Amor pervers între Cîțu și Voiculescu?   aprilie 12th, 2021

În politică, la fel ca și în dragoste. Cine nu se iubește, se desparte. Cine nu se desparte, se cheamă că se iubește. Cine se ciondănește și nu se desparte, trăiește un amor pervers. Sau ghebos. Este situația cuplului Cîțu-Voiculescu.

În această săptămână ne vom lămuri. Vom afla dacă între cei doi există sau nu un amor pervers. Sau doar sunt adversari pe un câmp de luptă, în care amândoi au pierdut bătălia și nu le-a mai rămas decât să se arate unul pe altul cu degetul. Cert este că Florin Cîțu, privind lucrurile din afară și nu din interiorul acestu cuplu, are toate motivele să rupă pisica. În fiecare zi aproape, Vlad Voiculescu a comis câte o nevăzută în calitatea sa de ministru al Sănătății cu diplome false la dosar. Ultima ispravă e cea cu distrugerea uneia dintre cele mai mari și mai deștepte investiții, cea de la Spitalul Foișor, operațiune executată în combinație cu Raed Arafat. Precedenta trăsnaie a fost de-a dreptul sinistră. Și este mult prea publică pentru a mai insista eu asupra ei. Amintesc doar că este vorba de aruncarea cadavrelor concetățenilor noștri în saci negri și împiedicarea familiilor de a se despărți creștinește de aceștia. Dar cea mai tare ispravă a lui Voiculescu este că și-a delegat practic toate atribuțiile unor subordonați. Mai puțin atribuția de a vorbi, unde vrei și unde nu vrei, și de a ne transmite bălării pe canalele de televiziune. Susținând că asta reprezintă o operă de comunicare publică. Legat de abandonarea răspunderii pe un front generalizat, prin delegarea de competențe, Vlad Voiculescu, aerian fiind în treburile drăgătoriei care i-a fost atribuită, nici măcar nu mai vine la ședințele de Guvern, pentru a susține proiectele ministerului în fața Executivului.

Și, dn bâlbă în bâlbă, se contrazice de dimineața până seara cu Cîțu. Nu că ar fi Cîțu vreo lumină. Dar el, Voiculescu, așa cum l-au lăsat Dumnezeu, Klaus Iohannis, Barna și Cioloș, în ce ordine vreți dvs., este totuși un simplu membru al echipei guvernamentale Cîțu. Și poate fi scos din teren cât ai zice „pește”. Așa scrie în Constituție. Așa se întâmplă pretutindeni în lume. Chiar și când există o coaliție. Iar Barna nu are altă soluție, constituțional vorbind sau chiar politically correct – iată o expresie care-i place la nebunie liderului USR – decât să-i propună lui Cîțu alte persoane pentru poziția de ministru al Sănătății. Iar Cîțu poate alege. Parlamentul aprobă, că așa știe să facă, și președintele Klaus Iohannis îi ia jurământul noului dregător. Care poate fi mai bun sau mai rău decât Voculescu. Atunci când vorbim despre principii și reguli constituționale, nu ne împiedicăm de acest detaliu. Dar, iată, Cîțu nu l-a demis încă. Și am intrat în săptămâna în care se întâmplă ori-ori.

În avanpremieră s-a mai întâmplat o nebunie unică și ea în istoria recentă, care a lăsat bujbe opinia publică. Arzându-l la limbă, Vlad Voiculescu a simțit nevoia să iasă la declarații simultan cu șeful său de Guvern. Acoperindu-i acestuia vocea. Și făcând să-i pălească lui Cîțu dramul de charismă pe care-l are. Și atenție, oameni buni, cei doi demnitari aveau aceeași temă. Doar că punctele de vedere și detaliile se băteau cap în cap. Aparent, asistăm la o brambureală fără seamăn. Dar dacă nu e așa?

Dacă cei doi au intrat într-un dans sofisticat, generat de o iubire perversă? Dacă lui Cîțu îi convine ca lucrurile să rămână așa cum sunt, iar Voiculescu să se consacre în poziția de paratrăsnet al Guvernului? În felul acesta, ghiulele ar trece razant pe lângă moțul lui Cîțu și ar exploda undeva în bălării. Și poate este interesul PNL să perpetueze această stare de lucruri, pentru a avea pe cine înjura. Că poveseta cu „ciuma roșie” s-a fâsâit. Și dacă lui Vlad Voiculescu și lui Barna le convine și lor această situație, în care ei, contrându-se cu premierul, făcând, cum s-ar spune, opoziție în interiorul puterii, acumulează în detrimentul PNL puncte electorale? Ei bine, dacă acesta este planul, atunci el pare gestionat cu peseverență.

Deci, în această săptămână, fie se rupe pisica, fie se transformă în leopard. Fie vedem un divorț abrupt, fie avem confirmarea unui amor nebun, pătimaș și pervers.

Sursa: Corectnews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

4 comentarii

aprilie 12th, 2021 at 19:11
adria nicol spune:

1

Actul petrecut la Foisor este un mizilic !. USR+Plus îl sustine pe
diamantinul Vlad pînà la orizontul anilor 2024 !
,Sà vedem de ce ! Guvenul Meu nu este condus de Primul Ministru ci de superiorul sàu ierarhic din Deal.Or , Cotrocenii au nevoie de Vlad. La urmàtoarele alegeri legislative USR intrà în decor si acolo încremeneste ! Cade sub 5% ! Alegàtorii dau cu bîta electoralà (vezi Orban !)în Salvatotorii lu’ Peste !
Consilierul de tainà îi sopteste opteste Jiltzului :l-am debarcat pe Orban care se vedea PRESEDINTE;
l-am pus pe Cîtu care tràiste visul altora , el nu s-a visat Prim Ministru . Ast e eantezia navetistului.

aprilie 12th, 2021 at 19:25
adria nicol spune:

2

Barna pleacà precum Bàsescu ! Îl superiorizeaà anonimatul european .
USR+Plus dispar din peisagiu ! PNL revine în fortà cu tânàrul Sigfried.Sub titulatura de PartidulFericirii. Asul din mâneca Jiltului ! România Felice ! Iohannis pleacà exotic sà-si petreacà a treia tinerete . România devine Republicà Parlamentarà . Avanseazà la Statutul de Judetz europen !

(fantezie în DO acceleratus)

aprilie 12th, 2021 at 20:32
Gogu spune:

ACEȘTI … CARE NE CONDUC. PNL-istul Nelu Tătaru afirmă că dacă părinții refuză vaccinarea copiilor aceștia le vor fi luați și vaccinați cu forța iar părinții decăzuți din drepturile lor naturale și constituționale. Iulian Capsali: ABSOLUT DIABOLIC!
DE ACTIVENEWS. 09 aprilie 2021. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Eu am solicitat ca în fiecare județ toate decesele pe care le avem să fie considerate ca deces suspect coronavirus și să avem în continuare o evaluare a lor completă. PNL-istul Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății care a decis ca orice deces din România să fie considerat „suspect de Covid” și autorul Ordinului sinistru prin care 25.000 de români au fost înmormântați până acum goi și în saci de plastic, aruncați în gropi ca niște câini, fără serviciu religios (numai pentru asta și individul ar trebui să înfunde pușcăria pentru blasfemia bolșevico-nazistă și traumele produse pentru cel puțin de 100.000 de români, rude ale celor decedați), în prezent deputat de Vaslui și președintele Comisiei pentru Sănătate și Familiei din Camera Deputaților, merge cu demența și mai departe (i-a făcut cineva un examen psihiatric?). Într-o emisiune realizată de Marian Voicu pentru TVR în urmă cu câteva zile, Nelu Tătaru, care are în acest moment la Comisie legea vaccinării – aceeași despre care fiul de … … Alexandru Rafila spunea că nu specifică nici o obligativitate și că au înțeles greșit demonstranții de la mitingul din 7 martie din fața Parlamentului – afirmă cu nonșalanță că vaccinarea va fi obligatorie inclusiv pentru copii. Iar dacă părinții refuză, vor fi decăzuți din drepturi și le vor fi luați copiii cu forța pentru a fi vaccinați (VIDEO mai jos). Acest individ este parlamentar al României sau vreun pacient scăpat de la …? Cazul ne-a fost semnalat de publicistul Iulian Capsali, care ne oferă și secvența video a acestui moment de răbufnire nazistă, însoțită de următorul comentariu: DIABOLICI! ABSOLUT DIABOLICI! … de Nelu Tătaru este cel care a pus la punct și a semnat protocolul de batjocorire a morților noștri. Vlăduț doar l-a dus mai departe și îl ține în sertar, împreună cu … care conduce de facto ministerul, de o lună de zile, noul protocol care permite o înmormântare creștinească. Acum, acest medic mediocru de provincie, un Gargamel cu șuvițe, cere AMENDAREA ȘI DECĂDEREA DIN DREPTURI A PĂRINȚILOR CARE REFUZĂ SĂ-ȘI VACCINEZE COPIII CU FORȚA. Inclusiv PSD-ul, care deține comisia de Sănătate din Parlament, este foarte favorabil acestei legi.
VĂ VOR LUA COPIII DIN FAMILII! CUM VĂ VEȚI UITA ÎN OCHII LOR, ce veți spune când vă vor întreba „CE AI FĂCUT CA SĂ OPREȘTI DICTATURA”? PS: Inteleg ca au fost si Vaccinuri care au facut bine. Eu am avut noroc. Sora mea, nu. E persoana cu handicap din cauza Vaccinarii, iar de o viata intreaga sta mai mult in casa. Nu are familie, bineinteles. In UE, parintii pot fi sanctionati. Dar Nu sa li se ia copilul ! Un asemenea om poate sa-si caute o tara care ii permite sa-si manifeste aceste decizii.

aprilie 13th, 2021 at 18:12
Gica spune:

Bombă în cazul Victor Babeș. Șeful Serviciul Omoruri: Nu a existat niciun apel la 112. 13 aprilie 2021, de Cristi Buș.
Seful Serviciului Omoruri, Marian Mihoci a precizat marţi în cadrul unei conferințe de presă datele anchetei după tragedia de la Spitalul Victor Babeş unde trei paciente au murit din cauza lipsei de oxigen. El a subliniat că nu a existat un apel la 112 iar secţia pe care o conduce s-a autosesizat. „Ne-am cam luat bataie, Vladut !”