cu ocazia vizitei lui Titus Corlăţean la Moscova, Vocea Rusiei a pregătit o serie de materiale despre viitorul şi prezentul relaţiilor dintre cele două ţări.

Aleksandr Dughin este un politolog rus şi unul dintre cei mai influenţi gânditori geopolitici ai Rusiei de astăzi. Dughin a creat o teorie geopolitică inedită în care coabitează realpolitik-ul pragmatic şi mesianismul ortodox. Totodată, filozoful rus este liderul Mişcării Eurasiatice şi unul dintre fondatorii Clubului Izborsk, think-tank-ului care uneşte şi sincronizează eforturile ideologilor conservatori din Rusia. Într-un interviu recent acordat postului nostru de radio, Aleksandr Dughin a vorbit despre spaţiul eurasiatic şi despre viitorul României în contextul modificărilor conjuncturii geopolitice:

”Proiectul eurasiatic, Comunitatea Economică Eurasiatică, începe să capete popularitate. Din ce în ce mai multe ţări din spaţiul ex-sovietic devin interesate de acest proiect. La fel, există interes din partea unor ţări din Europa de Est şi ţări cu influenţă la nivel regional, adică Turcia şi Iranul. Grecia se gândeşte la posibilitatea ieşirii din Uniunea Europeană. Despre posibilităţile apropierii de Comunitatea Economică Eurasiatică vorbeşte premierul maghiar Viktor Orban. În fond, proiectul eurasiatic este o stea în ascensiune pe când Uniunea Europeană este o stea căzătoare.

Eu nu am nici un dubiu că după alegerile (posibil, alegeri anticipate) în care un bloc electoral format din comunişti şi patrioţi trebuie să aibă succes, Republica Moldova se va orienta spre integrarea în spaţiul eurasiatic. Transnistria, prin vocea ministrului de externe, deja s-a angajat în această integrare.”

În viziunea geostrategului rus, viitorul relaţiilor dintre România şi Rusia arată cu totul altfel decât cred majoritatea analiştilor politici: ”Veţi vedea că a treia verigă a lanţului regional al apropierii de noua alianţă va fi România. Mai mult, intrând în această uniune, România s-ar putea uni cu Moldova în care s-a fi reintegrat Transnistria. Toată lumea ar avea de câştigat!”

Din start, mulţi comentatori şi ”experţi” în geopolitică vor interpreta o asemenea prognoză ca fiind ”deplasată”, dar experienţa demonstrează că multe dintre prognozele controversate făcute de Aleksandr Dughin s-au adeverit. În 2000, analiştii pro-occidentali au fost amuzaţi de prognozele referitoare la o ”criză de sistem” ce urma să cuprindă Europa şi SUA. Acum, criza de sistem a devenit realitate şi nu este nimic amuzant în asta. Deseori, Aleksandr Dughin are privilegiul de a lansa în spaţiul public nişte paradigme care ulterior se regăsesc în diverse conversaţii instituţionale, deci ipotezele menţionate de geostrategul rus nu trebuie tratate cu superficialitate.

Este remarcabil faptul că Dughin introduce în discuţiile despre poziţia geopolitică a României două aspecte care până acum nu au avut un loc vizibil în contextul dialogului dintre cele două ţări. Geostrategul rus introduce noi axe de coordonate, adică demnitatea naţională şi valorile ortodoxe:

”România se află la periferia Uniunii Europene, este un oaspete nepoftit, tratat mai rău decât ţările care se află în dificultate precum Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Irlanda. În Uniunea Europeană, aceste ţări sunt catalogate peiorativ drept ”Grupul PIIGS”, adică ”grupul porcilor”. Înseamnă că în acest context România este o ţară de mâna a zecea? În Europa există o percepţie negativă şi injustă a românilor. Ei nu sunt bineveniţi ca oaspeţi. Lor nu li se deschide spaţiul Schengen. Un popor întreg este judecat în baza a câtorva cazuri de corupţie. Este o situaţie dizgraţioasă pentru o ţară care posedă o măreaţă cultură ortodoxă, o cultură pe care o consider o veritabilă perlă a culturii europene a secolelor XIX-XX. În realitate, societatea românească este una dintre societăţile europene care sunt cele mai interesante, cele mai intelectuale, cele mai apropiate faţă de noi.”

În condiţiile în care Uniunea Europeană calcă în picioare valorile tradiţionale şi demnitatea naţională, transformându-se într-un amalgam ciudat în care se îmbină Babilonul şi Sodoma, există propuneri pentru un proiect civilizaţional bazat pe alte valori şi alte principii:

”Cred că integrarea României în spaţiul eurasiatic poate avea loc sub zodia identităţii culturale ortodoxe. În cadrul Comunităţii Eurasiatice această ţară îşi va putea rezolva problemele economice şi teritoriale, dar mai mult, va fi acceptată cu bucurie, va fi apreciată la justa valoare şi va fi tratată ca un partener egal, ca un partener apropiat din punct de vedere civilizaţional. Acest aspect este foarte important pentru conştiinţa naţională.”, subliniază Aleksandr Dughin.

Desigur, există cei care cred că relaţia dintre România şi Rusia nu poate fi îmbunătăţită, dar geostrategul priveşte viitorul cu optimism:

”Faptul că am fost divizaţi de o terţă forţă, de atlantişti, şi-a jucat rolul. Ei încearcă să ne învrăjbească, comit mici acte de sabotaj şi creează o atmosferă de ostilitate, dar aceste lucruri se vor termina. Rusia şi România au prea multe în comun! Pe noi ne aşteaptă o reîntâlnire şi o redescoperire reciprocă în contextul unei civilizaţii comune. Deja se fac primii paşi în această direcţie. Nu le supraestimez valoarea, dar interpretez pozitiv aceşti paşi. Are loc un schimb de vizite. Bucureștiul a fost vizitat de secretarul Consiliului de Securitate, Nikolai Patrușev, fapt care a fost interpretat drept ”o spargere a gheţii” de către presa locală. La Moscova este aşteptată vizita ministrului de externe al României, Titus Corlăţean. Toate acestea sunt semne ale apropierii în care eu aloc rolul principal nu atât politicienilor şi reprezentanţilor puterii, ci elitei intelectuale. Intelectualitatea poate schimba atmosfera, poate crea un climat de înţelegere reciprocă. Avem nevoie de un dialog intercultural, de un schimb literar. Noi ştim prea puţin despre fabuloasa literatură română şi este păcat. La fel, românii nu cunosc literatura rusească contemporană. Sunt mândru de faptul că printre puţinele cărţi ale autorilor ruşi care au apărut la Bucureşti în ultimii ani se numără şi lucrarea mea, ”Bazele politologiei” prefaţată de un mare filozof şi director al Institutului de Sociologie al Academie Române, Ilie Bădescu. Paradigma apropierii inevitabile este determinată de o multitudine de factori. Ruşii, românii, moldovenii, transnistrenii – toţi sunt ortodocşi, sunt legaţi de acelaşi spaţiu regional care poate deveni şi un spaţiu economic comun şi o platformă eurasiatică comună în care fiecare îşi va găsi un loc onorabil.”

Până acum, discuţiile dintre Rusia şi România s-au concentrat asupra aspectelor economice, aspectelor pragmatice, fără a implica şi o dimensiune politică sau civilizaţională. Mesajul unui influent strateg rus deschide calea unui dialog civilizaţional, bazat pe valorile comune. În fond, societatea şi elita românească trebuie să aleagă un viitor. Românii trebuie să ştie că vânzarea a ce a mai rămas din industria şi economia naţională nu este inevitabilă. Cei care sunt ultragiaţi de perspectiva legalizării căsătoriilor gay şi de perspectiva impunerii propagandei homosexuale în şcolile de stat trebuie să ştie că poate exista şi un alt viitor. Cei care sunt deranjaţi de faptul că ambasada ”aliatului strategic” se ocupă de atât gestionarea privatizărilor impuse de FMI cât şi de organizarea marţurilor homosexualilor în Bucureşti, trebuie să vadă că există şi alte opţiuni civilizaţionale, deschise pentru România.

iunie 29th, 2014 at 12:45
Marian Nicolae spune:

Scoaterea energiei romanesti la mezat…..

= Un tun colosal de 2,4 miliarde euro, dat României.
—————————————————————-
vineri, 27 iunie 2014

Un tun colosal de 2,4 miliarde euro, dat României.

1 Avem aceleaşi termocentrale construite până în 1989, dar acum le alimentăm cu cărbune importat la un preţ cu 80-95% mai mare decât preţul intern reglementat de Guvern. Minele româneşti de cărbune se închid rând pe rând, timp în care importurile de cărbune cresc de la o zi la alta. Preţul mic stabilit de guvern pentru producţia internă de cărbune pune pe butuci regiile miniere făcându-le nerentabile. Importatorii de cărbuni, o duc însă bine mersi deoarece preţul lor de vânzare e liber. Oare ce-i asta? Nu-i oare un sabotaj “pe faţă” făcut de Guvern împotriva industriei naţionale? Nu-i oare un act de trădare la cel mai înalt nivel? Dacă minelor româneşti li s-ar ridica limitarea de preţ, statul Român ar face rost de cel puţin 7-8 miliarde de euro anual. Realizaţi ce catastrofă ar fi? Realizaţi că ne-am trezi în situaţia de a nu mai avea nevoie de ajutorul împrumuturilor externe? Mai mult decât atât, mineritul român ar deveni rentabil şi zeci de mii de locuri s-ar crea instantaneu…asta ne trebuie nouă? De asta avem noi nevoie acum?

2Concret, în anul 2004 România a extras 28,7 milioane de tone tep de cărbune, acum după 10 ani, în 2014, extracţia nu va depăşi 4,9 milioane de tone, ţinând cont că extracţia raportată pe primul trimestru al anului în curs a fost de numai 1,129 milioane tone potrivit Institutului Naţional de Statistică. Importurile la preţ dublu realizate în primele 3 luni ale anului 2014 au fost întradevăr de numai 96.900 tone, aşa cel puţin putem afla, adică aproximativ 9%, dar acest lucru este irelevant deoarece ideea e că şi noi am putea face expot! Chiar şi aşa, cele 96.900 de tone umflate la preţ cu aproximativ 80 de euro/tonă au scos în plus din buzunarul statului şi indirect din al nostru suma frumuşică de 7.752.000 euro. Bună afacere, frumos profit! Nu?

3Şi stai că suntem doar la început de an. Vreau să amintesc aici, şi chiar merită amintit faptul că în anul 2012, mai precis la finele lui, Termocentrala Mintia a făcut doar ea singură un impot de 455.000 de tone cărbune cu toate că nu era oportun. Şi atunci,… un SRL s-a pricopsit cu un profit de aproape 40 de milioane de euro, dar de…era sfârşit de an electoral…Poate că la prima vedere eşti tentat să spui că nu-i mare scofală, însă nu acel lucru l-ar spune şi minerii de la Petrila ce au fost lăsaţi atunci în concediu fără plată pe motiv că Termocentrala în cauză nu mai are nevoie de cărbune! Dar nu asta e ideea principală. Ideea principală constă în posibilitatea României de a extrage 20 de milioane de tone de cărbune TEP (tone echivalent petrol) şi nu doar de 5. Diferenţa e mare şi această diferenţă se poate exporta…a!… nu avem cui sau nu mai avem flotă? Păi putem atunci spre exemplu putem să producem mult mai multă energie electrică pe care să o exportăm. Nemţii oare de ce şi-au redeschis toate minele de cărbune? Ruşii de ce îşi modernizează minele? Dar buba-i alta şi pare a fi una colosală!!! Enorm de colosală!!!

GERMANY-ROMANIA-MERKEL-PONTA
Statele din Europa închid termocentralele pe gaze din cauza cărbunilor ieftini care au invadat piaţa şi noi importăm la preţ dublu? Mai grav, mult mai grav, în 2011, înaintea sosirii neaşteptate a Guvernului Pontabăsist, România a extras 19,8 milioane tone cărbune TEP (tone echivalent petrol), aproximativ 5 milioane de tone TEP trimestrial, cantitate ce a fost folosită în proporţie de 99% în cele 11 mari termocentrale ale ţării:

CET Arad
CET Govora
CET Iernut
Complexul Energetic Craiova
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Electrocentrale Deva
Electrocentrale Galați
Electrocentrale Oradea
Termica Suceava
Termocentrala de la Brazi

De ce? Foarte simplu, pentru producerea energiei electrice. Cantitatea extrasă în 2011 pur şi simplu a acoperit peste 88% din necesarul intern al industriei termoelectrice! Astăzi însă,…aflăm cu stupoare că extracţia cărbunelui a scăzut brusc la 5 tone TEP/an de la 20 de tone extrase în 2011! Aici apar 3 variante…toate la fel de incredibile!!!

Varianta 1
5Importurile la preţ dublu au suplimentat necesarul. Asta înseamnă că în timpul guvernării Ponta-bă s-a pus pe butuci mineritul românesc definitiv şi, Legea Minelor respinsă momentan în Parlament datorită anului electoral a fost pregătită subtil şi parşiv, nu neaparat numai pentru Roşia Montană aşa cum ne-a fost dat să înţelegem, ci mai degrabă pentru întreg ansamblul minier al ţării noastre. Roşia Montană a jucat se pare doar un rol de atragere a atenţiei de la Marea Şmecherie Ponta-Băsistă. Roşia Montana se pare că a fost doar un subiect fierbinte ce l-am ţinut în braţe involuntar şi meschin plasat , pentru a nu simţii că suntem fripţi la buzunare din altă poziţie. Constat acum într-o situaţie “Perplex” că raportările pe anul 2013, respectiv 2012 cu privire la cantităţiile extrase de cărbune versus importate la preţ dublu nu pot fi găsite nicăieri pe internet. Dar absolut nicăieri! Situaţia jenantă în care mă aflu, binenţeles că mă obligă să fac presupuneri şi din reflex şi câteva calcule extrem de simple:

615 milioane de tone cărbune TEP/an neextrase implică necesitatea unei cantităţi de 30 de milioane de tone de cărbune TEP, importat la preţ dublu în perioada 2012-2013! Cum de ce? Pentru necesarul industriei termo-electrice, pentru producerea energiei electrice ce se consumă în România! Asta da afacere! Poantă bună, Poantă rea, astea-s calculele. 30 de milioane de tone cărbune TEP importat, deînmulţit cu 80 de euro/tonă adaos în plus faţă de preţul intern ce putea fi obţinut prin neînchiderea minelor autohtone egal = 2,4 miliarde de euro profit obţinut de X. Măi să fie! Asta-i bănet nu glumă! Să nu fi atent la cum să-l împaţi echitabil tuturor actorilor “implicaţi” chiar că faci gâlcevă. Asta da afacere Pontabăsistă. Mai ne mirăm de ce avem iar nevoie de FMI. Auzi frate ce ţeapă ne-au dat, incredibil! Incredibil!!!

7Noi priveam ca proştii la greva “minerilor” de la Roşia Montană vizitaţi şi felicitaţi de Ponta-n subteran şi ţara spumega de greve la minele de cărbune din Petrila şi din toată Valea Jiului. Din toată ţara…pentru că erau lăsaţi pe capete acasă în concediu fară plată…de aia! Şi Băse a tăcut, şi televiyiunile au tăcut, şi Miron Cosma a tăcut, şi Vadim, DD, Crin, Udrea, MRU, Borbely, Geoană…toţi au tăcut! Şi-amu mai au grai? Doamne…Doamne dă-ne milă! Dă-ne milă şi înţelepciune să ştim ce-avem de făcut, că-i prea mare batjocura şi urgia. Şi plâng oasele strămoşilor în odihna pământului şi lăcrimează mamele că le pleacă copiii-n pribegie.

Varianta 2
Necesarul energetic, al României, asigurat de industria termoelectrică a scăzut cu 75% în ultimii 2 ani e, este, şi realmente e, în contradicţie cu lăudabila creştere economică, prezentată cu fiecare ocazie de Ponta-băselu. Trec peste ridicol şi peste absurd… şi caut altă explicaţie plauzibilă.

Aşadar…
8Energiile neconvenţionale, energiile verzi, generate de parcurile eoliene şi fotovoltaice au completat, presupun, necesarul energetic al ţării. Plauzibil…Dar aşa de repede? Şi dacă ar fi aşa…de ce atâta circ cu Roşia Montană şi legea minelor ce pregăteşte preluarea mineritului de către firme particulare străine? Ceva “nu bate”, dă cu virgulă… Dar hai să o luăm de bună, şi să admitem că-i aşa!

9Presupunând că au înlocuit necesarul energetic asigurat de cărbune, cu eolienele lui Vicol şi fotovoltaicele lui Coco-Jambo, ce au realizat de fapt? Au mazilit mineritul românesc şi odată cu el toate termocentralele? Nemţii atunci de ce şi-au redeschis toate minele şi concomitent şi-au reprofilat industria termoelectrică de pe gaz pe cărbune? Îndoielnic scenariu…să-i trimiţi acasă pe mineri alături de angajaţii de la Termoelectrica aşa ţac-pac e greu de crezut. Cred că alta-i socoteala…

Varianta 3
11O combinaţie “potrivit comasată” între cele 2 variante anterioare are o oarecare logică fundamentată. Închiderea temporară a minelor, până la preluarea lor, făcută în paralel cu ghişeftul importurilor umflate, asistate şi completate de substituţia accelerată a necesarului electro-energetic de către eolienele baronilor politici şi de către parcurile fotovoltaice ale companiilor străine are logică şi e credibilă. E foarte probabil dacă nu chiar evident că asta-i Poanta. Până una alta, înlocuim treptat şi adaptabil energia electrică de la Termoelectrica cu energie-electrică verde fotovoltaică şi eoliană, asigurăm în acelaşi timp cărbune din import la preţ de preţ să ne iasă şi “nouă” ceva, le dăm o pauză temporară minerilor şi mineritului românesc să-l putem înstrăina prin metoda consacrată a privatizării, pregătind între timp transformarea Termoelectrica, treptat,… în Marefurnizor de energie termică pentru locuinţe. Normal că vom folosi pe timp de iarnă Termoelectrica şi pentru a produce energie electrică, dar…vom avea de grijă ca cei ce au locuinţe casnice termoficate să plătească cu vârf şi-ndesat.
22Vara, energia verde produsă de parcurile fotovoltaice şi eoliene, a prietenilor noştri, e afacere bună, chiar foarte bună, costurile de producţie sunt aproape moca! Iarna nu, dar iarna ne scoatem noi pârleala cu cei ce nu vor să-ngheţe de frig în apartamente, lasă numai să treacă şi alegerile prezidenţiale! Că tot noi suntem…
Sinistru!

33 În încheiere nu pot să omit o dovadă de complicitate a mass-mediei naţionale, inclusiv a celei prezente în mediu on-line, care trâmbiţează de ceva zile bune despre marele jaf al companiilor de electricitate care ne-au umflat facturile de curent electric cu 3-4%. Praf în ochi!

44În loc să caute adevărul îl ascund. În loc să reclame justificările puerile şi nefondate ştiinţific potrivit cărora Guvernele Ponta-Băsiste succesive din ultimi ani, admiţeau importurile de cărbune, la preţ pompat, ca urmare a unor parametri calorici dubli, au tăcut mâlc! Păi caloric vorbind, cărbunele, huila ca exemplu concret, are în întreaga lume între 3,83 Gcal şi 6,92 Gcal per tonă! Poate să fie din China, din Australia, din Romania, din America sau Germania…poate să fie de absolut oriunde de pe TERRA! Ăsta-i intervalul caloric certificat ştiinşific!

55Ei însă au făcut pe proştii când oficialii le comunicau că din import, cărbunii aduşi au duble calorii, precum preţul de achiziţie, şi asta în condiţiile în care huila noastră Românească, are între 4900-5100 Gcal. De unde făceau importul oare? De pe altă planetă? Halal televiziuni, halal presă. Şi tocmai de aceea apelez la toţi cei de bună credinţă care au reuşit să citească până aici să ducă mai departe cu tărie şi credinţă acest mesaj! Împânziţi internetul, facebook-ul, viaţa socială, privată sau neprivată…împânţi România cu ADEVĂR.

88eu, sunt om simplu, cu vicii şi defecte, cu împliniri şi neîmpliniri, cu bucurii şi amăgiri…sunt om atâta tot. Dacă i-aş fi putut trânti singur de ţărână pe ăştia care ne batjocoresc de 25 de ani neamu Românesc aş fi făcut-o singur demult , n-aş fi urlat dup-ajutor. Dar n-am putut, că o făceam. Sunt Singur, sunt ca lupul singur în pădure. Urlu să-mi găsesc fraţii şi haita. Am 42 de ani de când îmi caut iarăşi haita chiar dac-am 4 pui de lup şi o lupoaică ce mă aşteaptă la bârlog acasă. Nu pot să “văd” cum un popor de Lupi e jumulit din nou de câteva de hiene şi de o şleată de şacali. Nu pot…şi nu accept. Dac-am greşit cândva, şi am greşit, vă rog să mă iertaţi! Dac-am fost rău, nebun, sau nemilos vă implor să comparaţi!
Nu doar ceea ce am expus, în locul de mai sus, ne stoarce de tărie, de neam şi de copii. Sunt alte multe lucruri, la fel de dureroase, ce de pe-o zi pe alta ne “face” şi ne stoarce! Sunt multe alte fapte la fel de importante, şi poate chiar mai grave, ce trebuie-nţelese . Sunt multe alte vorbe ce trebuiesc rostite şi multe alte doruri ce încă-s răstignite! Dar ăsta-i începutul de-o fi să fie-aşa… sau ăstă-i iarăşi Dusul de n-o vrea Nimenea. În fosta Valahi-a e totul de vânzare, până şi pruncul mic din burta mamei sale!
S-au închinat şi zeii pe acest “pământ de aur”, şi ţara tace că-i iarăşi, şi din nou condusă de-un balaur? Dădeam la otomani 1000 de copii, spahii, şi-acum dăm zeci de mii? Şi Papa de la Roma!… a sărutat pământul nostru Sfânt, şi noi lăsăm pe Alţii să ne alunge gândurile-n vânt? Io, radu roncea, nu acecept aşa ceva, n-am acceptat şi nu voi accepta!
În 2015 România va fi lăsată fără energie.

hidro
Sistemul energetic al României e pregătit intens pentru a fi scos la mezat în 2015. În ultimii 2 ani, extracţia de cărbune din România a scăzut constant de la 20 de tone cărbune echivalent petrol/an la numai 5 milioane tone TEP/an, lăsând astfel loc importurilor la preţ dublu..

terTermocentralele Româneşi, aflate în administrarea indirectă a statului, şi-au dublat astfel costurile de achiziţie a materiei prime necesare producerii de energie electrică, cheltuind în plus peste 2 miliarde de euro. În tot acest timp, minele româneşti s-au închis rând pe rând fără ca cineva să observe Marea Şmechereală pregătită. Mii de mineri au fost lăsaţi la vatră fără ca nimeni să sesiseze în vreun fel sutele de revolte ale acestora. Cum a fost posibil? Foarte simplu! Ne-au păcălit cu Roşia Montană, subiect scos de la naftalină tocmai pentru a ne buimăcii de cap şi de a nu sesiza cu adevărat ceea ce urmăreşte de fapt.

fmiLăsând la o parte profitul colosal al unor SRL-uri obţinut din importul de cărbune destinat Termocentralelor pentru producerea curentului electric, FMI-ul poate arăta, în sfîrşit, acum cu degetul şi spre nerentabilitatea termocentralelor româneşti. Interesant sistem! În loc să arate cu degetul spre importul de cărbune la preţ dublu, în loc să arate cu degetul spre minele închise, ei FMI-ul arată cu degetul spre ceea ce-i interesează. Şacalii politici alături de Ponta şi Băsescu jubilează. Le-a ieşit din nou figura fără ca cineva să observe. Curând, foarte curând, termocentralele româneşti vor fi dăruite unor străini prin metoda de jaf consacrată, metoda privatizării şi la fel de curând noua lege a minelor va permite străinilor să la redeschidă.

ponGuvernul Ponta-Băsist au anunţat deja acum câteva zile, scoaterea la licitaţie a companiei Hidroelectrica, pe motiv de nerentabilitate economică. Nerentabilitate care la fel ca în cazul Termoelectrica a fost generată din interior. Reparaţii şi modernizări inexistente, de miliarde de euro, au fost la fel trecute cu vederea de marele vulpoi FMI, în timp ce sumele colosale stoarse, la fel ca în cazul importurilor de cărbune, s-au împărţit bine mersi între câteva sute de jefuitori. Urmează binenţeles în scurt timp şi Centrala Atomo-Electrică de la Cernavodă după care ţine-te bine frate române, la noile preţuri ale curentului electric.

parAcestea fiind spuse nu pot decât să mă întreb: cine-i şi de fapt care-i rolul real al FMI-ului? Mie-mi pare a fi nu altceva decât un paravan al furturilor, un paravan al corupţiei la cel mai înalt nivel, un paravan al trădării de ţară. Ce-i de făcut? Cum adică ce-i de făcut? E simplu oameni buni, e simplu! Dă de veste-n toată ţara la ceea ce am spus. Trimi-te tuturora mesajul de mai sus! Citeşte-l încă odată dacă n-ai înţeles, şi caută cu grijă când e ceva ascuns. Copiii şi străbunii aşteaptă o minune …dar unde să apară dacă n-ai cui a spune? Ne-nfrânge Iliescu? Asta-i menirea noastră? . De-aceea au stropit străbunii cu sânge glia românească?

romanDa-ţi veste ţării toate, dacă sunteţi români. Acesta-i primul pas. Să ştie tot poporul cu ajutorul cui …se apală ei pă mâini. Să ştie şi copilul ce-i FMI-ul ăsta, o pacoste leproasă ce ne-a intrat în casă! O ciumă şi-o holeră ce stă şi ticluieşte. Un paravan meschin ce l-am primit la masă. Noi am crezut că-i mumă dar iată că e ciumă. Ne-au demolat o ţară cu grijă şi ardoare, acum e rândul tău. Loveşte-i unde-i doare! Şi unde oare-i doare mai tare ca atunci, când vuie internetul că sunt nişte năpârci. Când paravanul cade şi negura dispare, vom şti cu siguranţă să privim iar spre soare! Nu-i lupta încă gata şi încă nu va fi! Adu-ţi aminte tată că ai nişte copii!

dddd
Adu-ţi aminte mamă când tu mă legănai, adu-ţi aminte mamă cum de strămoşi vorbeai! Aduceţi-v-aminte ce ţară şi ce neam a stat de-alunguri, veacuri, cu ie şi chieptar! În loc să cânte mierla şi ciocârlia dragă, ne cântă FMI-ul şi cucuveaua neagră??

ror3P.S. Cei ce mă acuză adesea şi se tem că sunt nebun, le şoptesc şi de-astă dată că sunt pui de dac bătrân.

Roncea Radu, Bucureşti, 17 iulie 2014

iunie 30th, 2014 at 08:57
Marian Nicolae spune:

Buna dimineata domnule senator,

Va impartasesc randurile de mai jos si va AVERTIZEZ ca sfarsitul Romaniei este aproape.
Odata cu vinderea Electrica, Romania si-a semnat cu propria mana certificatul de deces.
De ce?
Am sa va explic:

Odata cu venirea iernii, curentul electric se va opri in casele tuturor romanilor, impreuna cu pompele electrice care vor asigura alimentarea cu apa a apartamentelor.

Odata cu vanzarea termocentralelor din Romania se ceeaza premizele OPRIRII incalzirii in TOATE casele romanilor care beneficiaza de serviciul respectiv exact in mijlocul iernii….

Concluzie:
Odata cu oprirea curentului electric in TOATA ROMANIA, impreuna cu incetarea incalzirii caselor romanilor, acest lucru intamplandu-se in mijlocul iernii, deducem de aici ca IN ACEASTA iarna ROMANIA va pierde inca vreo cateva milioane de vieti romanesti, prin expunerea la frigul iernii, lipsa apei potabile si a unui minim confort de viata. Vinovatii ii cunoastem cu totii, nu este nevoie sa-i mentionez din nou aici….

Practic GENOCIDUL adevarat al romanilor CONTINUA iar eu v-am avertizat despre acest lucru.

Daca romanii nu ies impreuna cu totii in strada si sa-i dea afara pe alogeni, NATIA ROMANA ESTE SORTITA PIEIRII…..
———————————————————-
Guvernul isi saluta propriul ….faliment si propria distrugere….a Romaniei……
—————————————————

Procesul de listare a Electrica s-a încheiat.
Ce spune Guvernul

28 iun, 10:36 | Agerpres
http://www.economica.net/procesul-de-listare-a-electrica-s-a-incheiat-ce-spune-guvernul_83075.html

Guvernul salută încheierea cu succes a procesului de listare a societăţii Electrica, precum şi implicarea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în privatizarea companiei.

”În urma cu ceva timp, când vorbeam despre viitoarea listare de succes a Electrica în luna iunie a acestui an, erau foarte mulţi care aveau îndoieli că acest lucru se poate întâmpla. Am reuşit să facem această listare, cea mai mare de pe bursa românească, într-un context de piaţă care poate fi uşor calificat drept unul dificil”, a spus premierul Victor Ponta, potrivit unui comunicat al Executivului remis sâmbătă AGERPRES.Electrica

Prim-ministrul a salutat, totodată, decizia BERD de a investi la Electrica şi a apreciat că acest fapt va influenţa şi alţi investitori străini să se implice pe piaţa de energie din România.

”Am încurajat prin acest proces dezvoltarea pieţei de capital din România. Mă bucură participarea mare şi reacţia de încredere manifestată de investitori, atât de către cei externi, cât şi de cei din România. Consider că reprezintă semnale importante, pe care le interpretez ca fiind o dovadă de încredere în ultimele evoluţii ale economiei autohtone şi mă refer aici la creşterea economică şi la îmbunătăţirea recentă a ratingului de ţară. Totodată, acest proces este numai o parte din strategia Guvernului de a creşte performanţa, integritatea şi transparenţa în companiile de stat. Salut pe această cale şi decizia Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare de a investi în acţiunile Electrica. Acest lucru ne arată că avem o companie ce este privită ca un jucător important pe piaţa de energie europeană şi care are un viitor frumos în faţă. Decizia BERD va influenţa cu siguranţă, în sens pozitiv, şi alţi investitori interesaţi să se implice pe piaţa de energie din România, despre care nu am reţineri să afirm că este una dintre cele mai dinamice şi cu cel mai mare potenţial din regiune”, a adăugat Ponta.

iunie 30th, 2014 at 09:42
Marian Nicolae spune:

Suntem produsul societății sau societatea e produsul ideilor noastre?

Oameni lucizi și în cunoștiinta de cauză observă anumite schimbări în societatea actuală, schimbări care nu îmbunătățesc nivelul de trăi al oamenilor. Tot mai multe țări tind spre un sistem totalitar în timp ce aplaudă democrația, corporațiile acaparează tot mai multe resurse, statele își pierd suveranitatea în față organizațiilor precum FMI, NATO, UE, tehnologiile fiabile și ecologice sunt ascunse, mână de lucru este tot mai prost plătită și înlocuită în mare parte cu mașini. Societatea actuală e bazată pe concurență, de cele mai multe ori o concurență agresivă. Scopul nu este de a găsi o soluție fiabilă ci de a-l depăși pe celălalt. Am uitat conceptele de bază, îndeplinirea oricărui scop fiind proporțională cu câștigurile aferente acestuia. Oamenii ar trebui să-și canalizeze energia spre beneficiul semenilor.

Deși majoritatea oamenilor observă acest lucru, puțini sunt cei care cred că este ceva nociv, ceva dinadins îndreptat împotriva noastră ca ființe umane. Ne complacem în situație și, dacă nu plângem pe umărul cuiva, ne plângem pe rețele de socializare, vorbim foarte mult dar nu facem nimic. Așteptăm… așteptarea face parte din plan. Ce ați făcut voi în ultima vreme pentru a vă schimba viața? Ce ați făcut pentru a schimba viața celor din jur ? Ați așteptat că guvernul să vă rezove problemele; guvernul nu rezolvă probleme, el le crează pentru a beneficia de pe urma lor. Ați așteptat ca soțul/soția să se schimbe în persoana în care doriți voi; oamenii ar trebui iubiți și apreciați așa cum sunt și nu schimbați după nevoile noastre. Ați așteptat ca șeful să vă recunoască meritele; trebuie să demonstrați că sunteți capabili fără să concurați cu colegii, iar dacă superiorii nu observă asta căutați o altă firmă care apreciază asta. Ați așteptat iubirea vieții, în loc să mergeți să o căutați și să vă creați lumea în care vreți să trăiți. Ați așteptat că toate să se rezolve de la sine și, dacă se poate, cât mai curând; problemele se rezolvă dacă toată lumea pune umărul și creierul la contribuție. Ați așteptat un semn din cer; puteți privi mult și bine, poate veți observa un avion rătăcit și vă veți lăuda că ați văzut un OZN. Ați așteptat un mântuitor; dacă țin bine minte, ultimul pe care oamenii îl consideră mântuitor a zis să vă rezolvați singuri problemele. Ați așteptat… totul.
De ce? Cine să va rezolve problemele ? De ce nepăsarea asta ? Aţi reţinut doar ceea ce va convine din tot ceea ce a trecut prin faţă ochilor voştri. Aţi memorat doar ceea v-a fost spus să memoraţi – “capul plecat sabia nu-l tăie”… nimeni nu pomeneşte nimic de următorul vers “dar cu umilinţă lantu-l înconvoaie”. Asta vreţi să fiţi ? Scavi ? Înseamnă că va meritaţi soarta. V-aţi închis într-o colivie sperând că veţi scăpa de probleme, aşteptând ziua de mâine, sperând că lucrurile să se schimbe de la sine. NU SE SCHIMBĂ DACĂ NU FACEŢI NIMIC !!! Nimeni nu va ajută ! Nimeni nu vă vrea binele ! Nimeni nu vrea să fiţi independenţi, deştepţi, educaţi, rebeli împotrivă unui sistem autoritar.

Aşteptaţi alegerile pentru a vă schimba stăpânii, în loc să căutaţi lideri printre voi. Sistemul asta-şi doreşte – să nu cumva să încerci doar să te gândeşti că ai putea ajunge acolo. Ei vor să-ţi creeze impresia că doar anumite persoane pot conduce. V-au băgat în faţă lături şi le-aţi luat drept desert. Un adevărat lider nu conduce, el vine cu idei şi le pune în practică înainte de a fi ales lider. El nu-şi doreşte să conducă ci să impulsioneze gloata pentru a face ceea ce e corect. Dar voi nu vreţi un lider, voi vreţi conducători. Vă place să fiţi conduşi cu o mână de fier. Să vi se spună ce şi cum să faceţi, pentru că nu vă duce capul să faceţi singuri. Va place să fiţi verificaţi, va place să ştiţi că acolo sus e cineva care trebuie să aibă grijă de voi şi de familia voastră. Sunteţi patetici, nişte sclavi modernizaţi, bătuţi nu cu biciul ci cu cardul bancar.

Trăiţi şi munciţi pentru a evada o dată pe an într-o vacanţă. Mulţi nu v-o permiteţi, dar mergeţi. De ce ? Pentru că aşa face toată lumea. Băncile trebuie să trăiască de pe spinarea proştilor, şi o fac. Chiar mai bine decât vă închipuiţi voi. Mergeţi pe o plajă şi staţi la soare două săptămâni, întorcăndu-vă de pe o parte pe alta, ca mititeii pe grătar. După ce vă ardeţi bine mergeţi şi băgaţi ceva chimicale în organism, alături de o porţie de “cultură junk TV” pentru creier. La sfârşitul celor două săptămâni vă simţiţi împliniţi ? Vă simţit că asta e ceea ce v-aţi fi dorit de un an de zile ? Apoi veniţi şi povetiţi “ce frumos a fost” şi “ce bine v-aţi distrat” întorcăndu-vă la vieţile vostre jalnice, aplecând capul şi purtând povara lanţului toată viaţă. Copiii vă întreabă – de ce? Şi ce le răspundeţi ? Asta-i viaţa !

Închpuiti-vă lumea peste cincizeci de ani. Oare vreţi ca odraslele vostre să trăiască în acea lume ? Vreţi ca libertatea de exprimare să le fie îngrădită mult mai rău ca în sistemele de tip comunist sau fascist, sau le doriţi o lume în care bucuriile vieţii să le fie la îndemână şi să se bucure de viaţă pe care noi nu am apucat să o prindem ? Învăţam la şcoală cum strămoşii noştrii au luptat pentru ca noi să fim liberia€¦ dacă ar trăi acum oare ei ar fi madri de voi ? oare nu vă vor spune că v-aţi înmuiat şi aţi devenit parte din acel sistem ce ei l-au învins cu preţul vieţii ? Vreţi ca nepoţii voştrii să va condamne că aţi lăsat aşa ceva să se întâmple sau vreţi să fiţi amintiţi în povestiri despre eroii care au luptat pentru că ei să poată trăi liber şi neînfricaţi ?
Răspunsul e simplu, toate întrebările au un singur subiect comun, faptele tale prezente modelează perfect viitorul copiilor şi nepoţilor voştri. Dacă ne-am sincroniza şi am realiza pericolul ce ne pândeşte, am acţiona şi am preveni un mare atentat ce se pregăteşte sub nasul nostru, un atentat care este deja în pregătire, şi dacă nu eşti prea ocupat cu vieţile mondene ale unor actori plătiţi, îl poţi vedea peste tot în jurul tău. Ce putem face ? E simplu, trebuie să fim schimbarea pe care o vrem de la semenii noştrii. E un bun început, după asta toate vin de la sine. Chiar dacă societatea ne-a modelat modul de gândire, sunt sigur că noi putem schimba această societate bolnavă !

Dacă până acum ignoranţa a fost cuvântul de ordine, dacă realitatea înconjurătoare a fost o simplă ştire la TV pentru voi, este momentul să deschideţi ochii, să nu vă mai lăsaţi duşi de val, manipulaţi şi înrobiţi.

Trebuie să aveţi curajul să faceţi ce trebuie atunci când ceilalţi dau bir cu fugiţii!

Nu renunţaţi atât de uşor !

Nu fiţi indiferenţi ! Luaţi atitudine şi spuneţi NU !

sursa;matrix vs matrix

iunie 30th, 2014 at 11:52
Marian Nicolae spune:

joi, 5 iunie 2014

Iata planul de 10 puncte elaborat de satanista masonica Alice Bailey, una dintre fondatoarele religiei New Age
Iata planul de 10 puncte elaborat de satanista masonica Alice Bailey, una dintre fondatoarele religiei New Age ( adunarea tuturor religilor si filosofiilor la un loc, inclusiv satanismul), care a trait intre 1880-1949. Nu vi se pare ca e pus in practica astazi si la noi?

1. SCOATETI PE D-ZEU SI RUGACIUNEA AFARA DIN SISTEMUL EDUCATIONAL.

Ea a spus: Schimbati curricula pentru a va asigura că copiii sunt eliberați din robia culturii creștine. De ce? Deoarece copiii merg la școală să
fie echipati pentru a face față vieții, ei sunt dispuși să aibă încredere și să prețuiasca ceea ce li se da. ( In realitate s-a demonstrat stiintific ca, copii care sunt credinciosi si se roaga au performante intelectuale mult mai mari decat copii lipsiti de spiritualitate).

Mai departe sustine ea: Daca il scoatem pe Dumnezeu din educatie, ei isi vor forma inconstient un concept ca D-zeu nu este necesar in viata lor. Se vor focusa pe lucrurile care scoala crede ca sunt valoroase a fi predate si se vor uita la Dumnezeu ca la ceva aditional, daca cineva isi va permite aditionalul.

Astazi au ajuns sa le includa meditatia in scoli, astfel ca copii sa acceseze alte stari de constiinta si sa intalneasca demoni, precum practica new-ageistii acel channeling unde invoca diverse entitati pe care ei le numesc d-zei.

2. REDUCETI AUTORITATEA PARINTILOR ASUPRA COPIILOR.

Ea a spus: Spargeti comunicarea intre parinti si copii. De ce? Ca parintii sa nu poata sa isi transmita traditia crestina copiilor. Eliberati copii din robia traditiilor parintesti. Cum?

a). Promovati drepturi excesive ale copilului ( 1997-1998 Africa de Sud a introdus spre exemplu Legislatia Drepturilor Copilului- UNICEF, 1 iunie. Astazi un copil are dreptul sa spuna parintelui: nu vreau sa fac asta. Profesorii nu mai au dreptul sa se impuna copiilor caci copilul se va ridica si va zice: am drepturi, nu poti vorbi cu mine astfel).

b). Eliminati pedeapsa corporala ( asta s-a facut de mult prin lege). Pe de alta parte Biblia ne invata clar ” Sa nu te abtii de la corectarea copiilor, caci daca il corectezi cu o nuia nu va muri, dar daca il corectezi cu o nuia il vei scapa de focurile vesnice ale iadului.” Proverbe 23.13-14 Mai bine certi un copil inainte sa cada intr-o groapa sa nu o faca, decat sa il lasi sa cada si sa se raneasca.

Pe langa asta Iisus ne-a avertizat ca in vremurile din urma va fi rebeliune si copii nu isi vor mai asculta parintii. Nu este o moda, totul a fost organizat din timp.

c). Invatatorii si profesorii vor fi agenti ai implementarilor- de la scoala educatorii vor preda copiilor ca au dreptul sa nu fie fortati de parinti sa se roage sau sa citeasca Biblia ( nu uitati ca cititul s-a invatat in scoli la inceputuri pe Biblie). In tarile vestice copii sunt invatati de la 7 ani ca au dreptul sa aleaga ce credinta vor sa urmeze si sa nu fie fortati sa o aleaga pe cea a parintilor. Intrebarea este ce decizie poate lua un copil de 7 ani?

3. DISTRUGETI STRUCTURA FAMILIILOR IUDEO-CRESTINE SAU STRUCTURA FAMILIILOR CRESTINE TRADITIONALE ( De ce?)

Este opresiv ca familia sa fie nucleul unei natiuni. Daca ai distrus institutia familiei, ai distrus o natiune. Eliberati oamenii din limitele acestei structuri. Cum?

a).Promovati promiscuitatea sexuala- eliberati tinerii la conceptul de sex premarital, lasati-i sa aibe sex liber, ridicati acest concept la rang atat de inalt, incat sa fie bucuria vietii lor, sa se gandeasca tot timpul la sex, astfel ca fiecare sa fie mandru ca este vazut ca fiind sexual activ, chiar si pentru cei in afara casatoriei.

b). Folositi industria reclamelor, ziar, reviste, radio, industria cinematografica pentru a promova placerea sexuala ca fiind cea mai inalta forma de placere a umanitatii.

Au reusit? Daca va uitati pana si la o reclama cu inghetata, veti vedea ca prezinta ceva sexual in ea, o femeie dezbracata in bikini. De ce? Pentru ca asta trebuie sa inoculeze in mintile oamenilor.

4. DACA SEXUL VA FI LIBER, ATUNCI FACETI AVORTURILE LEGALE SI USOR DE ACCESAT.

Ea a spus: Construiti clinici pentru avorturi, clinici de sanatate in scoli. Daca tinerii vor sa fie liberi sexual, sa nu aibe alte temeri inutile cum ar fi conceptia.

Ea condamna crestinismul ca nu e de acord cu avorturile si crede ca omul trebuie sa fie liber sa aleaga daca vrea sa aibe un copil sau nu. Astfel introducerea avorturilor, a anticonceptionalelor si a prezervativelor sunt create fortat ca populatia sa aibe libertatea sexului si infrangerea procrearii.

5. FACETI DIVORTURILE USOARE SI LEGALE. ELIBERATI OAMENII DE CONCEPTUL CASATORIEI PE VIATA.

Alice Bailey a scris acum 50 de ani ca dragostea are un element misterios numit robia dragostei. Ca este ca un ovul care iese ditr-un ovar si trece prin organism, bifeaza iubirea si ca exista o alta persana pe planeta care poate raspunde la aceasta legatura a iubirii si ca daca o ratezi nu vei mai fii fericit, de aceea daca intalnesti acea persoana care face ceva sa tresara in tine, cucereste acea persoana orice ar fi chiar daca ea se afla deja intr-o casatorie sau legatura. Nu lasa persoana aceea cu altcineva, este o greseala si daca dupa un timp iubirea moare, nu ramane in legatura dupa valorile crestine, caci iubirea nu va mai reaparea. Ceea ce ai nevoie este un divort usor si rapid, pentru a cauta urmatoarea flacara, ca un ovul nou ce iese din ovare si cand apare, sa iti traiesti viata din nou.

Oamenii intra astazi in casatorii cu contracte, pentru a stabili cum se va imparti averea dupa divort. Acum 50 de ani divortul era de neconceput. Una este sa zicem ca o casatorie sa se duca de rapa, dar alta este cum ne invata Bailey sa intri in casatoria cuiva cu forta si sa ii desparti, sa te bucuri de ea/el si apoi cand nu mai e bucurie sa pleci.

6. FACETI HOMOSEXUALITATEA UN MOD DE VIATA.

Alice Bailey a predicat acum 50 de ani ca placerea sexuala sa fie cea mai inalta forma a umanitatii si ca nimeni nu ar trebui sa fie rstrictionat de aceasta placere de a se simti bine. Oamenilor ar trebui sa li se permita si modul in care ei doresc sa o practice, fie prin homosexualitate, incest, bestialitate, atata timp cat cei doi sunt de acord.

Astazi s-au dat legi in tari precum Africa de Sud, cu atatea libertati pentru homosexuali, ca deja le e frica pastorilor sa mentioneze ca homosexualitatea este un dezgust in ochii lui D-zeu. In Mozambique in 1994 spre exemplu, s-a dat o lege sa se introduca homosexuali in politie, sistemul juridic, judecatori, avocati, profesori homosexuali ca sa nu se creeze discriminari. Astazi biserica e obligata sa casatoreasca lezbiene si homosexuali.

Biblia spune clar in Levitic 18:22, 20: 13 ca aceste lucruri sunt o abominatiune ( ticalosie, marsavie) in fata de D-zeu.

7. DEVALORIZATI ARTA, FACETI-O SA O IA RAZNA.

Cum? Promovati noi forme ale artei care vor corupe si defila imaginatia oamenilor, pentru ca arta este limbajul spiritului, astfel puteti modifica subconstientul oamenilor prin muzica, pictura si drama.

Rezultatul, uitati-va astazi la industria Hollywood, picturamoderna, teatrele.

8. FOLOSITI SISTEMUL MEDIATIC PENTRU A PROMOVA SI SCHIMBA MODUL DE A GANDI.

Alice Bailey spunea ca cel mai mare canal de a schimba credinta oameilor este prin medie. Folositi presa din plin. Putem vedea astazi cum de 50 de ani de cand a scris ea aceste pucte, intreaga mass-medie indoctrineaza lumea cu filosofiile NEW AGE. Atati de multi bani se pompeaza in a promova sexul, promiscuitatea promovata ca ceva normal, iar activitatile crestine sunt pe ultimul loc.

9. CREATI O MISCARE INTERRELIGIOASA.

Alice Bailey nota ca trebuie creata o miscare care sa fie la egalitate cu Crestinismul si inocularea ca exista si alte credinte care duc catre rai:- spargeti acest concept despre crestinism ca fiind sigura cale, prin aceea ca veti crea noi curente spirituale. Ea spunea- promovati spre exemplu importanta omului in a-si crea propriul viitor si destin numit UMANISMUL. Spuneti oamenilor ca au dreptul sa fie ceea ce vor sa fie si sa faca sa se intample sa isi determine cauza, aceasta il detroneaza pe D-zeu.

Am vazut deja de atatea ori, intalniri ecumenice si miscari interreligioase, conduse de Dalai Lama.

10. FACETI CA GUVERNELE SA PROMOVEZE ACESTE PUNCTE LA RANGUL DE LEGI SI CA BISERICILE SA APROBE ACESTE SCHIMBARI.

Alice Bailey a scris ca biserica trebuie sa isi schimbe doctrinele si sa faca ca lumea sa accepte aceste lucruri si sa le adopte in sistemele si structurile sale.