Atentie, Kovesi! Atentie, Teseleanu   august 27th, 2009

Laura Codruta Kovesi Laura Codruta Kovesi, Procurorul General al statului, are datoria sa informeze opinia publica asupra stadiului dosarului “afacerii arme”, care i-a fost prezentat in primavara de colonelul Eugen Corciu de la unitatea 0962 a Ministerului de Interne. Acesta instrumentase intregul caz, sintetizase toate informatiile culese de ofiterii serviciului secret al Ministerului de Interne si, in final, asa cum prevede legea, a sesizat Procurorul General. Stimata doamna Kovesi, unde se afla acest dosar? Si in ce stadiu? Ce rezolutie ati pus pe el?

 

Iulian TeseleanuUn alt personaj cheie care are datoria de a face cunoscute informatii de interes public este prietenul domnului Mircea Basescu, domnul Iulian Teseleanu, seful Vamii Constanta. Astept din partea acestuia sa faca cunoscute exporturile din 2008 si 2009 ale Romagro Cereal SRL, in care sunt implicati Cornel Purcarea, in partea executiva si Bakri Imad Abdul Reda, ca actionar majoritar.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

10 comentarii

august 27th, 2009 at 15:36
gelu spune:

Kovesi este uneala lui Basescu. Cind or iesi pe bune toate mirsaviile facute de Clanul Basescu in presa si membrii Clanului vor ajunge in fata instantelor de judecata trebuiesc sa fie chemati sa dea socoteala si toti cei care din pozitiile lor de sefi la SRI, SIE, DNA, Procuror General i-au acoperit si bagat sub pres hotiile de hotii Clanului Basescu. Iar printre acestia: Kovesi, Morar si Iulian Teseleanul trebuie sa fie primii care sa ajuga sa fie imbracati in zeghe. De asemenea in acest comert clandestin pe picior de mii de tone de munitie este bagat pina-n git si Diaconescu ca, Ministru al Ministerului de Externe. Ma mir ca, Ministerul de Externe tace in continuare ca, pestele in apa?

august 27th, 2009 at 17:22
ema spune:

Si tu unealta lui Patriciu!… si nu numai , a celor care au furat miliarde. Ce faci stergi comentariile care nu te lauda?

august 27th, 2009 at 18:22
cristina55 spune:

D-le Sorin Rosca Stanescu, dvs, sunteti cu atat mai credibil, cu cat ati fost , si ati afirmat lucrul acesta in nenumarate randuri, chiar prieten destul de apropiat cu Basescu T. Numai cei rau intentionati neaga evidenta! Este f.f. grav ceea ce descoperiti dvs. pe zi ce trece, dupa probabil o munca asidua de documentare. Numai slugile lui basescu nu vad gravitatea documentelor descoperite de dvs. si le contesta pe toate caile veridicitatea. Eu as avea o sugestie pt. toti acesti mafioti care apar in documentatia dvs., in frunte cu mafiotul sef, cu slabiciuni la femei si la „Famiglia”, exact ca in Mafia italiana, ca sa-si faca toti cate o legitimatie pt. Spirala lui Bivolaru, si sa se integreze o data pt. totdeauna in absolut, ca sa nu mai auzim niciodata de ei!

august 27th, 2009 at 19:27
gelu spune:

ema, securisto lasa mai fitilele cum zice cineva de Basescu si gasca cum sar apludacii de serviciu si-l baga pe Patriciu pe fir. De aceea iti doresc viata buna si fericita dupa cit sunt eu unealta lui Patriciu. Nu mai scriu pentru ca, nu-i suport pe securistii tranzitiei dar mai ales pe cel ce se da intruchiparea cinstei si corectitudii toamai el care a furat cit a putut si cu vagonul si cu vaporul impreuna cu clanul in toti acesti 20 de ani de zile.

august 27th, 2009 at 21:19
Robert Horvath spune:

SCANDAL IN JURUL LUMII !!
ROMANIA A INCALCAT EMBARGOUL ONU ( SUDAN )
La orizont se intrvede un urias scandal international. Pentru a umfla buzunarele
mafiei armamentului si a familiei sale, uriase cantitati de arme sunt transportate ilegal spre Africa. Sub ochiul binevoitor al presedintelui Basescu armele aduc moarte, sange si suferita. Se trimit arme catre Sudan ,Libia, Congo, organizatii teroriste etc. Acum cateva minute am luat contact cu Departamentul de Stat , ROMANIAN DESK, avand ca sef pe A. Sallbie . Voi trimite in curand pe site Rosca Stanescu un surprinzator comentariu pe aceasta tema numit ” BASESCU COMERCIANT AL MORTII”
P.S Nu demult raportul Direcţiei de Siguranţă Militară (DSM, contraspionajul militar) in care se spune „Sudanul este supus embargoului ONU şi embargoului SUA. (…) Afacerile cu armament cu parteneri din Sudan reprezintă o ameninţare la adresa României ca ţară membră NATO şi la adresa relaţiilor româno-americane“, a fost aruncat la gunoi de fratele lui Mircea Basescu .
Robert Horvath ziarist USA devagallery.com.

august 27th, 2009 at 23:30
sandman spune:

Astia au datorii clare prin natura posturilor pe care le ocupa, dar o vor face?
Pun pariu ca nu.

august 28th, 2009 at 14:17
Adrian Cantor spune:

Mare curaj are dl Sorin Rosca Stanescu,cand descoera aproape zilnic noi si grave fapte de jaf,de icercari de a pune pumnul,in gura ,de mintiri fara rusine,a familiei chiriasului vremelnic dela Cotroceni.Oare vom avea odata si odata,norocul sa scapam,de cei ce jefuiesc tara, fara sa de-a nimanui socoteala? Va fi candva sinin si bucurie si pe ulita noastra ? Ca necazurile si desnadejdiie au cuprins aproape toata tara.Doamne ajuta!

septembrie 1st, 2009 at 06:09
teodorescu spune:

Domnul SRS unealta lui PATRICIU ? MI-E SCIRBA DE LUPTELE CE SE DAU PENTRU PUTERE ,INTRE DIFERITELE CLANURI DIN ROMANIA .DIN PACATE,DOMNULE SRS FACETI PARTE DIN UNUL DIN ELE.ATI DEPASIT DE MULT ATITUDINEA PE CARE TREBUIE SA O IA UN ZIARIST .DATORITA AVERSIUNII PE CARE O AVETI FATA DE UNN CLAN ADVERS NU MAI PUTETI FI CONSIDERAT UN ZIARIST CREDIBIL ,REGRET.

septembrie 2nd, 2009 at 10:23
Scorpio58 spune:

Dragi cititori, DACA ce se scrie pe-aici si ce se aude la TV pe acest subiect, e „pe bune”, atunci, din punctul meu de vedere, sunt trei alternative: 1) Familia Basescu a adunat suficienti bani incat sa-si „ia talpasita” spre vreo tara din America de Sud; 2) Serviciile vor face gestul „patriotic” si-l vor aresta pe seful lor suprem, impreuna cu complicii; 3) Vin americanii si ne bombardeaza de nu ne mai vedem om cu persoana, ca in Irak. Si sa nu va faceti sperante la rusi, ca doar stim cu totii in ce situatie de „cacao” suntem cu ei, in ce priveste relatiile de tot felul… Eu, impaciuitor din fire si educatie, sper sa fie valabila varianta 1, caci, oricum, raul a fost facut – iar daca sunt arestati si judecati la noi, precis ca vor fi eliberati pentru ca „nu prezinta pericol public”… si ramanem cu ei pe cap!

septembrie 8th, 2009 at 14:21
XXXL spune:

Mare pezevenchi esti. Treci sub tacere perioada in care ciripeai la securitate colegii de serviciu.Ai facut o spovedanie de fatada pe cind lucrai la R.L. pentru a o lua inaintea celor ce voiau sa te dea in vileag, crezind ca in felul acesta te reabilitaezi in fata lumii. Dar nimeni nu tea crezut si nu te crede. Tii legatura si astazi cu vechii colaboratori din fosta (si actuala)decuritate ,care i-ti arunca frinturi din unele povesti cu nimic probate ,numai sa santajezi pe actualul presedinte. Esti o rusine a acestei tari. Eu pe cind faceam armata,nu aveam voie sa divulg nici macar numele comandantului unitatii,,iar tu dai publicitatii ce fel de armament si ce cantitati vor sa achizitioneze statul romin si cite alte povesti. Ce fel de romin esti?? p[e cine deservesti prin aceste „desconspirari” ?? Spui ca-l urasti pe Basescu dar esti prieten cu Patriciu. Ma intreb de ce nu faci precizarea exacta ,privind momentul in care ti-ai schimbat brusc optiunile ?? Cu ce solicitari ai venit la presedinte din partea lui Patriciu,care vazind cit de obraznic esti cu incercarea de aprofita de faptul ca te cunosteai cu el mai dinainte(sa nu mai spui ca erai prieten,ca nu te crede nimeni) iai cerut o interventie care a fost refuzata. Atit tia trebuit.Teai dat de partea celui cu bani. Basescu nu avea de unde sa-ti dea. De ce nu faci niste investigatii( cum i-ti place sa te numesti) asupra modului cum a pus Patriciu mina pe o parte din avutia nationala?? Poate ca ai descoperi mult mai multe nereguli decit cele 80 milioane.pe care le tot vinturi prin fituicile dumitale?? Te intereseaza cam citi asa zisi parlamentari sint amestecati in afacerea Vintu?? De ce a fost scoasa echipa de control de la societatea Vintu?? Aste n-ar fi niste subiecte de investigat?? Dar pe tine te intereseaza sa-l improsti cu noroi acum in preajma alegerilor pe viitorul presedinte. I-ti spun ca lupti de pomana. De fapt dai inainte tot asa si iai banii stapinului tau,,ca tot nu te ia nimeni in serios. Vei ajunge acolo unde meriti.