Declaratie Hrebenciuc despre fratii Basescu   septembrie 7th, 2009

 

Foto Viorel Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc: „Basescu a stiut foarte bine ce afaceri invarte Mircea Basescu. Tind sa cred ca, de fapt, el l-a bagat in firma respectiva pe fratele lui fara sa mai ajunga sa-l informeze. Asa se si explica nedumerirea initiala a lui Mircea Basescu in fata reporterilor. De fapt, situatia in Constanta este mult mai grava decat ceea ce a aparut pana in prezent, si eu sunt convins ca viitorul ne va rezerva surprize in acest sens”.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

septembrie 7th, 2009 at 17:32
Marius Mina spune:

Evident , Hrebenciuc stie multe detalii pe care le va arunca in joc .Detalii care vor rasturna multe pronosticuri. Inca nu mi-e clar de ce fratele presedintelui Basescu a omis sa iasa public si sa dezminta faptul ca personajul in costum alb prezentat de mass media ca fiind Mircea Basescu nu era el .Protejarea numelui individului in costum alb cu ochelari de soare in prim planul afacerii DESINTCO devine interesanta…
http://mariusmina.blogspot.com/2009/08/traian-basescu-scenarii-si-conspiratii_28.html

septembrie 7th, 2009 at 21:15
stely spune:

V.H. ne transmite un mesaj interesant, intr-o tehnica superba de adevaruri cu omisiuni sau cu punct dupa predicat.
Doar legaturile V.H. cu T.B. via Bacau_Bucuresti pot intra (a putea nu inseamna ca si trebuie !) in categoria surprizelor pe care le rezerva viitorul.
„Surprizele” sunt doar elementele mai putin cunoscute sau ……
Daca se ajunge la o intelegere, ramane cum a fost si punct.
Si de la capat.
Intr-o alta circumstanta, cu nuanta politica si nu numai.