Guvernul a ratat principala țintă   iunie 2nd, 2021

Până când vom afla cum primește Comisia Europeană planul de reziliență și dezvoltare avansat de Guvernul României, fără o consultare prealabilă cu opoziția, cu sindicatele și cu patronatele, celălalt obiectiv major al Executivului știm de pe acum că a fost ratat. Este vorba de ținta fixată de Florin Cîțu în ceea ce privește vaccinarea populației. Că acest obiectiv este departe de a fi fost îndeplinit, ne-a confirmat-o ieri chiar Ioana Mihăilă, printr-o amplă declarație făcută la una dintre televiziunile de știri. Dacă și celălalt obiectiv major vizând accesarea banilor de la UE, cei mai mulți oferiți sub formă de împrumut, va avea aceeași soartă, Guvernul Cîțu poate să plece. Iar PNL poate renunța la guvernare în vederea reculegerii.

Ioana Mihăilă afirmă cu subiect și predicat că neîndeplinirea obiectivului fixat pentru vaccinarea populației „reprezintă un motiv de îngrijorare”. Și pe bună dreptate. Din această perspectivă, suntem pe locul 25 din Uniunea Europeană privind numărul de doze administrate la suta de locuitori, iar în spatele nostru, la mică distanță, nu se mai află decât două state. Inițial, reprezentanții puterii s-au angajat rând pe rând ca până în vara acestui an să fie imunizați zece milioane de români. Apoi cifra a scăzut la opt. Mai târziu, s-a mai tăiat din coada vulpii și s-a ajuns la un target de cinci milioane de locuitori. Termenul pentru atingerea acestui obiectiv era 1 iunie. La 1 iunie, la ora 17.00, conform datelor oficiale, primiseră ambele doze doar 3.589.563 cetățeni. Mult prea puțini. În ultimele 24 de ore, numărul total de injecții a fost de doar 52.768. În alte zile, numărul vaccinurilor administrate la nivel național este și mai mic. Și asta nu este încă tot.

La data la care Guvernul și-a luat în mod succesiv angajamentele pe care le-am consemnat mai sus, nu se punea sub nicio formă problema vaccinării copiilor. Prin urmare, cifrele care conduceau la ipoteaza imunizării de turmă a românilor nu îi vizau sub nicio formă pe românii sub 18 ani. Între timp, cei cuprinși între vârsta de 16 și 18 ani au putut fi vaccinați, iar rezultatul, nepreconizat înainte, îi include și pe ei. Ceea ce înseamnă că stăm și mai rău. Probabil că tocmai din acest motiv s-a și luat decizia ca, începând de astăzi, să fie vaccinați și copiii între 12 și 16 ani. Și tot din acest motiv urmează ca ponderea acestei operațiuni să se mute de la oraș la sat. Oare de ce nu a fost tratată populația în mod egal? Oare de ce Guvernul nu și-a pus din capul locului problema vaccinării oamenilor de la sate și nu a creat în acest scop infrastructura necesară?

Faptul că Guvernul nu a acordat până în prezent aproape niciun fel de atenție vaccinării oamenilor de la sate reprezintă o crimă cu premeditare. Aceștia aveau dreptul constituțional de a fi tratați în mod egal cu cetățenii de la oraș. În ceea ce-i privește pe copii și dorința manifestă a Executivului de a umfla cifra, vaccinându-i pe aceștia și mizând în mod viclean pe premiza că, dacă părinții s-au vaccinat, în mod automat îi vor vaccina și pe minori, aceasta este o operațiune care poate prezenta riscuri majore. Dar și avantaje majore pentru industria farma. Este o realitate repetată insistent de specialiștii din întreaga lume faptul că numărul copiilor care au contactat coronavirusul este infim, iar numărul celor care nu au trecut ușor peste boală este cu totul și cu totul insignifiant. Și este tot de notorietate publică la nivel intrenațional faptul că nu au putut fi încă estimate științific consecințele pe termen lung ale vaccinurilor. Pentru noi, cei de vârsta a treia, vaccinurile reprezintă un risc asumat, în sensul că el este mai mic decât riscul generat de posibile complicații viitoare. În cazul copiilor, situația este total diferită. Vaccinarea acestora nu trebuie forțată, iar viitorul lor nu trebuie pus între paranteze, doar pentru ca Executivul României să iasă bine în statistici, iar statul român să consume cât mai multe doze din cele pe care le-a plătit în beneficiul industriei farma. Această operație pusă la cale de Guvern se poate dovedi periculoasă. Dar și absurdă, într-o manieră la fel de absurdă cum a fost și cea generată de acei părinți care, acționând în sens contrar Guvernului, au organizat zilele trecute o manifestație în Piața Victoriei împotriva vaccinării copiilor. Păi dacă ei nu vor să-și vaccineze copiii – și poate că au dreptate – să nu și-i vaccineze. Pentru că oricum nu există nicio lege, și nu va exista prea curând, care să le impună acest lucru. Dar ce sens are ca unii părinți să facă manifestații pentru ca ceilalți părinți, care vor să-și vaccineze copiii, să renunțe la acest proiect? Ne aflăm în plin univers Oblio și regret că a dispărut faimoasa publicație cu acest nume care făcea furori prin anii ’90.

Bomboana pe coliva  acestui obiectiv neîndeplinit al Guvernului României a pus-o însuși premierul Florin Cîțu. Atunci când, confruntat cu realitatea, a afirmat că, de fapt, numărul nu are absolut nicio importanță, atâta timp cât cazurile de infectare cu coronavirus au scăzut. Adică ne-am dus la vale. Nu știe sau se face că nu știe premierul României că toată planeta s-a mai dus la vale, după care toată planeta a luat-o în sus, s-a trezit pe platou și a bubuit, descoperind cu groază că nu are suficientă capacitate ATI și nici destule locuri de veci pentru numărul uriaș de decedați.

În fine, PSD a decis să declanșeze o moțiune de cenzură. După multe și multe bâlbâieli. Dar tot e bine și așa. Guveranții trebuie luați la întrebări. În văzul întregii națiuni. Cum este posibil ca România să fi împrumutat până

în acest moment, la cele mai mari dobânzi din Europa, 30 de miliarde de euro, iar în buzunarele cetățenilor să nu se vadă nimic, decât găuri care se lărgesc pe zi ce trece? Șomaj, mizerie, prețuri din ce în ce mai mari la toate produsele de bază și la energie. Stagnare economică. Cât de iresponsabil trebuie să fie un Guvern pentru a le promite oamenilor de afaceri compensații, pe care aceștia nu le-au primit niciodată? Și în consecință, pentru că au crezut în aceste promisiuni, au dat în masă faliment. Dar moțiunea de cenzură promisă va trebui să vizeze în egală măsură și bătaia de joc legată de ineficiența modului în care a fost combătută pandemia și a fost derulată activitatea de vaccinare. Ca să nu mai vorbim de brambureala din Învățământ.

Nu merg însă atât de departe cu optimismul, încât să mă aștept de la PSD, să constate în plenul Parlamentului, cu subiect și predicat și prin documentul oficial al moțiunii, că cele mai numeroase și mai mari fraude din Sănătate, care au avut drept punct de plecare pandemia, au fost săvârșite de societăți comerciale în strânsă relație cu serviciile secrete și în special cu SRI.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

6 comentarii

iunie 2nd, 2021 at 18:59
Bogdan Vasile spune:

La sfârșitul lunii aprilie celebra publicație medicală The Lancet a anunțat rezultatele catastrofale înregistrate de toate vaccinurile de pe piață.

Pentru Pfizer de exemplu, rata eficacității este de 0.84% adică din 119 de vaccinați doar o persoană are șanse teoretice să fie protejat. Asta despre eficacitate. Despre siguranță și efecte adverse dezastrul este și mai mare. Conform sistemului de monitorizare a efectelor adverse ale vaccinurilor din SUA (VAERS) în cele patru luni de la lansarea vaccinării au înregistrat mai multe decese decât toate decesele din ultimii 21 de ani luați laolaltă.

Tot VAERS anunță sute de mii de incidente negative dar cu supraviețuitori în timp ce chiar site-urile producătorilor de vaccinuri recunosc că serurile sunt experimentale, că sunt sintetice, au impact la nivel genetic și producătorii nu sunt responsabili în justiție dacă vaccinul distruge vieți.

Gasiți explicații complete pe blogul bogdanvasile.blog precum și link-urile către articolele originale.

V-aș rămâne îndatorat dacă ați aborda și astfel de teme. Aveți experiență, aveți și mintea necesară. Cu respect

iunie 3rd, 2021 at 14:29
Gica spune:

Media e platita, prin diverse retele, sa nu transmita Realitatea medicala. Sunt doar cativa jurnalisti corecti si doar cateva blocuri libere (echilibrate) sau neblocate…

iunie 3rd, 2021 at 14:41
Gogu spune:

@ Bogdan Vasile. Foarte bun comentariu. Intrati si pe „Karen Smith – Invictus” si veti intelege o parte din motivele contra prezentarii datelor Reale.

iunie 3rd, 2021 at 14:50
Gogu spune:

Libertatea. VIDEO. Șeful Raiffeisen România a căzut cu bicicleta peste ministrul mediului, Barna Tanczos, în spatele lui Nicușor Dan. De Cosmin Stăniloiu, 03 iunie 2021. Nu-i usor sa faci o Europa Verde !

iunie 3rd, 2021 at 19:42
Gogu spune:

Perioada „Globalista” prin care trecem este o Injosire a tot ce e Natural, Firesc, Corect, Sanatos. Pentru a Dezvolta o Baza de Sustinere si Coordonare a acestui Sistem Global, iar in aproape toate Domeniile nefiind Pregatiti sau Neavand facute Studii Stiintifice Aprofundate si Experimentate Indeajuns, dau Girul unui numar foarte mare de Tampenii si Cretinisme. Pe motiv ca sunt multi Fraieri care sa „muste”. Ca e vorba de Clima, Alimentatie, Energie, ca e vorba de Sanatate s.a. ni se Construiesc Modele si Trasee care sa raspunda Numai Unora, ca, in final, tragandu-se linie, sa aiba Profitul Calculat. Mergem pe un Drum Fals, Artificial, care ne pune in pericol pe Toti, indiferent de Rol. Cand suntem in cea mai rece perioada din ultimii 600 de milioane de ani, cand Soarele, in urmatoarele zeci de ani, va avea un minim de activitate care va duce la scaderea temperaturii globale cu 1-3 grade, cand terenul agricol al Romaniei ar putea hrani Natural Europa, cand Punga de Apa de sub Sahara, prin Irigatii, ar hrani nu numai Africa, inventam sau aducem la vedere Sursele de Energie care Avantajeaza doar pe Unii, Fabricam produse din Viermi si Gandaci (se va trece la scara foarte mare), produse asa-zis cercetate si testate (dar fara a intelege ce reactii de raspuns ale organismului pot aparea) cu care ii vom obiga pe Fraieri sa le manance. Aducem curenti calzi spre Ghetari sau ii tratam cu Frecvente, ca, de altfel, toata Clima de pe Glob, fara a sti ca precesele electice, magnetice, electromagnetice, in final, sunt Echilibrate de Reteaua Campului Magnetic Terestru (Structurala); a se vedea si manifestarea Materiei si Energiei Intunecate (pentru cei ce infirma Reteaua amintita, in care se inmagazineaza si evenimente istorice cu energii mari; unele lupte ale lui Napoleon, in anumite perioade din an, zi, se vad in desfasurare, ca la apropiere sa se observe doar un tip de „ceata”.

iunie 4th, 2021 at 15:43
Gica spune:

Studiile pe persoanele Vaccinate sunt de la inceput Incorecte si Partiale. De ce ? Pentru ca participa numai persoane Sanatoase, iar in societate sunt mai multi oamenii cu diferite Afectiuni, cu Alergii, plus cei cu Diagnostice foarte grave. Deci, Rezultatul final e doar pentru o categorie de persoane, neindeplinind Regulile de Sondare de Piata. Ca sa nu mai punem ca Raportarile in/din toate Situatiile de dupa Vaccinare, dupa Constatarile Studiilor si Sondajelor Firmelor specializate arata ca Nu se raporteaza nici 10% din cazurile Reale de Decese si Efecte Adverse.