Prima prelucrare digitală a viitorului BMW Seria 3 GT   iulie 31st, 2010

Foto: inautonews.com

Foto: inautonews.com

Anul viitor fanii BMW vor face cunostinta cu fratele mai mic al BMW Seria 5 GT. Este vorba despre derivatul Gran Turismo al actualului Seria 3, asteptat sa debuteze la Salonul de la Frankfurt.

Potrivit primelor informatii, versiunea de serie a celui mai familist Seria 3 va sosi abia anul viitor, publicul urmand sa ia contact live cu modelul in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, din toamna, scrie ziare.com . Tot atunci, am putea face cunostinta si cu anticipatul X4, fratele mai mic al lui X6.

Despre Seria 3 GT nu se cunosc momentan foarte multe informatii, insa este cert faptul ca modelul va imprumuta o serie de elemente tehnice de la BMW Seria 7, printre care si o serie de gadget-uri de ultima generatie. Sub capota se vor regasi motorizarile actuale diesel si benzina, completate de noi propulsoare cu patru si sase cilindri.

Showroom-urile vor primi noul membru al familiei Gran Turismo la inceputul lui 2012, pretul sau urmand sa fie mai mare cu aproximativ 6.000 de euro decat cel al variantei sedan. (12:16)

I.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii