Regală la Atena cu Ioan Bompa   martie 1st, 2018

p4Continuă la Atena, în galeria în care expune  pictorul Ioan Bompa sub titlul sugestiv „România 100 de ani”, seria de manifestări dedicate de artistul român și de ceilalți organizatori aniversării Centenarului Marii Uniri.

Cu sprijinul Ambasadei României la Atena, cu cel personal al Excelenței Sale Lucian Fătu, cu cel al ICR și în organizarea directă asigurată de Hellenic Romanian Business Counselors, organizație condusă de Valentin Arnăutu, ieri a avut loc practic cel mai spectaculos eveniment din cadrul expoziției. El a fost asigurat de ansamblul de dansuri românești Armonia, un ansamblu alcătuit din tineri de toate vârstele, îmbrăcați în tradiționalele costume populare românești.

Tot ieri seară au fost organizate un bufet cu produse românești și o expoziție cu degustare de vinuri produse pe meleagurile noastre.

România 100 de ani continuă. Mâine, la Atena și, în curând, în alte capitale europene.

Celor care doresc mai multe detalii și imagini, dar și înregistrări video ale evenimentelor, le recomandăm  călduros pagina de Facebook a Ambasadei României la Atena, care poate fi accesată AICI.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii