Nikolai Patrusev: „Atentatele din Caucazul rus sunt organizate din strainatate”   octombrie 6th, 2010

yenisafak.com.tr

Secretarul Consiliului rus de securitate, Nikolai Patrusev, a declarat ca cele mai recente atentate din Caucazul rus au fost pregatite in strainatate, informeaza NewsIn.

„In privinta Rusiei, nimeni nu mai contesta ca amenintarea vine din strainatate. Toata lumea este de acord pentru unirea  eforturilor in fata amenintarii terorismului”, a spus fostul director al serviciilor de contrainformatii ruse.

Patrusev a declarat ca a discutat despre acest aspect cu omologii din cele 44 de state reprezentate la reuniunea de la Soci, intalnire initiata de Rusia si care avut pe agenda de lucru, in afara terorismului, problemele stringente ridicate de traficul de droguri si de imigratia clandestina.

Printre delegatiile prezente la reuniune s-au remarcat cele ale Statelor Unite, Chinei, Indiei, Frantei, Canadei, Japoniei, Italiei sau Africii de Sud.

„Din nefericire, nu toate tarile pot organiza activitatea asa cum trebuie. La ora actuala, amenintarea terorista vine mai ales din Afganistan, dar nici Pakistanul nu este departe”, a constatat oficialul. (O.M.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii