Wyclef Jean il acuza pe Sean Penn ca s-a drogat in loc sa faca ceva pentru Haiti   septembrie 7th, 2010

(foto: wikipedia)

(foto: wikipedia)

Daca pana de curand cei doi artisti se purtau civilizat unul cu cealalt, de cand au de-a face cu chestiuni legate de politica, s-au schimbat radical si au ajuns chiar sa se jigneasca intre ei. Cantaretul Wyclef Jean il acuza acum pe actorul  Sean Penn ca i-a distrus campania pentru presedintia statului Haiti.


Wyclef spune ca Penn nu a observat munca pe care a realizat-o pe insula pentru ca era prea ocupat “sa prizeze cocaina”.

Cei doi si-au aruncat  vorbe grele si in trecut, motivul fiind decizia cantaretului de a candida pentru functia de lider al statului Haiti. Jean si-a anuntat candidatura la scurt timp dupa devastatorul cutremur in care si-au pierdut viata 250.000 de oameni, informeaza Daily Mail.

Penn declara ca nu a auzit nimeni de Jean in ultimele sase luni, in timp ce actorul a muncit din greu pentru a ajuta la reconstructia caselor din Haiti.

“Ca ambasador al acestui stat a fost foarte tacut”, a spus Penn, iar replica lui Jean a venit intr-un concert din New York. Cantaretul a schimbat cateva versuri de la cantecul ”President’, transformandu-le intr-un mesaj pentru Penn: “Poate ca nu m-a vazut in Haiti pentru ca era ocupat sa prizeze cocaina”.

“Domnul Jean e nefamiliarizat cu munca pe care voluntarii au facut-o in Haiti. Daca esti ajutor acolo, nu te poti droga. Organizatia de Ajutorare din Haiti are toleranta zero fata de orice drog ilegal. Sean Penn a stabilit aceste reguli, si adera la ele. Faptul ca domnul Jean face asemenea acuzatii e foarte trist, dar nu e surprinzator”, a declarat un purtator de cuvant al actorului.

Candidatura lui Jean pentru Haiti a fost respinsa de catre guvernul local pentru ca nu indeplinea anumite cerinte in ceea ce priveste resedinta.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii