Ioan Bompa, încă o seară de excepție   februarie 26th, 2018

IMG-20180226-WA0002La numai o zi de la vernisajul expoziției „Ioan Bompa – România 100 de ani”, în galeriile deschise la Liga franco-elenică din Atena a avut loc o nouă manifestație artistică. O excepțională seară de poezie și muzică românească susținută de doamna Monica Săvulescu Voudouri. Aceasta a recitat câteva poeme alese din cărțile ei de versuri și a fost acompaniată la pian.

A fost din nou prezent Excelența Sa, domnul Lucian Fătu, ambasadorul României în Grecia, care a rostit cu acest prilej o alocuțiune.

Pe întreg parcursul acestei săptămâni, galeria de pictură deschisă de artistul Ioan Bompa va fi gazdă și altor evenimente culturale românești, toate fiind dedicate Centenarului Marii Uniri.

Ca în fiecare seară, și mâine domnul Valentin Arnăutu, care prin Hellenic Romanian Business Counselors este organizatorul întregului ciclu de manifestații, a prevăzut în program, începând de la ora 17.00, un nou eveniment artistic, care se va bucura de prezența unui coleg grec al lui Ioan Bompa, cunoscutul pictor Apostolos Chantzaras.

La Atena se desfășoară prima expoziție de acest fel dintr-un ciclu de manifestări, care îl au drept protagonist pe artistul Ioan Bompa, inițiate în mai multe capitale ale lumii și susținute atât de ambasadele noastre din străinătate cât și de Institutul Cultural Român.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii