Udrea: SOV si Voiculescu au planuit disparitia lui Basescu   octombrie 11th, 2010

Foto:realitatea.net

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a atacat, luni, din nou, „mogulii”, si l-a acuzat pe Victor Ponta ca s-ar afla sub „influenta celor care sunt in sfera dlui Vintu”.

Mai mult, Udrea a sustinut ca Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vintu au avut acelasi plan prin care „presedintele trebuia sa dispara”. „Acum nu stiu daca si fizic, poti sa interpretezi cum vrei”, a comentat Udrea, invitata la B1 TV, informeaza Realitatea.net.

Dupa ce a reluat acuzatia conform careia Sorin Ovidiu Vintu ar fi avut legatura cu tentativa de suspendare a presedintelui, ministrul Turismului a sugerat ca in perioada imediat urmatoare se vor afla „multe altele” in legatura cu „subordonatii lui SOV: jurnalisti, lideri de sindicat, oameni din institutiile statului. La capitolul „subordonati” din domeniul politicii, ea i-a nominalizat pe Mircea Geoana, Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc, dar si pe presedintele PSD. „Domnul Ponta este totusi sub influenta celor care sunt in sfera domnului Vintu”, a acuzat Udrea. Ea a pus in seama patronilor de presa si recentele proteste ale politistilor care au culminat cu demisia ministrului de Interne, Vasile Blaga.

Elena Udrea a afirmat ca, potrivit unor informatii din teritoriu, „protestul de la Cotroceni era organizat mai dinainte de oameni care sunt pe listele de plata ale lui Vintu”. „Probabil dl Blaga stie mai multe”, a sugerat ministrul Turismului.

„Nu m-as mira ca in cadrul acestei stategii sa fi fost pusa la cale o astfel de actiune cu scopul de a provoca suspendarea presedintelui. Oamenii astia (sindicalistii, n.r.) sunt parte din ei pe listele de plata ale lui SOV. Cei din teritoriu mi-au spus ca stiau de la sefii inspectoratelor judetene de politie ca se va merge la Bucuresti, la Cotroceni si probabil se va intampla si altceva”, a spus Elena Udrea.

Intr-un interviu difuzat luni seara de Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vintu se declara impotriva oricarei forme de manifestare violenta. Totodata, omul de afaceri preciza ca „suspendarea domnului Basescu se poate face si trebuie facuta numai prin mijloace constitutionale, daca ea va fi facuta”.(L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii