Prajituri colorate in forme interesante, pentru cei mici   septembrie 24th, 2010

(foto:shopaholic)

Daca de ziua copilului dumneavoastra, nu stiti ce surpriza sa ii faceti, atunci specialistii recomanda mamelor cateva torturi si prajiturele care sa fie pe placul celor mici. Indiferent de ingredientele folosite, desertul trebuie sa fie viu colorat si sa aiba forma unor jucarii, flori sau animalute.

Pentru o petrecere reusita, puteti pregati prajiturele in forma de floare pe care sa le ornati cu bombonele de ciocolata si albinute din martipan, recomanda Shine.

Puteti alege de asemenea, forme cat mai surprinzatoare pentru tort. Acesta poate fi un hamburger gigant din ciocolata, inghetata si nuca de cocos sau figura unei maimute zambitoare creata din cereale de ciocolata si ornata cu o coaja de banana, drept palarie.

Daca doriti sa ii lasati pe copii sa se joace cu mancarea, atunci le puteti face o tabla de joc cu prajiturele cu crema alba, ornate cu x si o.

Mai mult, puteti crea baghete magice din bete de ciocolata infipte in prajiturele ornate cu stelute. Un cuib facut din sticksuri sarate pe care sa asezati bezele in forma de pui sau oua este o alta idee creativa.

Daca nu va pricepeti la gatit puteti comanda tort in forma de robotei, tricouri de baschet, lego, floarea soarelui sau cu mingi si manusi de baseball.

Pentru fotografii, click AICI.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii