REVISTA PRESEI MONDENE: Marina Dina este din nou singura. Raluca Sandu, surprinsa de fotografi intr-o ipostaza nedorita   august 26th, 2010

(foto: kissnews.ro)

(foto: kissnews.ro)

Din presa mondena de joi aflam ca asistenta lui Mihai Morar a revenit la statutul de fata singura, lamuririle date de frumoasa blonda vis-a-vis de aceasta decizie, le aflam din Libertatea. Desi peste foarte putin timp urmeaza sa-si boteze copilul, Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF Mircea Sandu, isi petrece noptile in compania unui barbat insurat. Cine este acesta, ne spun jurnalistii de la Cancan.

O veste buna pentru cei care vor sa-si incerce norocul in dragoste, asistenta show-ului „Rai da buni” difuzat la Antena 2, s-a despartit definitiv de iubitul ei Robert, si s-a intors la casa parinteasca pentru a se reface dupa aceasta experienta trista, titreaza Libertatea.

Marina Dina nu vrea sa spuna motivele care au dus la aceasta despartire, declarand doar ca: „Da, ne-am despartit si e definitiv de data asta. E un moment peste care vreau sa trec cat mai repede si despre care nu vreau sa discut momentan”.

Revenim la ziarul Cancan, de unde aflam ca Raluca Sandu a fost surprinsa de fotografi in compania unui domn insurat care coincidenta, si el tocmai a devenit tatic. Despre barbatul pe nume Remus cu care fiica lui Mircea Sandu a fost vazuta de mai multe ori in ultimele zile, se stie ca este notar.

Intr-una din intalnirile celor doi, care s-a incheiat spre miezul noptii, cand au observat ca sunt fotografiati,  „Raluca si-a pus mainile la fata, parca pentru a nu fi recunoscuta, apoi s-a intors cu spatele. Insotitorul ei a demarat, plecand in graba, pentru a scapa de fotografi,” relateaza Cancan.

Contactata sa dea declaratii in legatura cu acest episod, Raluca Sandu a refuzat sa faca orice fel de comentariu.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii