Frații Băsescu, Hamas și Hezbollah   noiembrie 1st, 2023

Bogdan Tiberiu Iacob, arheologul presei de investigații din România, a avut amabilitatea să-mi pună la dispoziție un text, o dezvăluire făcută chiar de mine în urmă cu mai mulți ani, atunci când președinte al României era încă Traian Băsescu și când fratele lui, Mircea Băsescu, încă nu fusese condamnat. Dezvăluirea se referă la traficul de muniție pe care Mircea Băsescu, bineînțeles cu aprobarea fratelui său, președintele României, l-a efectuat. Deci se aduceau cantități uriașe de muniție, vezi Doamne, se pentru a fi distruse la Băbeni, în România, dar, în realitate, muniția era reasamblată și apoi exportată către organizații teroriste. Pentru a simplifica lucrurile, în cele ce urmează public pur și simplu editorialul pe care l-am scris atunci și în urma căruia s-a format o Comisie de anchetă a Parlamentului, care și-a încetat activitatea înainte de final, pentru că s-a bătut palma între PSD și PDL.

 

SRS ARUNCA BOMBA: FRAȚII BASESCU AU LIVRAT EXPLOZIBIL TERORISTILOR

 

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a aruncat azi o mega-bombă pe piața dezvăluirilor, afirmînd că frații Băsescu sunt implicați în operațiuni acoperite de trafic de armament în benficiul unor organizații teroriste, fiind deja în vizorul Interpol. SRS confirmă, totodată, și scenariul prezentat vineri de Inpolitics, anume că între scandalul Ciorogîrla și afacerile lui Mircea Băsescu există o legătură directă. (B.T.I.)

SRS își asumă întreaga răspundere pentru investigațiile sale

Ce afirmă SRS, pe blogul său, despre frații Băsescu: „Fratele Presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil.

*Cinci vapoare sosite din Thailanda au fost ancorate in portul Constanta.

*Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei. *Incarcatura consta in substante explozive si munitie.

*Desi uriasa, cantitatea exacta nu este cunoscuta de autor.

*Destinatia finala, conform contractului incheiat de partea Thailandeza cu ROMARM S.A., apartinand Ministerului Industriilor, era UM Babeni din jud. Valcea.

*Acolo explozibilii si munitia, in loc sa fie distrusi, au fost reambalati.

*In scurt timp a avut loc exportarea acestora, fiind utilizat drept intermediar si caraus S.C. ROMAGRO CEREAL SRL.

*Operatiunea s-a realizat tot pe cale maritime, fiind asigurata din nou de Mircea Basescu. *Desi autorul acestei dezvaluiri nu stie care a fost suma totala a castigului realizat prin aceasta scamatorie frauduloasa, este de presupus ca ea este enorma. *Dovada este ca INTERPOL Belgia se intereseaza de traseul a 12 milioane euro, care reprezinta doar o fractiune din castig.

*Este suma care INTERPOL Belgia presupune ca a fost dirijata prin intermediul S.C. ROMAGRO CEREAL SRL catre doua organizatii teroriste.

*INTERPOL Bruxelles – Belgia a transmis, la 21 ianuarie 2009, o adresa urgenta Ministerului Administratiei si Internelor, Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala si Biroului National INTERPOL, prin care solicita investigarea lui Bakri Imad Abdul Reda, care este asociat al ROMAGRO CEREAL SRL Romania.

*Au fost alertate urmatoarele institutii: Serviciul de Informatii Externe (SIE); Serviciul Roman de Informatii (SRI); Ministerul Administratiei si Internelor – Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI); Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Generala de Combatere a Criminalitatii Organizate (DGCCO) si Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Investigare a Fraudelor (DIF).

*A rezultat ca Bakri Imad Abdul Reda, alias Imad Kebir, actionar semnificativ al ROMAGRO CEREAL – cu 70%, prin intermediul acestei societati, a jucat un rol important in finantarea miscarii Hezbollah si in aprovizionarea cu arme a acesteia.

*Tot el ar fi principalul importator de arme si echipament militar al organizatiei teroriste UNITA din Angola, prin intermediul Republicii Democratice Congo.

*Un rol cheie l-a avut, in aceasta afacere, preluarea si descarcarea in secret, de catre Mircea Basescu, la sfarsitul anului 2008 sau in prima parte a lunii ianuarie 2009 – autorul nu cunoaste data exacta – a cinci vapoare cu material exploziv, care ar fi trebuit sa fie distrus.

*Tot Mircea Basescu a asigurat si reexportarea in secret a explozibilului.

*Au fost efectuate numeroase interceptari ale convorbirilor telefonice purtate de locotenent-colonel in rezerva Cornel Purcarea, conducator de facto la acea data al ROMAGRO CEREAL SRL, Mircea Basescu, Bakri Imad Abdul Reda, alias Imad Kebir si Ion Garbacea, de la ROMARM SA.

*Unul dintre beneficiarii afacerii este Mircea Basescu.

*In urma informarii sale de catre Directia Nationala Anticoruptie si SRI, Traian Basescu a dispus incetarea oricaror actiuni si activitati desfasurate de Directia Generala de Informatii si Protectie Interna.

De ce au fost decapitate „Doi si un sfert” si DIM

Presedintele Romaniei i-a suspendat din functie pe toti directorii Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna si a dispus retinerea sefului DGIPI, Cornel Serban. *Adevaratul motiv a fost camuflat prin celebra arestare a omului de afaceri Puiu Popoviciu.

*S-a declansat o vasta operatiune de preluare a arhivei curente de la Diviziunea Tehnica – interceptari – de la Diviziunea de Informatii si de la Diviziunea de Filaj, pentru recuperarea tuturor documentelor, interceptarilor si stenogramelor unde apare numele fratelui Presedintelui Romaniei, Mircea Basescu.

*Sub pretextul scandalului Ciorogarla – furtul unor arme din depozitul unitatii – serviciul secret ale Armatei si directiile legate de acesta au fost decimate, prin decapitare.

*Dupa trimiterea dosarului la Parchetul General, Mircea Basescu a incetat orice activitate legata de ROMAGRO CEREAL S.R.L. si a refuzat toate contactele telefonice directe cu Ion Garbacea, de la ROMARM si locotenent colonel in rezerva Cornel Purcarea”. (Mai multe amănunte pe blogul www.sroscas.ro)

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii