Începe vânătoarea de nevaccinați   septembrie 22nd, 2021

S-a dat startul. Nu numai în România. În lumea largă. Exact așa cum m-am temut că se va întâmpla încă de acum doi ani. Se apropie momentul când nevaccinații vor fi hingheriți. Și luați cu forța de pe stradă. Cei care se vor mai încumeta să iasă din case. Cum se va desfășura acest război al autorităților cu oamenii?

Încet, dar sigur, largi categorii de persoane, care refuză din diferite motive să se vaccineze, nu vor mai avea posibilitatea de a-și câștiga pâinea muncind. În unele state europene au și fost luate primele măsuri. La noi, iată, ele sunt anunțate de la New York, de către președintele Klaus Iohannis, la mijlocul celei mai costisitoare croaziere aeriene pe care a făcut-o vreodată un șef de stat român. Acesta le-a declarat jurnaliștilor că sunt mai multe categorii socio-profesionale în cazul cărora vaccinul va trebui să fie obligatoriu. Este un semnal. Pe care Florin Cîțu, premierul preferat al președintelui, va trebui să-l materializeze degrabă.

Vor fi obligați să se vaccineze, rând pe rând, membrii corpului medical, profesorii, întreg personalul din școli, polițiștii, pompierii, jandarmii, militarii, asistenții sociali, agenții de asigurări și toți funcționarii care lucrează cu publicul. În caz contrar, aceștia își vor pierde locurile de muncă.

Procesul se va accelera. Și va cunoaște o amploare deosebită încă pe parcursul acestui an. Deja, iată, o serie de spații tot mai numeroase devin inaccesibile celor care nu posedă certificatul verde. Iar nevaccinații, pentru a pune mâna pe un certificat verde, fără de care în curând nici măcar nu vor mai putea ieși din case, vor fi siliți să se testeze săptămânal. Pe bani grei. Afacerea cu testarea obligatorie merge ca unsă. Imaginați-vă ce se va întâmpla când milioane de copii nu vor mai fi primiți în școli fără teste obligatorii săptămânale, făcute pe banii părinților. O familie de nevaccinați compusă, cu mic cu mare, din patru-cinci persoane, ar urma să cheltuie lunar câteva mii de lei pur și simplu pentru a putea ieși din casă, merge la un magazin sau la o sală de spectacole. În felul acesta, populația este împinsă încet, dar sigur, și de fapt din ce în ce mai repede, către transformarea în obligație a ceea ce, în principiu și constituțional, este neobligatoriu.

Vom vedea pe străzi o nouă categorie de hingheri, care nu vor mai alerga după câini vagabonzi, ci după concetățenii lor, hăituindu-i și împingându-i tot mai aproape de seringa pe care până acum au refuzat-o. E bine să știți că asta vi se pregătește. Și mai este bine să știți că nu prea aveți șanse de a vă opune. Cu atât mai mult cu cât se instituie noi reguli privind dreptul de a manifesta. Ai dreptul să protestezi doar în condițiile în care dispui de un certificat Covid. Iar dacă dispui de el, de ce să mai protestezi?

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

6 comentarii

septembrie 22nd, 2021 at 11:47
adrian nicola spune:

Cel mai costisitor voiaj prezidential via Sibiu ! Un avion deturnat patru ore-4OOOO (patruzeci) dolari , cînd o càlàtorie Sibiu-Bucuresti costa maximum 1OO dolari !
Dep atru sute de ori mai scump , mai mult !
Hinghereala umanà este de origine neo-marxistà !tSalin ordonase hingherilor sài sà identifice particularitàtile sonore ale vociis clavilor din tara socialismului victorios , URSS .!S-a rezolvat , în numele progresului .s-au ai încercat experiente acum cîteva zeci de ani !

septembrie 22nd, 2021 at 18:03
adria nicol spune:

1

A trecut neobservatà una din maàrturisirile lui Liviu Dragnea . Ziaristi cu state de serviciu s-au indignat de prestatia lui Dragnea , cà nu a spus nimic nou , cà nu a spus nimic despre statul paralel!
Ei asteptau un actor de la Royal Company sà declame „ceva e putred în Danemarca” ! Dispretul unor ziaristi seamànà cu acuzatile aduse protocronistilor , le miroase urît realitatea , au nevoie de fotografii retusate .

septembrie 22nd, 2021 at 18:15
adria nicol spune:

2

LLiviu Dragnea a desonspirat mîrsàvia din penitenciarele românesti : nu doar vetustetea lor ! Cu de la sine putere, un functionar plàtit din banii publici are comportament de satrap , el decide dacà un detinut vede Soarele sau nu ! Nimeni nu s-a revoltat de mârsàvia pe care a supottat-o detinutul politc Liviu Dragne : el nu a vàzut lumina Soarelui , lumina zilei 9 (nouà) luni ; îl scoteau la aer dupà Apusul Soarelui , noaptea ! Acest regim contra tuturor drepturilor omului a fost instituit pentru o singurà persoanà de Directorul Penitenciarului Rahova !.

septembrie 22nd, 2021 at 18:22
adria nicol spune:

3

Într-o tarà care face parte din Uniunea Europeanà sefii Penitenciarilor din România au puteri discretionare ! În interiorul
unui penitenciar nu mai functioneazà legile Republicii ! Presedentia Republicii , Parlamentul , Guvernul României realizeazà grozàvia ?
Realizeazà cà existà pe teritoriul României locuri în care Constitutia si legile au fost abrogate ? ONG urile cu ce se ocupà ?

septembrie 22nd, 2021 at 18:24
adria nicol spune:

Un om care interzice semenului sàu sà vadà Soarele , el aaprtine càrei specii ?

(dintr-un esseu)

septembrie 26th, 2021 at 20:52
Gica spune:

Ziarul romanesc.de
Patolog șef la Universitatea Heidelberg, declarație explozivă: 40% din morți sunt cauzate de vaccin. Peter Schirmacher, patolog șef la Universitatea din Heidelberg, avertizează asupra unui posibil număr mare de cazuri nedeclarate de decese cauzate de vaccinare. El cere acum să facă mai multe autopsii asupra decedaților care au fost vaccinați împotriva coronavirusului, dar tezele sale au primit multe critici. În general, dacă se fac autopsii, se fac în general pe cadavrele persoanelor care au avut Covid. În schimb cadavrele persoanelor care mor în legătură cu vaccinarea ar trebui, de asemenea, examinate mai frecvent, a declarat Schirmacher pentru DPA din Stuttgart. Directorul Institutului de Patologie Heidelberg avertizează chiar despre un număr mare de decese prin vaccinare neraportate. Medicul vrea acum să ajungă la fundul efectelor secundare rare și grave ale vaccinării, cum ar fi tromboza venoasă cerebrală sau bolile autoimune. Problema din punctul său de vedere: persoanele vaccinate nu mor de obicei sub observație clinică. „Medicul care examinează cadavrul nu stabilește o corelare cu vaccinarea și certifică un deces natural, iar pacientul este îngropat”, relatează Schirmacher. „Sau certifică un tip neclar de deces, iar procurorul nu vede vina unei terțe părți și eliberează corpul pentru înmormântare”. În Baden-Württemberg, patologii au lucrat cu procurorii, poliția și medicii rezidenți, relatează Schirmacher. Peste 40 de persoane care au murit în decurs de două săptămâni de la vaccinare au fost autopsiate. Schirmacher presupune că 30 până la 40% dintre ei au murit ca urmare a vaccinării. În opinia sa, frecvența consecințelor fatale ale vaccinărilor este subestimată.