Nu te vaccinezi? Vei fi executat în piața publică!   mai 28th, 2021

S-au adeverit cele mai negre prognoze pe care le-am lansat public, chiar din momentul în care președintele Klaus Iohannis s-a pronunțat ferm împotriva pașaportului Covid. A trecut ceva vreme și cred că domnia sa a uitat. Cum a uitat de multe altele. Dar acum se confirmă scenariul despre care am vorbit atunci. Cei care, din diferite motive, nu se vaccinează, vor fi sub o formă sau alta executați în piața publică. Tăvălugul nu va mai putea fi oprit.

Se redeschid locurile de joacă pentru copii. Personal, nu am înțeles niciodată de ce s-au închis. Nu cred că în părculețele rezervate celor mici zburdă coronavirusul cu mai mare viteză decât o face într-un supermarket, într-un mall sau în școlile care, în fine, s-au redeschis. Ei bine, nu orice bunic, orice părinte sau orice bonă îi poate supraveghea pe micuți la locul de joacă. Conform noilor acte normative, o asemenea plăcută sarcină nu poate fi îndeplinită decât de cei care prezintă dovada că s-au vaccinat sau s-au îmbolnvăit sau s-au testat pe bani grei în ultimele ore. Copiii ai căror însoțitori nu pot prezenta o asemenea dovadă, nu au dreptul să beneficieze de locurile de joacă. Sau dacă totuși ajung acolo, vor fi alungați.

Unele dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane sunt căsătoria și botezul. În general, mirii, împreună cu nașii lor, fac eforturi pentru ca aceste momente să fie onorate de cât mai multe dintre persoanele pe care le apreciază în mod deosebit. Și, firește, de cât mai multe rude, domiciliate în țară sau în străinătate. Această ceremonie nu se mai poate desfășura în condiții normale, dacă vreunul dintre miri nu este vaccinat, testat sau nu poate prezenta dovada că a contactat în trecut coronavirusul. Nașii vor trebui să fie și ei verificați la sânge. După care urmează controlul invitaților. Probabil că pe invitații va fi precizată nu numai ținuta obigatorie, ci și necesitatea de a prezenta pașaportul Covid. În aceeași situație se află orchestra, dacă va exista așa ceva. Ca să nu mai vorbim de ospătari și bucătari. Nunta sau botezul pot fi stricate din te miri ce. Ceea ce în tradiția românilor înseamnă „semn rău”.

M-am referit succint doar la cele două exemple de mai sus. Ne putem lesne imagina diferite alte scenarii. Mă număr printre cei care s-au străduit să se vaccineze cât mai repede. Dar niciodată nu am fost și nici în viitor nu voi fi avocatul constrângerilor de orice fel. Sunt numeroase persoane care refuză să se vaccineze. Unii, pentru că sunt îngrijorați de efectele secundare pe care le pot avea serurile administrate, în condițiile în care, sub presiunea formidabilă a pandemiei, industria farma a apăsat până la refuz pe accelerație, pentru a produce cât mai repede și în cantități tot mai mari vaccinurile. Alții refuză să se vaccineze din motive religioase. La fel cum sunt persoane care, de pildă, tot din motive religioase, refuză să se înroleze. Sau chiar să pună vreodată mâna pe armă. La fel cum vegetarienii nu consumă carne. Sau veganii niciun fel de produs animal. Cum pot proceda aceste persoane? Ce certificat ar putea ei opune pașaportului Covid, care devine o condiție sine qua non nu numai pentru a călători, ci și pentru a respira în voie stând pe loc. Există un anumit număr de cetățeni de diverse vârste care, din motive medicale, nu se pot vaccina, pentru că în ceea ce-i privește serul poate deveni periculos sau chiar mortal. Ce vor face aceștia?  Vor umbla cu patalamale în buzunar, semnate și parafate de medici, pe care polițiștii nu au obligația să le citească și, dacă le citesc, nu au de multe ori cum să le înțeleagă? Și care nu pot fi în niciun fel verificate în mod operativ? Aceste persoane vor mai putea petrece vreodată la nunți sau la botezuri? Sau se vor putea urca într-un avion? Vor mai putea merge în sălile de fitness? Vor mai putea înota în piscine?

Am mai semnalat în repetate rânduri una dintre realitățile extrem de grave din România. Fără a mai pierde vremea acum explicând motivele, este un fapt dovedit și astăzi recunoscut de toată lumea că în România a fost imens de mare numărul persoanelor care au contactat coronavirusul, au trecut prin forme relativ ușoare, s-au carantinat cu discreție sau nu s-au carantinat deloc, răspândind din inconștiență virusul, și nu au informat în niciun fel direcțiile de sănătate publică. Ei bine, toți aceștia – și mă refer la milioane de cetățeni de diverse vârste, nu pot prezenta absolut nicio dovadă că au contactat boala, astfel încât ei nu vor beneficia de niciun fel de pașaport sau document, cum vreți să-i spuneți, Covid.

În fine, încă o categorie scoasă din burtă de autoritățile europene și, acum, de autoritățile de la București, vizează persoanele care se testează în ultimele ore. Aceasta este încă o jonglerie pe seama drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Nu este necesar un mare efort de imaginație pentru a vedea ce se poate întâmpla revenind la scenariul locurilor de joacă pentru copii, atunci când însoțitorul celui mic nu s-a vaccinat. Dacă nu s-a vaccinat, ar trebui măcar să poată demonstra prin documentul numit pașaport Covid că a contactat cândva boala. Iar dacă a contactat-o, dar face parte dintre cele câteva milioane care, din neîncredere față de autorități, au refuzat să informeze direcțiile de sănătate publică, atunci ar trebui să prezinte dovada că s-a testat. Dacă îmi duc copilul meu sau dat în grija mea în fiecare zi la locul de joacă sau la bazinul de înot, atunci practic eu trebuie să mă testez zilnic. Să bat drumurile în acest scop. Să-mi întorc buzunarele pe dos. Pentru că întreaga operațiune astfel repetată ar fi extrem de costisitoare. Îmi pot ușor imagina ce afaceri uriașe vor face în aceste condiții clinicile de specialitate și industriile care produc aceste testere, în condițiile în care atât de multe categorii de persoane, inclusiv tinerii care se duc la cluburi sau clienții unor restaurante, vor trebui să se testeze non-stop.

Și autoritățile ce vor face? Numărul polițiștilor ar trebui să crească în aceste condiții exponențial. Polițiștii, în grupuri de cel puțin doi, însoțiți și de echipaje care să-i poată încătușa și transporta la secție pe cei recalcitranți, ar trebui să dea iama printre invitații de la nunți și botezuri, printre consumatorii din zecile de mii de restaurante, prin cluburi, săli de fitness, prin sălile de masaj, prin parcuri sau, echipați în costume de baie, prin piscine și prin sălile de dușuri. Le va fi ceva mai dificil să pătrundă în spațiile rezervate nudismului. Și, evident, vor trebui să fie mai prezenți decât până acum la înmormântări. Din ce bani vor fi plătiți acești polițiști, pentru a asigura suportul logistic necesar respectării pașaportului Covid?

În această situație, Parlamentul trebuie să se transforme de urgență în Adunare Constituantă. Nu este niciun fel de glumă. Pentru a face față „nemțește” unei asemenea provocări, Legea Fundamentală după care este organizată România va trebui schimbată cap coadă. După principiul „lucrului bine făcut” și având ca finalitate o „Românie normală”.

Când am avertizat asupra faptului că tăvălugul nu mai poate fi oprit, că pașaportul Covid va deveni cât se poate de repede o realitate și că persoanele care, dintr-un motiv sau altul, nu s-au vaccinat și nu vor să se vaccineze, vor ajunge să fie fugărite pe stradă, nu am glumit deloc, însă recunosc că am utilizat o figură de stil. În acest punct, m-am înșelat. Veți vedea cum o parte dintre românii vor fi efectiv fugăriți pe stradă. Și mai urmează doar să fie și executați în piața publică!

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

8 comentarii

mai 28th, 2021 at 11:17
Gica spune:

Multa lume stia ca asa se va intampla (cu restrictiile si fortarea catre Vaccinare). Dar nu aveau curajul sa o spuna. Sunt multi care stiu ce urmeaza si in continuare. Unii „inclina” sa creada ca este un experiment al FEM (in cautarea unui Guvern Mondial, dupa ce ONU sau alte Forumuri nu au avut capacitatea necesara; un obiectiv al FEM este si decaderea SUA si crearea mai multor poli de Putere globali si preluarea initiativei de catre Corporatii, in defavoarea Statelor; adica, a iesirii partiale din umbra a Papusarilor), cu ajutorul unei arme biologice delicate si a unei „inginerii genetice” care, printre Altele, creeaza o sensibilitate „neuropsihica” la frecvente. Dar, cum orice arma are „2 taisuri”, daca va fi nevoie de o Sursa de frecvente, acesta poate fi bruiata sau anihilata. Rolul Sursei poate fi preluat de Altii, daca nu apare, in plus, si un Impuls electromagnetic artificial sau natural (explozie Solara majora). In plus, neuronii si centrii nervosi (procesele scoartei cerebrale) sunt supuse formatiunilor de spirit (foarte dezvoltate, la unele persoane). „Nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste”. Instanta din Florida cerceteaza un tradator (Seful Dep.Chimic si Biochimic de la o Univ.), despre care se credea ca a traficat doar Virusuri, insa acum exista probe si pentru celelalte „componente” ale experimentului. Astfel, te expui Enorm in fata unui posibil Adversar sau a unei Civilizatii mai dezvoltate. Un adevarat Proiect „Haplea”.

mai 29th, 2021 at 11:40
Gogu spune:

Alarmant. Datele VAERS publicate la zi: Numărul de efecte adverse grave după vaccin, în creştere. 29 mai 2021, de Antonia Hendrik. Rapoartele despre leziunile cauzate de vaccinurile COVID-10 în rândul tinerilor este de peste trei ori mai mare doar într-o săptămână, arată datele VAERS. Potrivit cdc.gov/vaccine, VAERS este sistemul național de avertizare timpurie care monitorizează siguranța vaccinurilor după ce acestea sunt autorizate pentru utilizare. VAERS face parte din sistemul mai larg de siguranță a vaccinurilor din Statele Unite. Sistemul este co-administrat de CDC și FDA. Numărul efectelor adverse raportate în urma vaccinurilor COVID-19 continuă să crească, potrivit datelor publicate astăzi de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Datele provin direct din rapoartele transmise sistemului de raportare a efectelor adverse la vaccin, VAERS. În fiecare vineri, VAERS face publice toate rapoartele privind leziunile după vaccinare primite de obicei cu aproximativ o săptămână înainte de data publicării. Datele din această săptămână au arătat: 3.449 de efecte adverse totale, inclusiv 58 clasificate drept grave, în rândul tinerilor. În SUA au fost administrate 281,6 milioane de doze de vaccin COVID începând cu 21 mai. Aceasta include 120 de milioane de doze de vaccin Moderna , 152 milioane de doze de Pfizer și 10 milioane de doze de vaccin Johnson & Johnson (J&J). Din cele 4.406 decese raportate la 21 mai, 23% au avut loc la 48 de ore de la vaccinare, 16% au avut loc la 24 de ore și 38% au avut loc la persoanele care s-au îmbolnăvit în 48 de ore de la vaccinare. Datele VAERS din această săptămână arată:
-20% din decese au fost legate de tulburări cardiace.
-54% dintre cei care au murit erau bărbați, 44% erau femei, iar rapoartele de deces rămase nu includeau sexul decedatului.
-Vârsta medie a decesului a fost de 74,4, iar cele mai tinere decese raportate includ doi tineri de 15 ani (VAERS ID 1187918 și 1242573 ) și un tânăr de 16 ani (VAERS ID 1225942 ). Au fost raportate alte decese la copii sub 16 ani care nu au putut fi confirmate sau care conțin erori evidente. De la data de 5/21/21 a lansării datelor VAERS. Începând cu 21 mai, 1.641 de femei însărcinate au raportat evenimente adverse legate de vaccinurile COVID, inclusiv 527 de rapoarte de avort spontan sau de naștere prematură;
-Din cele 2.577 de cazuri de paralizie raportate, 52% au fost raportate după vaccinările Pfizer-BioNTech , 41% după vaccinarea cu Moderna și 192 de cazuri, sau 9%, din cazurile de paralizie Bell au fost raportate împreună cu J&J.
-Au existat 238 de rapoarte de sindrom Guillain-Barré, cu 43% din cazuri atribuite Pfizer, 38% Moderna și 23% J&J.
-Au fost 74.781 de rapoarte de anafilaxie, 39% din cazuri fiind atribuite vaccinului Pfizer , 50% Moderna și 10% J&J .
-Au fost raportate 4.433 de tulburări de coagulare a sângelui. Dintre acestea, 1.842 de rapoarte au fost atribuite lui Pfizer, 1.359 de rapoarte către Moderna și 1.194 de rapoarte către J&J.
CDC investighează problemele cardiace la adolescenți, adolescenți după vaccinul COVID. Pe 24 mai, The Defender a raportat că CDC investighează rapoarte despre adolescenți și tineri adulți vaccinați împotriva COVID care au avut probleme cardiace. Comitetul consultativ al CDC pentru practicile de imunizare a lansat un aviz din 17 mai, care avertiza medicii cu privire la miocardită, care părea să apară predominant la adolescenți și adulți tineri, mai des la bărbați decât la femei, mai des după a doua doză și de obicei în termen de patru zile de la vaccinare cu Pfizer sau Moderna. CDC a declarat sistemele sale de monitorizare nu au găsit mai multe cazuri de miocardită decât ar fi de așteptat. Miocardita este inflamația mușchiului inimii care poate duce la aritmie cardiacă și moarte. Potrivit Organizației Naționale pentru Tulburări Rare, miocardita poate rezulta din infecții, dar „mai frecvent miocardita este rezultatul reacției imune a organismului la leziunile cardiace inițiale”. Pericardita este inflamația țesutului din jurul inimii, care poate provoca dureri toracice ascuțite și alte simptome. Secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, a declarat luni în cadrul unui briefing de presă , administrația Biden va continua să sfătuiască tinerii să se vaccineze, în ciuda cazurilor raportate de miocardită. VAERS a raportat 419 de cazuri de pericardita si miocardita, printre toate vârstele. 247 de cazuri au fost atribuite vaccinului Pfizer, 151 de cazuri la Moderna și 20 de cazuri la vaccinul COVID al lui J & J. Moderna va solicita autorizația FDA pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani la începutul lunii iunie. Pe 25 mai, Moderna a anunțat că vaccinul său sa dovedit a fi sigur și 100% eficient în protejarea împotriva COVID într-un studiu de fază 3 cu peste 3.700 de participanți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, a raportat Axios. Nu au fost identificate probleme de siguranță semnificative și efectele secundare, a spus compania. Moderna intenționează să caute luna viitoare o autorizație extinsă pentru utilizarea în caz de urgență a vaccinului COVID pentru adolescenți de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente. Dacă va fi aprobat, ar fi al doilea vaccin disponibil pentru tinerii adolescenți, scrie defender. PS: S-a demonstrat, pe plan international (si Firme de Sondaj), ca nici o Raportare nu depaseste 10% din cazurile Reale.

mai 29th, 2021 at 21:49
Gica spune:

Din punct de vedere medical si stiintific, cele mai sigure Probe ca o persoana nu e Infectata si nu poate Transmite Virusul sunt Probele de Anticorpi. Vaccinatii pot fi Infectati si pot Transmite Virusul. Testele PCR au marja de eroare mare, iar cum mai peste tot se prelucreaza la peste 35 de cicluri, cele Pozitive declarate in acest mod s-au deovedit a fi peste 90% False (intr-un laborator din SUA). In plus, in putine locuri, la testele PCR se face diferenta intre primele 4 Coronavirusuri (prezente si in gripele vechi) si al 5-lea (care ne intereseaza pe noi). Intr-un laborator din Stanford, s-au ales prin sondaj 1.500 de teste Pozitive si s-au scanat (avand microscop electronic), ajungandu-se la rezultatul ca 96% din teste au fost gripa A, iar diferenta, Gripa B. Niciun Coronavirus. Acei oameni au primit tratamente din Protocol, greu suportabile de organism, posibil ca multi sa fi murit. Testele rapide au si ele eroare mare. Din toate cele prezentate, plus ca nu se prezinta afectiunile si diagnosticele Interzise pentru Vaccinare care sunt prezentate in tarile din Vest, Deducem o mare Mizerie Morala a celor pe care nu-i intereseaza decat banii sau diverse obligatii oculte. Faptul ca cea mai sigura Proba prezentata la inceput nu e luata in considerare Probeaza aceasta Mizerie si faptul ca nu-i Intereseaza Sanatatea Cetatenilor !!! Interesele sunt Altele ! Nu mai punem la socoteala demonstratiile lui GV Bossche (Coordonatorul Camp. de Vaccinare Ebola) si L.Montagnier (Nobel, pentru descoperirea HIV), care arata ca „Vaccinarea in Pandemie creeaza Virusuri Mutante”, intocmai cu Rezistenta crescuta la Antibiotice. Experimentarea Vaccinurilor in sept. in UK, Brazilia, Africa de Sud (pe zeci de mii de oameni), in Pandemie, a creat cate un Mutant in fiecare tara. La fel, in Cehia, Japonia, Vietnam, Chile, Seychelles. In India, Virusul se terminase, dar, cu inceperea Vaccinarii la sfarsitul lui febr. numai in unele provincii, au urmat explozii de Infectari si Decese, in acele provincii. In perioada de vara (cu raze UV foate puternice care ucid Virusul), n-ar trebui sa mai avem Virus, numai ca Mutantii care vor veni si la noi ne pot da peste cap. Mutantii de pe „Piata” sunt obtinuti numai dupa „Vaccinarile din Pandemie”. Si de aici se deduce ca s-a urmarit sa nu se termine Pandemia (orice Pandemie/Epidemie, „neajutata”, se termina in 2 ani). Cu Mutantii, vom vedea. Cei 2 specialisti mai arata cum se deterioreaza Acticorpii Naturali (sistemul imunitar, in general), prin formarea Anticorpilor Corespunzatori Componentelor Vaccinului. In Situatiile informatice sanitare Italiene, toti de la ATI si Decedati au avut facute Vaccinurile Antigripale anterioare.

mai 29th, 2021 at 22:02
Gica spune:

S-a demonstrat la nivel international (si cu Firme de Sondaj) ca Raportarile nu se apropie nici de 10%. Dar si asa, AEP a declarat 7.700 de Decese dupa Vaccinare, UK 1.000, SUA 4.400, Spania doar intr-o luna si numai in Caminele de Batrani 1.000. La noi, numai „coincidente” (480), din cauza incompetentei si relei intentii a decidentilor. La mine in cartier, au murit 5 dupa Vaccinare, iar familiile nu vor sa se Vaccineze. Cazurile nu figureaza in nici o Raportare.

mai 31st, 2021 at 10:05
Gica spune:

Mortalitatea la gripele vechi e aceeasi ca la Virusul nou, numai ca oamenii erau dispersati pe zone, localitati, iar necentralizandu-se numarul mortilor, nimeni nu stia cati mor de fapt. Cam tot la fel. Adunarea bolnavilor de Covid, concentrarea lor in numai anumite locuri, duce la o situatie inspaimantatoare, dar in Situatiile oficiale mondiale e cam acelasi lucru. S-a marit contagiozitatea cu cele 4 segmente de HIV adaugate Coronavirusului Liliacului Potcoava din Pesterile provinciei Yunan (de 96,3% din Virusul Final). Acum, pare sa ia avant actiunea Mutantilor. Fara Vaccinare, nu apareau Mutantii. Si orice Pandemie/Epidemie nu tine mai mult de 2 ani, daca nu e „intretinuta”. Dupa ce va trece perioada calda (razele UV distrug Virusul) si la trecerea in toamna, Virusurile vor veni (direct sau indirect) din emisfera de S la noi.

mai 31st, 2021 at 11:37
Gogu spune:

Tarile cu Vaccinare masiva au mari probleme ! UK (trecuta in zona rosie), are Mutantul Indian, iar Vaccinurile facute nu vor ajuta cu nimic. Seychelles (si Maldive), tara cu Cea mai Mare Vaccinare de pe Glob, are un Indice de Infectare Enorm, 37/1.000 (36/1.000). La noi, la peste 3/1.000, ne facem mari probleme. De ce s-au Vaccinat cei din Seychelles, dar si altii cu Vaccinare masiva (Chile, UK, Cehia, SUA, s.a.) ? Care e efectul ? In India incetase Virusul, dar cu inceperea Vaccinarii de la sfarsitul lui febr. a aparut o Explozie de Decese si Infectari si numai in provinciile Vaccinate (apoi, s-a extins…). S-a spus ca Vaccinurile actuale (toate de acum, de pe Glob) asigura o buna Imunitate si impotriva Mutantilor ! Realitatea arata Invers ! Tot ce se face se face pe Invers. Orice Pandemie/Epidemie se termina pana in 2 ani, daca nu se „ajuta” procesul. Acum, noi facem totul pentru a lungi Pandemia. „Vaccinarea in Pandemie creaza Virusuri Mutante” (GV Bossche, Coordonator Camp. de Vaccinare Ebola; L.Montagnier, premiul Nobel pentru descoperirea HIV).

mai 31st, 2021 at 15:45
Gogu spune:

Un britanic de 68 de ani din Londra avea o menajera romanca si alti angajati. Isi permitea, deoarece avea o avere de 1/2 de miliard de lire sterline. Nu avea mostenitor. A luat Covid, dar fiind ingrijit, a trecut cu bine. Atunci, la fel ca multi altii, vazand Reclamele la Vaccin, a hotarat sa faca o treaba gospodareasca si sa se Vaccineze. I-a fost foarte rau, a declansat iarasi boala, mai precis, s-a manifestat printr-o Reactie Autoimuna Exagerata. Au venit niste Specialisti in gestionarea unor astfel de Situatii (probabil, Ambulanta) si a fost dus… Angajatii au cautat multe zile prin Londra si, in cele din urma, l-a gasit. A mai trait cateva ore. Cum Legea din UK spune ca cei care Nu au Mostenitori Cedeaza Statului Averea, Angajatii au ramas Someri. Morala: Sunt foarte multe cazuri de Infectati care nu au asteptat o perioada de timp si, cat de curand, s-au Vaccinat, Declansand o Reactie Autoimuna Exagerata. Nu omoara Virusul, ci Reactia Autoimuna Exagerata. Primul Efect pe care il provoaca Virusul, pe langa toate celelalte pe care le cunoasteti, este Acela al Ruperii macromoleculei de Hemoglobina si eliberarii atomului de Fe din centru care inflameaza Vasele (mai ales, cele periferice si ale Organelor). De asta apar cheaguri sau nu se alimenteaza/oxigeneaza unele Organe. Apoi, explozia de citokine se suprapune peste acest proces, intr-un fel, Mascandu-l. In general, omul trebuie lasat sa discearna singur, deoarece Subconstientul, de regula, ne poate transmite informatia corecta, daca Vrem cu Adevarat aceast lucru.

iunie 2nd, 2021 at 11:44
Gica spune:

Italia a avut 68.000 decese cauzate de gripă între 2014-2017.
1 IUN. 2021. „Karen Smith – Invictus”. Între 2014 și 2017, în Italia au fost 5.290.000 de cazuri de gripă, adică 9% din populație a fost afectată. În aceeași perioadă, în peninsulă s-a înregistrat un număr total de 1.457.038 decese (nu doar din cauza gripei). Cercetătorii au calculat că epidemia de gripă din sezoanele reci ale anilor 2014-2017 a provocat peste 68.000 decese. În sezonul rece 2014/2015 rata mortalității a fost de 10,7 /1000 de locuitori (peste 375.000 de decese în termeni absoluți), o creștere cu 54.000 de cazuri (+9,1%) față de sezonul precedent. Aceasta este cea mai mare rată a mortalității înregistrate în Italia de la finalul celui de-Al Doilea Război Mondial. Datele care au stat la baza cercetării au fost furnizate de Inst. Italian de Statistică, InfluNet (un grup de medici și epidemiologi voluntari din Italia, care analizează virusul gripei și efectele sale) și Adm.Națională a Meteorologiei din Italia (NOAA). – Forbes.r