Clientii bancilor romanesti sunt nemultumiti si de banca centrala: BNR face lobby pentru ARB si spune ca nu are atributii   septembrie 22nd, 2010

foto: bnr.ro

foto: arhivafoto.ro

Romanii se revolta impotriva Bancii Nationale a Romaniei, intrucat instiutia raspunde in mod standard la orice plangere inaintata de populatie prin faptul ca nu are atributii in relatia client-banca.

Astfel, clientii nemultumiti de clauzele din contractele incheiate cu Bancpost roaga BNR sa inceteze sa mai faca lobby in favoarea Asociatiei Romane a Bancilor, noteaza zf.ro.

“Grupul de initiativa impotriva clauzelor abuzive care se regasesc in contractele de credit Bancpost observa cu stupoare ca BNR, institutie de baza a statului roman, intra in piata bancara facand lobby pentru ARB, cu toate ca BNR ar trebui sa apere in mod direct interesele statului si indirect interesele cetatenilor Romaniei”, se arata intr-un comunicat al grupului.

Clientii Bancpost amintesc bancii centrale, in special directorului Directiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, ca au atributii de reglementare a pietii financiar bancare din Romania. (13:59)

G.D.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii