Senatul a decis in favoarea propunerii ca agentii economici sa plateasca TVA-ul in momentul incasarii   martie 31st, 2010

de Ileana Minciu

Plenul Senatului, prima camera sesizata, a adoptat miercuri, cu 49 de voturi pentru, 9 abtineri, 29 impotriva, propunerea legislativa semnata de reprezentanti ai tuturor formatiunilor politice, prin care se introduce prevederea ca agentii economici sa plateasca TVA la momentul in care incaseaza facturile. Proiectul urmeaza sa mearga acum la Camera Deputatilor, care este decizionala pe aceasta propunere, relateaza Realitatea.Net.

Desi raportul Comisiei pentru buget a propus repsingerea proiectului, in plen majoritatea pucntelor de vedere au fost exprimate in sensul sustinerii propunerii legislative. Unul dintre initiatori, senatorul UDMR Gyorgy Frunda, a explicat ca modificarile propuse la Codul Fiscal se refera la plata TVA la momentul in care agentii economici isi vor incasa facturile. Din partea Guvernului, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, a afirmat insa ca Executivul nu sustine propunerea pentru ca are un „impact bugetar puternic negativ” si presupune dificultati de administrare. Iordache a admis ca in unele tarile europene exista aceasta prevedere, dar  a atentionat ca ea se refera doar la anumite categorii de agenti economici. In final, raportul de respingere nu a fost totusi aprobat de plen, iar initiativa a fost adoptata cu 49 de voturi pentru, 9 abtineri si 29 impotriva.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

martie 31st, 2010 at 19:17
HAC(ADEVAR SI DREPTATE) spune:

UPDATE 31.03.2010 ora 16.00H.A.C. PRELUCRARE FINALA.[.SUNT DETALII RELEVANTE in raport cu cele intamplate ulterior datei de 30.03.2010 ,anticiparile mele au fost confirmate faptic dovedind legatura indisolubila a actorilor pusi in scena insidios de regizorul si scenofgraful BASESCU care beneficiaza de OPERATIVITATEA SERVICIILOR SECRETE ::S.T.S. ]. =AMESTECUL AUTORITATILOR

TRADITIA SERVICIILOR SECRETE SE PASTREAZA INCA DIN ANII 1988 ,SI IN PREZENT FIIND STATULPOLITIENESC CU CEL MAI MARE NUMAR DE SECURISTI DIN LUME,DAR SI CEL MAI PREGATIT D.P.D.V. AL CULEGERII DE INFORMATII DE LA CETATENII CIVILI
CUM AM AJUNS AZI LA MAICA-MEA IN CASA SI AM INCEPUT SA EXPLIC CELE DEJA ARATATE IERI PE INTERNET,DUPA DOAR DOUA MINUTE ,A SI SUNAT NEPOATA MAMEI MELE,CARE NU I-A SPUS ABSOLUT NIMIC NOU.,DAR CARE STIA CHIAR CA EU SUNT LA MAMA,DESI NIMIC NU TRAD ACEST LUCRU
CE SPUNEAM IERI,SA ADEVERIT AZI [“STIU CE URMEAZA IN CONTINUARE ,SE VA APELA DE CATRE NOTARITA SILISTEANU ,LA O NEPOATA [FOSTA SILISTEANU ]DE-A MAMEI”]

PENTRU CA IERI MAICA-MEA A FOST LA SORA MEA PANA SEARA TARZIU,IAR EU NU AM PUTUT VORBI CU EA, PANA AZI 31.03.2010, ACUM DIMINEATA (LA ORELE 10.40),NEPOATA SE TEMEA SA NU AFLE DE LA MINE DESPRE CE AM SCRIS EU DESPRE EA ASA CA A VORBIT EA PRIMA,DUPA CE TOTUSI SCOSE-SEM SI EU CATEVA VORBE IN CELE 2 MINUTE PANA SA SUNE ACEASTA LA MAMA!
S-A DAT DE GOL CU EVENTUALUL AUTOR AL INTRERUPERII CONVORBIRII TELEFONICE PENTRU 20 DE SECUNDE!!!CRED CA ATI INTELES!
EVIDENT CA SE FACEA CA NU STIE NIMIC .CACI TREBUIE SA-SI INDEPLINEASCA MISIUNEA DE A O INVITA FOARTE PROBABIL IMEDIAT DE PASTE LA MASA.CACI TRAIESTE PE PICIOR MARE!!!CU ACEA OCAZIE NEPOATA VA FO SUNATA DE NOTARA SI SE VA DESCHIDE PREMEDITAT SUBIECTUL CU TESTAMENTUL ,CACI ESTE MAI MULT CA SIGUR CA NOTARITA SA APELEZE LA EA ,ASA CUM AM PREZIS IN SCRIS IN DATA DE 30.03.2010!!!
CINE A INSTIINTAT-O PE NEPOATA MAMEI DESPRE CATE CEVA ? AMOREZUL DIN TINERETE –AL NEPOATEI=-CARE ESTE IN LEGATURA CU UN OFITER S.T.S.-CE MONITORIZEAZA OPERATIV TOATE DISCUTIILE AVUTE DE MAMA MEA CU MINE ,TATA,SORA MEA,ORI CU ALTE PERSOANE.
ACEST MICROFON MINUSCUL(DE MARIMEA UNEI GAMALII DE AC ,DE NU POT DA DE EL ) A FOST PLANTAT INCA DIN ANUL 2002 PANA SA MIE SA MI SE DESFACA DISCIPLINAR C.I.M. DE CATRE PRIMARUL GENERAL TRAIAN BASESCU TATUCUL PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI DAR SI AL ROMANIEI !!!DE CINE CRESD CA FOST PLANTAT DE O FATA DE LA PITESTI CU CARE MAICA-MEA A FACUT VREO SASE SEDINTE DE PREGATIRE PENTRU BAC ,PERSOANA CARE A FOST ANGAJATA LA SECURITATE(CHIAR DUPA SPUSELE ACESTEIA CAREADAT TELEFON ODATA PENTRU AVERIFICA DACA MAMA SI-A DAT SEAMA SAU NU DE TARASENIE) ,CACI SI TATAL EI VITREG LUCRA TOT ACOLO. FOARTE PROBABIL CA MICROFONUL ESTE INCASTRAT DESTUL DE BINE IN MATERIALUL CARE IMBRACA CANAPEAUA DIN PLUS!!)
STITI PREA BINE CINE ESTE PROMOTORUL SUPREM AL PRIVATIZARII DACIA (PITESTI) –RENAULT ,CAI SE LAUUDA DIN ANUL 1999 INCOACE:TRAIAN BASESCU
TOT AZI.31.03.2010 .0RA 12,45.MAICA-MEA A PRIMIT O RUGAMINTE SCRISA DIN PARTEA NOTARITEI CA SA SE PREZENTE “PENTRU REDACTAREA TESTAMENTULUI AUTENTIFICAT SUB NR.DIN ..2007 PENTRU FIECARE TESTATOR IN PARTE “,CU MENTIUNEA “FARA A ACHITA NICI UN FEL DE TAXE DECAT CELE CARE AU FOST DEJA ACHITATE PENTRU TESTAMENTUL SUSMENTIONAT.”[ Investitorii persoane fizice care în anii 2004, 2005 şi/sau 2006 au tranzacţionat pe piaţa imobiliară din România vânzând mai mult de un teren sau un apartament şi care acum sunt obligaţi abuziv de statul român să plătească TVA-ul aferent tranzacţiilor au constituit Asociaţia pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale (APAF).”

MOTIVATIA SCRISA ,PRETINSA A SOLICITARII NOTARITEI,ESTE URMATOAREA “ VA SOLICIT ACEST LUCRU,URMARE INDICATIILOR “

O OBSERVATIE PRIVITOR LA ACEASTA FRAZA CARE SUFERA CEL PUTIN DE NEREZONANTA LINGVISTICA CE SA MAI ZIC DE FOAIA CARTE ESTE MALTRATATAT DE NEADEVARURI VADITE.
ASTFEL .INTRE CUVANTUL “URMARE” SI CUVANTUL “INDICATIILOR “ TREBUIA SA EXISTE LIEREA A,ASTFEL FORMANDU-SE PROPOZITA URMARE A INDICATIILOR.
ESTE DE INTELES INTELES DE CE A FOST NEVOIE SA SE INTRODUCA IMEDIAT DUPA ANUL 1989, GRAMATICA -CA DISCIPLINA DE EXAMEN LA FACULTATILE DE STIINTE JURIDICE ,DAR NU ESTE DE INTELES DE CE S-A PREFERAT METODA TESTELOR LA CARE CANDIDATUL RASPUNDEA PRIN INCERCUIREA UNUIA SAU UNORA DIN RASPUNSURILE CORECTE AFLATE LA LITERELE RESPECTIVE !1.
IN 1989, EU AM FOST ADMIS LA FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE PE BAZA DISCIPLINELOR DE EXAMEN (FOARTE RIGUROS) : ECONOMIA SI FILOSOFIA
NU SE INDICA DE CATRE NOTAR SI NICI NU SE DOVEDESTE (PRIN TRIMITEREA UNUI INSCRIS IN ACEST SENS) IN “FOAIA ” NOTARIALA CU NR.127 DIN 29.03.2009 CE NU NICI O DENUMIRE , CARE SUNT SI CAND AU FOST DATE” INDICATIILE TRANSMISE DE CONDUCEREA CAMEREI NOTARILOR PUBLICI BUCURESTI ,CU PRIVIRE LA TESTAMENTELE CONJUNCTIVE.RAPORTAT LA DATA CAND S-A AUTENTIFICAT RESPECTIVUL TESTAMENT DIN .10.01.2010
SE PRETINDE MINCINOS IN CONTINUTUL INSISTENTEI “NSTIINTARI””CA “SOLICITAREA MEA,DE A VA PREZENTA LA SEDIUL BIROULUI NOTARIAL ,ESTE IN INTERESUL DUMNEAVOASTRA SI NU ESTE DE NATURA SA PREJUDICIEZE DREPTURILE DUMNEAVOASTRA SI NICI ALE FIULUI DUMNEAVOASTRA CARE RAMAN ACELEASI DIN TESTAMENTUL AUTENTIFICAT,NUMAI CA PRIN TESTAMENTE DISTINCTE BUNURILE VOR FI PRECIZATE PENTRU FIECARE TESTATOR IN PARTE !! [Investitorii persoane fizice care în anii 2004, 2005 şi/sau 2006 au tranzacţionat pe piaţa imobiliară din România vânzând mai mult de un teren sau un apartament şi care acum sunt obligaţi abuziv de statul român să plătească TVA-ul aferent tranzacţiilor au constituit Asociaţia pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale (APAF).”]

NU SE SCRIE NIMIC DESPRE OBLIGATIILE VIITOAREA DETERMINATE DE REDECATAREA TESTAMENTELOR CERUTA NOTARIAL ACUM IN 29.03.2010,IN RAPORT DE CIRCULARA NR. DIN A DIRECTORULUI A.N.A.F. PE CARE SI-A PUS ILEGAL –DECI CU INCALCAREA ART 15 DIN CONSTITUTIE – REZOLUTIA PRESEDINTELE UNIUNII NATIONALE A NOTARILOR PUBLICI DIN ROMANIA –ASA CUM RECUNOASTE FORMAL IN SCOPUL DE A SCAPA DE VIZORUL PRESEI –INSUSI VIOREL MANESCU CARE NU VREA SA FIE CHEMAT IN INSTANTA PENTRU ABUZUL IN SERVICIU PRIN INGRADIREA UNOR DREPTURI…ALE CELOR CARE AU TRANZACTIONAT MAI MULT DECAT UN BUN IMOBIL .
CE ASCUNDE NOTARA SILISTEANU DOINA ? FAPTUL ca Ministerul Finantelor, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), a declansat un val de controale inopinate pentru incasarea retroactiva a TVA la tranzactiile imobiliare efectuate de persoane fizice, in perioada 2006-2008. O circulara semnata de Marian Morcoasa, director general ANAF, prezintă inspectorilor instrucţiuni despre cum să ia “cu japca”, retroactiv, cel putin 8 miliarde de euro de la persoanele fizice care au vandut case si terenuri din 2004 pana in prezent Mai mult, Morcoasa indica inspectorilor cum sa initieze controalele, cum sa dispuna masuri asiguratorii (vezi facsimil). Circulara este, practic, un ghid prin care ANAF va lua cu japca banii. Interesant ca documentul a intrat in vigoare odata cu caderea Guvernului Boc.
Mai trebuie precizat ca, din 23 mai 2008, ANAF a initiat, pe sest, o procedura de identificare a tuturor datornicilor. Ca demersul, sa fie credibil, campania lui Gheorge Pogea si Sorin Blejnar a debutat cu o persoana care, din informatiile noastre, nu s-a declarat platitor de TVA nici din 2008. Deputatului PSD Robert Negoita i s-a impus TVA in valoare de 120 de milioane RON (inclusiv penalitatile) si i s-a aplicat sechestrul asigurator pe avere.
ANAF devine un instrument perfect de santaj, alaturi de DNA si Parchetul General.Scandalul se va extinde si asupra notarilor si oficiilor de cadastru. Viorel Manescu, presedintele Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, a declarat pentru A.I.M.: “Este un abuz si s-a extins pana la 2004 pentru ca sa nu iasa de sub perioada de prescriere de 5 ani.”
CARE VA SA ZICA DAC IN PRIMA FRAZA SE VORBEA DESPRE “REDACTAREA TESTAMENTULUI”,IN ULTIMA FRAZA A “INSTIINTARII” ,SE FACE VORBIRE DESPRE “”DOUA TESTAMENTE DISTINCTE “””
NU SE FACE ABSOLUT NICI O REFERIRE LA CIRCULARA DESPRE CARE NOTARITA VORBEA IN CONVORBIREA TELEFONICA DIN 29.03.2010!
DE CE SE DORESTE REDACTAREA IN REALITATE, INTOCMIREA A DOUA TESTAMENTE DE CATRE NOTARul Silisteanu Doina ?PENTRU CA mama sa fie catalogata IN CATEGORIA “VANZATORULUI CU MAI MULT DECAT UN APARTAMENT,SAU /SI EU SA FIU CATEGORISIT IN CATEGORIA CUMPARATOR A MAI MULT DECAT UN APARTAMENT……………….
DOVADA: “Investitorii persoane fizice care în anii 2004, 2005 şi/sau 2006 au tranzacţionat pe piaţa imobiliară din România vânzând mai mult de un teren sau un apartament şi care acum sunt obligaţi abuziv de statul român să plătească TVA-ul aferent tranzacţiilor au constituit Asociaţia pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale (APAF).”
Ordonanta Guvernului Tariceanu, de la Finele anului 2007, nu se referera la vreo ActiuneRetroactiva . ANAF, prin documentul prezentat de A.I.M., a extins, abuziv, din 13 octombrie 2009, controlul pentru recuperarea TVA si pentru perioada 2004-2006.
LA MODIFICAREA ULTERIOARA A CODULUI FISCAL ,prin normele de aplicare, s-a introdus incasarea retroactiva a TVA pe perioada 2006-2008. Acum, din senin, printr-o circulara semnata de Marian Morcoasa, director general ANAF, se extinde abuzul si la perioada 2004-2006.
Iaca ca v-am prins eu,pe voi cu cioara vopsita ,infractorilor oficiali specializati in asocierea la savarsirea de infractiuni !!!!!

Un nou document in scandalul ANAF
In ianuarie 2008, fosta conducere a ANAF stabilea ca platitori de TVA pentru tranzactii imobiliare sunt cei care „livreaza constructii noi, parti ale acestora, sau terenuri construibile” * Nu se punea problema retroactivitatii 2006-2008 * Nici aplicarea controalelor pentru toate tranzactiile * Aurelian Pavelescu propune infiinarea unei asociatii a datornicilor, ca si o comisie parlamentara de ancheta * Urmata de modificarea Legii Fiscale si anularea abuzurilor
este vorba de un santaj politic. Mai mult, evidentiaza ca extinderea recuperarii de TVA pe perioada 2006-2008 si mai apoi 2004-2006 este un abuz, fabricat in 13 octombrie 2009, odata cu intrarea guvernului Boc in interimat.

In 25 ianuarie 2008, deci la cateva zile dupa intrarea in vigoare a ordonantei guvernului Tariceanu 106/2007, care prevedea ca pe tranzactiile imobiliare facute de persoane fizice (constructie noua, a unei parti a acesteia, terenuri construibile) sa se perceapa TVA, ANAF, prin directorul general Ion Busuioc, trimitea o adresa catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.
Observam din facsimilele prezentate de AIM, inca de la inceput, ca e vorba despre „livrarea unei constructii noi, a unei parti a acesteia, sau a unui teren construibil.” De unde a tras ANAF, sub noua conducere a lui Sorin Blejnar si a directorului Marian Morcoasa, ca e vorba de toate tranzactiile efectuate de persoane fizice. Citim mai departe: „exceptia (n.n. – adica persoanele care nu sunt scutite de TVA) se aplica numai persoanelor care devin impozabile, in sensul art 141 din Codul Fiscal (….), orice persoana care desfasoara, de o maniera independenta, activitati economice (…) in scopul obtinerii de venituri cu caracter de continuitate (…) depasind plafonul anual de 35.000 de euro”.
Ca atare, ANAF aduce la cunostinta UNNPR ca: „incepand cu data de 1 ianuarie 2008, persoanele fizice care, actionand de o maniera independenta, instraineaza constructii noi, parti ale acestora, sau terenuri construibile, in scopul obtinerii de venituri cu caracter de continuitate, ce depasesc plafonul anual de 35.000 de euro, sunt obligate sa solicite inregistrarea in scopuri de TVA, la organul fiscal competent si sa achite taxa de valoare adaugata pentru aceste instrainari.”
Abuzul Blejnar – Morcoasa
Cu toate astea, ANAF, in 9 septembrie 2009, conform documentelor prezentate anterior de AIM in articolele „Talharia Imobiliara-TVA” si „Listele negre ale ANAF”, a constituit o lista de 9.600 de persoane fizice, indiferent daca au tranzactionat imobile noi sau vechi, in perioada 2006-2009. Mai apoi, prin circulara semnata de directorul Marian Morcoasa, din 13 octombrie 2009, s-a extins perioada de control la 2004-2006. Cele doua perioade, insumate, ar fi 2004-2009, adica 5 ani. Mai jos nu se poate efectua controlul intrucat prescrierea pentru TVA este de 5 ani. Morcoasa sustine ca are acest drept (vezi sectiunea video) intrucat in 2002 a existat o hotarare de guvern care ar fi stipulat ca persoanele fizice care efectueaza tranzactii imobiliare, inclusiv pentru terenuri agricole, trebuie sa plateasca TVA, dar ca perioada 2002-2004 este supusa prescrierii.
Documentul ANAF al lui Ion Busuioc dovedeste dublul abuz: unu, nu poate fi vorba de retroactivitate sub 1 ianuarie 2008 si doi, este vorba doar de cladiri noi, parti ale acestora, ori terenuri construibile.
Viorel Manescu: „Nu se poate aplica retroactiv”
In document se observa o rezolutie, semnata de presedintele UNNPR, Viorel Manescu: „Se va comunica la Cabinetele Notarilor Publici (CNP) si Birourile Notariale. Se vor solicita lamuriri suplimentare.” Lamuririle se refera la faptul ca notarii trebuie sa ceara vanzatorului daca s-a declarat platitor de TVA, sau nu. Manescu ne-a declarat: „Despre retroactivitate nici nu poate fi vorba, o lege nu se poate aplica retroactiv, cu atat mai mult nu poate fi vorba de perioada 2004-2006. Este un abuz evident.”
A perpetua sistemul mandatelor succesive pe viaţă,este în contradicţie cu art.37.3 din statutul Uniunii Internaţionale a Notariatului Latin (UINL). Acest organism UE stabileşte că „un preşedinte nu poate fi reales pentru legislatura următoare”. Exemple din toate celelalte profesii liberale, reglementate în acest sens chiar în România (avocaţi, executori judecătoreşti, lichidatori judiciari, geodezi, arhitecţi etc.). Toate aceste profesii se supun principiului european conform căruia în funcţiile reprezentative numărul mandatelor succesive este limitat la două. În plus, notarii reformatori au cerut conducerii UNNPR să constate (cităm) „dacă prin candidatura şi alegerea în funcţiile sau organele de conducere de la nivelul Consiliului Uniunii şi al Camerelor Notariale a unor notari, asociaţi în cadrul aceluiaşi birou notarial, nu se crează conflict de interese”.
Grupul reformator a mai solicitat ca UNNPR să se pronunţe „dacă în aceleaşi organisme de conducere din structura UNNPR pot fi aleşi soţi, rude apropiate sau afini (tată, fiu, ginere etc.) sau dacă, dimpotrivă, ne aflăm în prezenţa unor incompatibilităţi”. Şi mai mult, reformatorii au demonstrat UNNPR că „mandatele succesive nelimitate au dat posibilitatea persoanelor ce deţin funcţii de conducere să-şi creeze, prin compromisuri, avantaje şi favoruri făcute unor notari, un adevărat capital electoral”.
CONVORBIREA TELEFONICA DIN 29.03.2010 CA SI CEA DIN 26.03.2010 ,AU FOST ASCULTATE SI DE CATRE UNELTELE SECURITATII LOCALE EXISTENTA IN BLOCUL; IN CARE LOCUIESC-AMPLASATA CU OCAZIA UNEI ASA ZISE DEFECTIUNI LA POSTUL MEU TELEFONIC,IN REALITATE DE LA MASA OPERATORULUI DE TELEFONIE ,OCAZIE CU CARE SA MAI TRAS UN FIR TELEFONIC DE LA TABLOU LA MINE— PE LANGA FIRUL EXISTENT LA PARTER)!METODA O CUNOSC DIN ANUL 2002SI ESTE DESCRISA IN CARTEA CULISELE SPIONAJULUI ROMANESC [DIE 1955-1980]SCRISA DE ZIARISTUL FILOSOF SI SCRIITOR MIHAI PELICAN –CARE A FOST “CONDAMNAT” “LA MOARTE ”-CACI PUTEA DECONSPIRA PE CEL CARE VROIA SA DEVINA DE DOUA ORI PRESEDINTE DUPA ANUL 2004= IN OPINIA CELUI CARE NE HOTARESTE DESTINELE TRAGICE..NU TREBUIA SA EXISTE NIMENI IN VIATA CARE PUTEA SA IMPIEDICE PORUNCILE EVREIMII CU PRIVIRE LA INSCAUNAREA LUI BASESCU ,CU ATAT MAI MULT CU CAT ACESTA ,A FOST OFITER AL SECURITATII -CA POLITIE POLITICA-
EI MI-AM DAT SEAMA INCA DIN ANUL 2001CA ACESTA A FOST PANA IN 1989,ESTE REACTIVAT SI VA FI PANA MOARE UN SECURIST!!!… DAR NU “DE BINE”,IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI!!!!REFUZUL NEJUSTIFICAT DE AMI RASPUNDE LA MEMORIILE CU CARE L-A INVESTIT .TACEREA MACHIAVELICA ,AU FOST “RASPUNSUL” LA TOATE ABUZURILE REGIMULUI CRIMINAL!

BASESCU,PREDOIU,MORAR,KOEVESI,ANDRIES,BAJENARIU,MACOVEI[A.N.I.], PREDA,MONICA MACOVEI ,CONDUCATORII INSTANTELOR SI AI PARCHETELOR , M.A.E.,S.R.I. ,S.IE.,STS,MAI AUAPROAPE 4 LUNI DE ZILE PANA LA RAPORTUL DIN IULIE 2010!!!!!!!!IN ULTIMA TURNANTA,TREBUIE SA FII VITEJIST,DAR SA AI SI CEVA REZISTENTA!!!!!!IN ANUL 2000 IN MEMORIILE ADRESATE PRIMARULUI GENERAL (PE ATUNCI),I-AM SPUS SA NU UITE CU SUNT UN SCORPION ,CARE ESTE SI DRAGON SI NUC.SI SUNT SI NASCUT SUB ORA TIGRULUI !! ! !EL A TINUT CONT ,DOAR CA S-A BAZAT PE SPRIJINUL ILEGAL SI DEPLIN AL SANTAJATILOR TRADATORI DIN SECURITATE ,SI S.I.E. ,PE EXECUTANTII DIN A.N.A.F .AFLAT IN SUBORDINEA MINISTERULUI FINANTELOR PUBLICE !!!!NU CUNOASTE CE INSEAMNA REZISTENTA UNUI “OM” CU PRINCIPII,PENTRU CA NU POATE INTELEGE PE ACEL OM UN EXEMPLU ELOCVENT DE VERITABIL LUPTATOR ANTICOMUNIST ,ESTE VENERABILUL SI ONORABILUL VASILE PARASCHIV CARE A REFUZAT SAI FIE CUMPARATA TACEREA PRIN-ACORDAREA UNUI MERIT ,SA PRIMEASCA O FORMALITATE DE LA UN COMUNIST SECURIST PRECUM BASESCU TRAIAN..

Insecuritatea raporturilor juridice si aplicarea ilegala a uneir norme =CIRCULARA ANAF neconstitutionala pentru aplicarea retroactiva a acesteia in scopul jecmaniriii populatiei pauperizate absolut de catre birurile extreme de impovaratoareinstituite de cei care nu muncesc,dar guverneaza in scopul subminarii econoniei nationale!!!!!

IN CIUDA TUTUROR EFORTURILOR FACERII PE PLAC EVREIMII PROFITOAREA DIN N.A.T.O. ORI DIN CONDUCEREA S.U.A. ,FRANTA ,CONTRAR CELOR ASTEPTATE DE BASESCU SI P.D.L. ..[DAOR DECLARATI A FI “DE DREAPTA],REPREZENTANTUL E.P.P. ,CORUPTUL BARROSSO SI BANDA PROPUSA SI ORGANIZATA DE BARROSO, A COMISIEI EUOPENE NU ORCHESTRATA DE POLONEZUL PROEVREUL PRESEDINTE AL PARLAMENTULUI EUROPEAN,A PUTUT DA SATISFACTIE DEPLINA CELOR CARE SE SI PREGATISERA SA SARBATOREASCA RIDICAREA DE CATRE FRATII MAI MARI (BIG BROTHERS)CLAUZEI DE MONITORIZARE DE PE J.A.I”
DABEA ATUNCI AM FACUT ANALOGIA fortata INTRE CE VROIA SA FACA NOTARA CU CE AUZISEM EU PRINTRE RANDURI ,RESPECTIV DESPRE METODA DE LUCRU FOLOSITA DE FOSTELE I.C.R.A.L.-URI LA INDEMNUL JURISTILOR SEFI AI PRIMARIEI MUNICIPUULUI BUCURESTI,CARE AU SUGERAT JUCONDUCERII SOCIETATIULOR COMERCIALE .DE ADMINISTRARE A FONDULUI IMOBILIAR SA FACA FALSURI MAI PE SEST ,ADICA SA ACOPERE FALSURILE SAVARSITE PRIN MODALITATEA ADAUGIARII DE TEXT ,CI PRIN INLOCUIREA ACTULUI PE CARE S-A OPERAT ADAUGAREA FALSA DE TEXT-CU UN NOU ACT IN FORMA CONVENABILA!!!
FATA NOTARITEI DOINA SILISTEANU (PE NUME SILVANA ) ERA NOTAR STAGIAR CHIAR IN PERIOADA CAND S-A FACUT ACTUL IN DECADA LUNII IANUARIE 2007!ASA A SPUS CHIAR NOTARA SILISTEANU IN 10 IANUARIE 2007-CAND AM REPROSAT AB INITIO ANUMITE NEMENTIONARI ALE ACESTEIA IN CUPRINSUL PREWIULUI ACTULUI CE URMA SA FIE FACUT SILVANA ESTE ACUM NOTAR DEFINITIV,CHIAR BIROUL NOTARIAL SCHIMBANDU-SI DENUMIREA IN BIROUL NOTARILOR ASOCIATI DOINA SILISTEANU SI SILVANA ALEXANDRA SILISTEANU
Am omis sa spun ca pana sa incheiem acel act ,am mai fost de doua ori la notar ,pentru a avea intreaga suma de bani,dar si pentru a veni si tatal meu la notariat SI CAND AM VENIT DE LA NOTAR am fost panditi de ReprezentantiI criminali ai Etniei Tiganesti.HARTUIREA ESTE PERMANENTA inca din anul 2000,SI DIN CE IN CE MAI PERICULOASA! De multe ori am fost furati de aceste specimene care nu inteleg sa respecte legea ,tocmai pentru ca traiesc din incalcarea ei. Asemanarile dintre autoritatile ROMANE sau STRAINE care ii protejeaza si acestia ,ori dintre acestia si EVREI,sunt de inteles ,dat fiind scopul lor comun :supunerea si dominarea permanenta a cetatenilor romaniEi nu se considera cetateni romani ,ci INDIENI,ca PRETEXT PENTRU SITUAREA MAI PRESUS DE LEGE
S-a mers pana intra-tat incat sau falsificat atat in tara cat si in strainatate statisticile privind autorii infractiunilor ,pe considerentul ca ar fi o discriminarea daca s-ar consemna ori publica date despre etnia celor care savarsesc infractiuni!!
Asociaţia pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale consideră un abuz aplicarea retroactivă a TVA pentru tranzacţiile imobiliare efectuate de persoane fizice începând cu 2006 şi anunţă organizarea unor Acţiuni de Protest.De asemenea, APAF intenţionează să prezinte situaţia la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, dacă problema nu se va rezolva pe cale amiabilă cu autorităţile române, au anunţat miercuri (27 ianuarie 2010), reprezentanţii asociaţiei, într-o conferinţă de presă. “Deoarece legile în vigoare interzic declararea retroactivă pentru a aplica retroactiv TVA la tranzacţiile imobiliare efectuate de persoane fizice şi încercarea de a rezolva această problemă prin sechestru va însemna ca tot Cumpărătorul Final să fie afectat. Vor fi, astfel, multe procese care vor duce la blocarea justiţiei.
[ANTEPRONUNTAREA]Dacă nu reuşim să ne înţelegem cu autorităţile statului român, vom merge la C.E.D.O. pentru a arăta că, în România, există 300.000 de evazionişti’, a declarat preşedintele APAF, Garbis Kehaiyan. Potrivit reprezentanţilor APAF, peste 10.000 de persoane fizice au făcut mai mult de cinci tranzacţii imobiliare în perioada 2006 – 2008.
Totodată, APAF subliniază că actuala mişcare prin care ANAF cere acum TVA retroactiv prezintă mai multe pericole, deoarece sistemul bancar va fi afectat puternic, pentru că majoritatea investitorilor persoane fizice din domeniul construcţiilor au credite şi leasinguri ce vor deveni imposibil de plătit.
CA INTOTDEAUNA IN ROMANIA UNORA[A CELOR PUTERNICI ]”,TEAPA” VA FI “REZOLVATA”IN DEFAVOAREA ACTUALILOR SAU FOSTILOR PROPRIETARI DE IMOBILE CARE AU FACUT TRANZACTII DE ACEST GEN!
Cu ce a mai fost sanatajat Mitrea de catre Basescu ?Cum l-a mai folosit Basescu pe Viorel Manescu?Prin manareala utilizata in cazul Manuela Mitrea, de trei ori notar ilegal 14.09.2005 ,pentru ca mai apoi ,la nevoie ,dupa alegerile prezidentiale.dar inainte de cele din P.S.D.,sa fie santajat Miron Mitrea pentru a fi sigur ca participa activ l a darea la o parte a inabilului Mircea Geoana
DECI BASESCU PRIN INFRACTORI LA FEL CA EL ,TE “AJUTA “SA MUSTI MOMEALA ,SA INTRI INTR-O AFACERE ILEGALA ,PENTRU A NU MAI PUTEA SA IESI ,SA DAI INAPOI CAND ESTE SANTAJAT CU ACEASTA

Sub nici un fel,si niciodata ,eu nu voi renunta sa cred in victoria mea.a binelui, a adevarului impotriva raului,minciunii si imposturii intruchipat de Coalitia Monstruoasa a tradatorilor imbogatiti pe spezele noastre!!!!!!!!…….

SE VA INCERCA DE CATRE BASESCU PANA LA RAPORTULPE JUSTITIE AL COMISIEI EUROPENE . DIN IULIE 2010 FORTAREREA TATALUI MEU (INCLUSIV PRIN INAINTAREA IN GRAD) SA MA CONVINGA PE MINE SA NU MAI ARAT PRIN INTERMEDIUL MEMORIILOR TRIMISE OPINIEI PUBLICE INTERNATIONALE- REALITATEA IMEDIATA CREATA DE MAFIA JUDICIAR ADMINISTRATIVA SI POLITICA
Eu nu voi da un pas inapoi datorita convingerilor pe care le am .Miseii,flecarii,ticalosii. ,actioneaza din instinctul imbogatirii fara just temei,prin inselaciune,frauda si alte manopere dolosive
Ce face P.S.D.-ul ?Este in OPOZITIE? Doar FORMAL caci este mana in mana cu P.D.-ul lui BASESCU pentru a vinde Romania pe nimic pana in 2012,cand nu va mairamane nimic
Cui nu ii pasa de ce se intampla,sa nu se implice in salvarea tarii ,si deci a noastra ,a tuturor celor care sunt cinstiti!Comisia Europeana ,Parlamentul European si alte foruri internationale se “hranesc” din Avutia Nationala a Romaniei.Iata de cereprezentantii corupti ai FORURILOR INTERNATIONALE , sunt mana in mana cu conducatorii urati de poporul inselat …Mai marii zilei ,trebuie sa plateasca carf si indesat pentru ceea au facut obiditului popor.-de cand BASESCU SI P.D.sunt la PUTERE
AVAND IN VEDERE COMPLICITATEA PSD LA ABUZURILE LUI BASESCU FACUTE LA PERSOANA SI DREPTURILE MELE DIN ANUL 1997 PANA IN PREZENT ,LA STAREA ACTUALA A TRAII, ,SUNT INDREPTATIT SA CONSIDER CA P.S.D.-UL IMI DATOREAZA 1 MILIARD DE EURO IN MONEDA NATIONALA,CA PD-UL SI TRAIAN BASESCU IMI DATOREAZA 2 MILIARDE DE EURO IN MONEDA NATIONALA,S.R.I,S.T.S.=1 MILARD DE EURO IN MONEDA NATIONALA ,EVREIMEA INFILTRATA IN COMISIA EUROPEANA ,. EUROPEAN PARLIAMENT . FONDUL MONETAR .INTERNATIONAL. SI BANCA MONDIALA 3 MLD DE EURO IN MONEDA NATIONALA!I
NU O SA FIE BINE PENTRU NIMENI DACA NU SE REZOLVA POZITIV SITUATIA MEA DETERMINATA DE MAFIA JUDICIAR-ADMINISTRATIV POLITICA