Românii sub barosul Big Brother   iunie 1st, 2021

Începând din 2017, sistemul merge uns. Absolut toți românii pot fi supravegheați fără niciun fel de aprobare din partea judecătorilor, prin sistemul Big Brother, respins de Parlament, dar totuși implementat în mod ilegal de către Serviciul Român de Informații. Cu complicitatea Casei de Sănătate. Pe bani europeni. Prin înșelarea Bruxelles-ului și Marii Britanii. Românii sunt nu numai supravegheați, dar pot fi oricând șantajați. Și nu avem niciun fel de garanție că la acest sistem nu are acces și vreun alt serviciu de informații străin. Care poate fi partener sau poate fi un serviciu ostil.

Ceea ce urmează să detaliez nu face parte din vreun scenariu science fiction. Sistemul Big Brother înseamnă un ansamblu interconectat de sisteme informatice, prin care pot fi obținute în timp real date despre toate persoanele. Dacă vă amintiți, George Maior, când conducea Serviciul Român de Informații, și-a permis să-i amenințe pe parlamentarii care nu au acceptat legalizarea sistemului Big Brother. După care unii dintre ei, nu puțini, au înfundat pușcăria. Și totuși, sub pretextul că SRI protejează toate datele informatice, acest sistem a fost conceput și implementat. În prezent, toate datele cât de cât relevante legate de o persoană, inclusiv informațiile legate de sănătate a acesteia sau de relațiile intime și celelalte componente ale vieții personale, sunt accesibile Serviciului Român de Informații și pot fi în orice moment utilizate, inclusiv în scop de șantaj. Și, mai mult decât atât. Prin Big Brother, SRI controlează și celelalte servicii secrete, și Armata, și Ministerul de Interne, practic absolut toate componentele statului.

Cine sunt artizanii acestei grozăvii? Din partea SRI, sunt George Maior, Florian Coldea, generalul Zamfir și pupilul acestuia, generalul Gabriel Stătescu, care, sub aspect tehnic, a pus a punct întreg sistemul. Colaboratorii apropiați, cei care au executat sarcinile de natură tehnică, în baza unor caiete de sarcini scrise, atenție, de ofițeri SRI detașați la Casa de Sănătate – afirmația este probată prin semnăturile olografe ale acestora – au fost SIVECO, prin intermediul faimoasei doamne Irina Socol și Hewlett-Packard, prin intermediul lui Radu Enache, cunoscuți din mai multe dosare de răsunet drept denunțători de profesie. Big Brother nu putea fi implementat fără complicitatea Casei de Sănătate. Fostul președinte al Casei de Sănătate, Lucian Duță, s-a autodetonat ieri, acordându-i un interviu Ancăi Alexandrescu la Realitatea Plus, și a relatat cu subiect și predicat ceea ce s-a întâmplat, recunoscându-și propria implicare.

La baza sistemului Big Brother au stat două proiecte: SLL Analytics şi SLL Infrastructură. Pentru ca acestea să fie implementate și să funcționeze, a fost necesară achiziționarea pe bani grei a unui motor de căutare dintre cele mai performante din lume. Marea Britanie a oferit acest motor de căutare în schimbul unei sume consistente de bani, dată de Uniunea Europeană într-un alt scop, cel al implementării cardului de sănătate și a unui angajament ferm al Guvernului României cum că, în viitor, întreg sistemul va fi controlat civil. Adică de o autoritate guvernamentală. Sub această condiție au și fost livrați banii de către Uniunea Europeană Nici până azi acest sistem, transformat ilegal într-un sistem Big Brother, nu a ajuns să fie controlat de vreo autoritate civilă. Și cu atât mai puțin de către Parlamentul României.

Pentru a se putea ajunge în modul cel mai eficient la controlul întregii populații, la controlul tuturor celorlalte servicii secrete și instituții de forță, la controlul tuturor oamenilor politici și a tuturor reprezentanților guvernamentali, Serviciul Român de Informații a recurs la Casa de Sănătate. Casa de Sănătate, la rândul ei, se afla în fața a două provocări. Pentru a veni în întâmpinarea tuturor pacienților și potențialilor pacienți din întreaga țară, și pentru a diminua uriașele fraude din sistemul de sănătate, a ajuns la concluzia că este indispensabilă implementarea în România a cardului de sănătate. Mult timp s-a crezut că acest card de sănătate, care acum trebuie reînnoit, pentru că s-a dovedt că nu funcționează prea bine, este opera STS. S-a dovedit a fi o informație falsă. În realitate este opera SRI, realizată prin intermediul celor două mari societăți IT pe care le-am nominalizat mai sus, aflate sub controlul Serviciului Român de Informații. Casa de Sănătate, așa cum mărturisește astăzi Lucian Duță, a acceptat compromisul cu Serviciul Român de Informații, cu care a colaborat permanent la vârf, din două motive. Pentru a implementa cardul de sănătate și pentru a diminua astfel corupția și în schimbul susținerii de către SRI a așa-numitei taxe clawback, prin care industria farma, care culcase la pământ bugetul Casei de Sănătate, a putut fi taxată. Acceptând acest compromis, Lucian Duță nu a fost de la bun început conștient că își creează simultan două categorii de dușmani extrem de puternici, care urmau să acționeze împotriva lui: industria farma și mafia din Sănătate. Astăzi mărturisește, ca să vă dau un singur exemplu, cum ambasadorul Mark Gitenstein al Statelor Unite la București l-a invitat în clădirea ambasadei pentru a încerca să medieze o înțelegere între el și reprezentanții industriei farma. În Statele Unite, un asemenea demers se cheamă lobby. Dacă s-ar fi desfășurat în afara ambasadei, se numea trafic de influență. Am închis paranteza.

Atunci când sistemul era pe cale de a fi implementat, atât George Maior cât și Florian Coldea l-au felicitat pe Lucian Duță și i-au mulțumit, spunând că și-a adus una dintre contribuțiile majore la succesul activității Serviciului Român de Informații.

Acestea sunt, pe scurt, informațiile disponibile în acest moment. Mai adăugm doar faptul că, în cele din urmă, pentru Lucian Duță, sabia lui Damocles a căzut. Cei afectați de cardul de sănătate au acționat în mod eficient, fără ca Traian Băsescu, care era la curent cu ce se petrece, sau Serviciul Român de Informații, care era principalul beneficiar, să fi putut interveni. În urma declarațiilor făcute la acea dată sub anonimat de cei doi faimoși denunțători pe care i-am nominalizat mai sus, Lucian Duță a primit în primă instanță o condamnare de șapte ani de închisoare, invocându-se fapte de corupție, care în realitate nu se regăsesc în dosarul penal. Protectorii săi nu au mai putut interveni. Pentru că Traian Băsescu nu a mai fost președinte. Pentru că George Maior a fost aruncat pe horn departe, la Washington, în calitate de ambasador. Pentru că Florian Coldea a ajuns profesor de etică la Academia de Informații. Iar Eduard Hellvig, care a preluat conducerea SRI, nu a fost deloc interesat să-l protejeze pe Lucian Duță, deși, cinstit vorbind, încă din 2017, din momentul în care sistemul Big Brother a devenit pe deplin funcțional, Serviciul Român de Informații beneficiază în mod ilegal de toate avantajele acestui sistem informatic integrat. Mâine, Lucian Duță ar putea primi o condamnare definitivă. Presupun că din acest motiv a decis să iasă public, să spună adevărul și, astfel, să se autodetoneze.

Cred că din acest moment, dacă acest stat este cât de cât normal la cap,  acest uriaș scandal ar trebui întors pe toate fețele de întreaga clasă politică, iar Justiția ar trebui să cerceteze cele afirmate de Duță și să declanșeze cuvenitele anchete. Cât privește Marea Britanie și Uniunea Europeană, care au fost trase pe sfoară, aceste entități ar trebui la rândul lor să ia o poziție fermă împotriva autorităților responsabile ale statului român.

 

P.S.: Și, atenție, era să uit: împotriva succesorului lui Lucian Duță la conducerea Casei de Sănătate, respectiv Cristian Bușoi, în prezent parlamentar UE, s-au formulat plâgeri asemănătoare în aceleași două denunțuri, dar fără ca împotriva acestuia să se fi pus în mișcare vreo anchetă penală. Ciudat, nu?

Sursa: Corectnews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

iunie 1st, 2021 at 17:15
adria nicol spune:

Sincronisme atît de visate si asteptate !
Ctitori de judet , Trio Comisarii si Comisara . În aplauze frenetice Rezist ! Lapte si miera , pas cu pas !

iunie 6th, 2021 at 11:48
Gica spune:

Nimeni nu mai este în siguranță. Explozie de cazuri peste noapte. Harta terorii. 6 iunie 2021, de Antonia Hendrik. Cele mai grave focare Covid din lume se dezlănțuie, în timp ce experții avertizează că nimeni nu va fi în siguranță până când virusul nu va fi atenuat la nivel mondial. Anunţul vine înainte de mult așteptata „Zi a Libertății” din Marea Britanie, care va fi pe 21 iunie, pe măsură ce temerile cresc asupra noilor variante și a numărului de vaccinări. Iar cazurile în Marea Britanie au început să se strecoare din nou după ce au scăzut la minimele de 1.613 în luna mai, de la maximele de 67.842 din ianuarie. Au fost detectate aproximativ 3,1 milioane de cazuri în ultimele șapte zile la nivel mondial. Restricții ar putea fi impuse şi după de 21 iunie, dacă guvernul consideră că lupta cu noul coronavirus e în toi. Covidul nu încetează să provoace tot mai multe variante, care ar putea submina generația actuală de vaccinuri. Răspândirea rapidă este combinată cu o lipsă acută de vaccinuri, iar focarele puternice și mutațiile virusului îşi vor face de cap. Ca dovadă că au fost detectate aproximativ 3,1 milioane de cazuri în ultimele șapte zile la nivel mondial. Deși o mare parte dintre oameni s-au vaccinat, noile focare cresc și cifrele pentru țări precum Brazilia și India rămân mari. India a înregistrat 974.404 de cazuri noi în ultima săptămână, în timp ce Brazilia numărul de cazuri a ajuns la 449.297. Argentina și Columbia au înregistrat, de asemenea, 212.975 și 175.479 de cazuri în ultima săptămână, iar virusul continuă să se răspândească în SUA cu un număr de cazuri de 102.975. Marea Britanie a ocupat locul 17 în clasamentul mondial – iar numărul cazurilor în ultima săptămână au crescut de la 20.765 la 29.029, o creștere de aproximativ 40% – cea mai mare din primele 20 de națiuni. Alte creșteri îngrijorătoare au fost observate în țări precum Filipine, cu 22% mai mult, Africa de Sud, care a înregistrat o creștere de 20%, și Thailanda, care a înregistrat o creștere de 23%. Din cele 15 țări cu cel mai mare număr săptămânal de cifre Covid, nouă dintre acestea se află pe lista roșie a Regatului Unit. Experții spun că pericolul cel mai mare este că noile mutații ar putea evita anticorpii dați de vaccinurile actuale. „Acest eșec ne pune pe toți în pericol”, a declarat Anna Marriott, manager de politici de sănătate la Oxfam. Așa-numita variantă Nepal atârnă ca o secure deasupra capului. Noile mutații ale coronavirusului pot face mai dificilă recunoașterea sistemului imunitar al organismului, care a fost pregătit să caute tulpina „originală”, fie prin vaccinare, fie prin infecția Covid. Anticorpii – proteine ​​produse de sistemul imunitar pentru combaterea virusului – pot fi mai slabi împotriva noilor tulpini. Amenințarea cu noile tulpini de coronavirus înseamnă, de asemenea, măști și distanțarea socială, care ar putea fi necesare pentru anii următori, în ciuda lansării vaccinului. Există temeri că o nouă variantă va pune stăpânire pe omenire. Oficialii din Marea Britanie se tem că 21 iunie va fi prea curând pentru a demonstra „definitiv” că vaccinul a rezolvat problema răspândirii coronaviruslui. Profesorul Neil Ferguson a avertizat că varianta indiană ar putea fi cu 100% mai transmisibilă decât alte tulpini. Rata crucială R este foarte mare, ceea ce înseamnă că virusul este din nou în creștere, scrie thesun. PS: „Doi incarca, trei descarca”. Daca orice Pandemie/Epidemie nu tine mai mult de 2 ani, inseamna ca „Vaccinarea in Pandemie, care produce Virusuri Mutante” (GV Bossche, L.Montagnier) ne va da de lucru mult mai mult timp.