Basescu, ultima scrisoare   noiembrie 18th, 2009

 

Foto Traian Basescu“Dragi romani si de alte nationalitati. Prietene Hayssam,

Va scriu plangand. Am plans dupa Stolo, am plans dupa Boc, am plans dupa Croitoru si am plans, preventiv, la nominalizarea lui Negoita. Acum cred ca plang pur si simplu dupa mine. Uitandu-ma in oglinda.

Se implinesc cinci ani de cand, in calitate de fost nomenclaturist,  lupt de unul singur impotriva comunismului, a urmarilor si a urmaritilor lui. V-am promis sa-i scot la lumina pe colaboratorii securitatii si m-am tinut de cuvant. I-am facut sa colaboreze cu mine. Oameni ca Mona Musca sau Carol Sebastian au fost vocile prin care v-am convins sa votati cum trebuie si de cate ori a fost  nevoie.V-am promis ca fiecare roman va avea acces la dosarul lui de securitate si m-am tinut de cuvant.  Ca sa evitam eventuale efecte secundare, am facut un experiment si am inceput cu mine si cu dosarul meu, pe care l-am disparut.  Am promis ca voi condamna comunismul si am comandat un studiu special pe tema asta. L-am citit cu mare atentie, e foarte interesant si vi-l recomand. Habar n-aveti cate se petreceau in tara pe vremea cand eu eram fie pe mare, fie la Anvers, luptand cu capitalismul.

Am promis o noua sansa pentru cei tineri si, iata, cei mai pregatiti oameni din noua generatie pot ajunge inclusiv deputati europeni daca familia se implica asa cum trebuie in cariera lor. Am promis ca  fiecare primar general al Capitalei va primi cate o casa de la el insusi – si m-am tinut de cuvant. V-am invatat cum se cumpara o bucata de teren, se imparte in doua, se vinde o jumatate la pretul pentru intreg si din diferenta se obtine o casa si un mercedes. Am spus raspicat ca e nevoie de o alta justitie, corecta si eficienta si am avut dreptate. E nevoie. In felul asta puteti si voi, angajand un avocat bun – vi-o recomand pe Elena Udrea – sa va rezolvati, cu celeritate, problemele. Pentru cazuri mai complicate – daca aveti de rezolvat probleme cu flote -,  solutia cea mai buna  este sa solicitati refacerea expertizelor.

 

Dragi romani si de alte nationalitati,

l-am numit premier pe Emil Boc, pe care il cunosteam bine. Motiv pentru care am imprumutat, imediat si preventiv, 20 de miliarde de euro ca sa acoperim pierderile. Acum stiu ca am imprumutat insuficient. Nu mi-am dat seama ca Boc se misca atat de repede.

Am facut multe dar nu am facut tot. Priviti cu atentie imprejur. Mai exista inca parlament. Mai exista inca partide. Va promit ca ma voi ocupa. Stiu – nu avem inca suficiente servicii secrete si mijloace care sa-i inregistreze ambiental pe toti cetatenii. Ma voi ocupa.   Mai exista fragmente de autostrazi pe ici,  pe colo. Mai exista oameni bogati pe care nu i-am imbogatit eu. Mai exista saraci care nu-mi datoreaza mie saracia lor. Va promit sa intaresc si dreptul la exprimare. De aceea, toate televiziunile vor avea nume care vor incepe cu B. De la B1 pana la cate vom  avea nevoie, astfel incat sa poata vorbi, in acelasi timp,  membrii guvernului demis, ai primului guvern desemnat, al celui de-al doilea guvern desemnat , precum si consilierii independenti de la presedintie.  Ca sa consolidam democratia, care este ireversibila.  Pe ici si pe colo mai avem relatii internationale. Mai sunt borduri neschimbate si nereformate de ani buni. Prin paduri mai umbla inca cete inarmate de profesori care incearca sa mi se opuna. Stiu, am facut si erori. 

Voi sunteti insa adevarata majoritate pentru ca sunteti mai multi decat Johannis. La 22 noiembrie, voi veti decide, chiar daca votul dumneavoastra e doar consultativ. Potrivit Constitutiei, asa cum o inteleg eu,  dupa ce se consulta cu poporul, presedintele in exercitiu desemneaza noul presedinte cum vrea el, pentru ca e seful statului. (Trebuie sa-i spun lui Boc sa bage asta in cursul lui de constitutional !).

Nu va lasati inselati. Nu va lasati manipulati. De ce va e frica nu veti scapa. Din douazeci de milioane de romani, cati mai sunt in tara, trebuie sa ramana maximum optsprezece. Asa obtinem o tara mai ieftina si referendumurile vor costa mai putin.

Imi mai sterg o lacrima si plec sa fac campanie si in Congo. Doar nu am tiparit degeaba un milion si jumatate de buletine suplimentare. Nu mi-a placut mandatul asta dar mai vreau o data Si chiar daca voi nu ma vreti, eu va vreau pe voi. Pentru ca stiu care este interesul vostru national. Si va promit ca peste 15-20 de ani,  cand se va incheia cel de-al cincilea mandat al meu, o sa traiti bine.”

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

22 comentarii

noiembrie 22nd, 2009 at 20:39
ciheianu spune:

d-le gica contra, ai ajuns mare daca te-a citat si vadim tudor la tv, pe bune, nu stiu daca ai urmarit emisiunea, oricum i-mi esti simpatic si asi dori sa intram in legatura, esti foarte activ dar si acid in acelasi timp. mai cruta-l pe srs, omul face orice pt bani mai ales cand dinu patriciu este atat de darnic cu bogatii si atat de zgarcit cu oamenii saraci. eu am facut un infarct cad l-am ascultat la tv, atata cinism la un om nu se poate acumula sau ma rog nu se poate cultiva decat la neoameni, la demoni, te salut cu prietenie

noiembrie 23rd, 2009 at 05:51
Robert Horvath spune:

REACTII LA ARTICOLUL ROSCA STANESCU – „UN ZIARIST DE TALIE MONDIALA”

( NEW YORK MAGAZIN UN ZIAR SCRIS LA NEW YORK DAR GANDIT LA BUCURESTI ! )

Stimate domn
Dupa publicarea pe blogul meu a comentariului cu titlul de mai sus am primit un numar impresionant de telefoane.
Crezand ca va cunosc personal m-au asigutat de sprijinul lor. Aici in centrul lumii actiunea de intoxicare a triunghiului Badin – Culianu – Pavone continua. Datorita ordinelor primite de la agentului urat si urat mirositor ( dar puternic infiltrat in diaspora ) in presa romana americana nu a aparut nici un rand sau macar o virgula, despre actiunea dumneavoastra. Dupa intalnira sureala intre Presedintele inca in functie Traian Basescu cu redactorului New York Magazin Grigore Culian ( pe numele de profesionist vioara -tambal Grigu ) a aparut un articol pe o pagina intreaga plin de injuraturi si ameninintari la adresa mea. Semn bun. Inseamna ca comentariile postate pe blogul dumneavoastra sunt citite si apreciate creind o panica pe masura. Actiunea de intoxicare impotriva blogului dumneavoastra este condusa din cladirea de 16 etaje a securitatii din New York ,de un general uitat de pe vremea lui Ceausecu cu nume italienizat de mahala valaha, Luciano Pavoni.
Boicotarea Blogului Rosca Stanescu are si un aspect demn de salutat.
Comunitatea realizand ca New York Magazin este un ziar scris aici dar gandit la Bucuresti, a incetat sa sa mai cumpere ziarul. Pentru ca competitia tambalagiilor de la restaurantele de cartier este extrem de dura, se pare ca Grigu ( pe numele intelectualizat Grigore ) va ramane sa „cante” doar in orchestra …….securitatii.

Robert Horvath USA SITE http://www.devagallery.com BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

noiembrie 23rd, 2009 at 08:02
Robert Horvath spune:

ROMANIA A ASCUNS ARMELE CAUTATE DE USA IN IRAK !

ACEASTA BOMBA POLITICA ESTE SUBSTANTIATE PRIN DOCUMEMTELE
GUVERNULUI IRAKIAN DESCOPERITE DUPA ELIBERAREA IRAKULUI DE CATRE ARMATA AMERICANA. COMPLICITATEA GUVERNULUI ESTE CRIMINALA SI FARA PRECEDENT IN RELTIILE INTERNATIONALA INCALCAND FLAGRANT REZOLUTIILE ONU. ESTE NEVOIE DE CREIAREA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL PENTRU A STUDIA PROBELE SI DOCUMENTELE SI A PEDEPSI PE CEI VINOVATI.
DESCHIDETI
ROBERT HORVATH- DEVA http://devanewyork.blogspot.com/
PS In cursul acestei nopti (ora NY ) lucrez la acest articol care va contine documente incriminatorii la acest caz. Diferite variante vor fi transmise mediei internationale. Varianta de pe blog este adresata publicului romanesc.

noiembrie 23rd, 2009 at 09:44
In numele cititorilor spune:

Dle SRS, va zic eu ce sa faceti!
Inchideti acest site si odata cu el toate aceste „investigatii” Ar fi cea mai buna dovada ca va acceptati infrangerea si ca acest site a fost facut doar pentru o razbunare personala si nu pentru a informa lumea. Oricum nu cred ca mai aveti ceva de spus in presa romaneasca. Ati fost un jurnalist, dar se pare ca nu mai aveti „inspiratie”.

Pun pariu ca acest site o sa dispara dupa alegeri.

noiembrie 23rd, 2009 at 16:09
Robert Horvath spune:

ROMANIA A ASCUNS ARMELE CAUTATE DE USA IN IRAK !

ACEASTA BOMBA POLITICA ESTE SUBSTANTIATE PRIN DOCUMEMTELEGUVERNULUI IRAKIAN DESCOPERITE DUPA ELIBERAREA IRAKULUI DE CATRE ARMATA AMERICANA.
COMPLICITATEA GUVERNULUI ESTE CRIMINALA SI FARA PRECEDENT IN RELTIILE INTERNATIONALA INCALCAND FLAGRANT REZOLUTIILE ONU.
ESTE NEVOIE DE CREIAREA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL PENTRU A STUDIA PROBELE SI DOCUMENTELE SI A PEDEPSI PE CEI VINOVATI.

CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII.
                 PRESEDINTELE ROMANIEI ION ILIESCU
                             MINISTRU DE EXTERNE 
                                         Mircea Geoana 
                        MINISTRUL TRANSPORTURILOR  
                                         Traian Basescu
DESCHIDETI : ROBERT HORVATH DEVA BLOG
http://devanewyork.blogspot.com/

noiembrie 24th, 2009 at 05:46
Robert Horvath spune:

STAFETA CEAUSESCU ILIESCU BASESCU SA INCHEIAT
IMEDIAT DUPA ALEGERI BASESCU TREBUE ARESTAT.
UN SEF AL MAFIEI LASAT IN LIBERTATE ESTE PERICULOS PENTRU SOCIETATE.
Pentru amanunte deschideti ROBERT HORVATH -DEVA
UN BLOG DEDICAT IN EXCLUSIVITATE LUPTEI IMPOTRIVA STATULUI MAFIOT http://devanewyork.blogspot.com/ www,deva.gallery.com

noiembrie 26th, 2009 at 15:32
Robert Horvath spune:

ZIARISTII DIN INTREAGA LUME IMPOTRIVA LUI TRAIAN BASESCU.
( Petitie a Uniunii Internationale a Ziaristilor in sprijinul presei romane )

Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/

Pe aceasta cale tin sa dau o veste neplacuta, unui presedinte care uraste  presa si libertatea de exprimare democratica. Filmul meu “Desecrarea Menorelor” care descrie expozitia islamica de tip Al-Queda de la New York organizata de statul roman,sub umbrela serviciului extern,a fost terminat. Filmul a fost cumparat de N.H.K.japonez si a intrat in atentia intregii medii internationale. El va fi vizionat la sfarsitul acestui an in Statele Unite si va fi putea vizionat pe blogul meu de spectatorii romani.

ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK http://www.devagallery.com/