Automasajul, obligatoriu in ritualul de intretinere corporala   septembrie 27th, 2010

Foto: kudika.ro

 

E o arta, dar in acelasi timp si o modalitate de a va pastra corpul in forma. Masajul ajuta la relaxare, dar si pentru remodelarea corpului sau pentru a scapa de dureri. Pe langa alimentatie potrivita si sport, automasajul este foarte important pentru tonifiere.

Daca nu va permiteti sa mergeti la salon, exersati acasa, pentru ca nu e deloc dificil. Folositi si o lotiune hidratanta sau un ulei special pentru a obtine efecte cu adevarat uimitoare.

Iata patru tipuri de automasaj de incercat acasa:

 Automasajul pentru abdomen
Te ajuta sa iti modelezi abdomenul si sa il faci plat, asa cum banuim ca iti doresti foarte mult. Tot ce trebuie sa faci este sa iti masezi toata pielea de pe burta cu degetele ambelor maini, timp de 2-3 minute, si sa faci apoi miscari circulare, in sensul acelor de ceasornic. Pune in practica acest tip de masaj alungita in pat, imediat dupa masa.

Automasajul pentru picioare
Este perfect pentru a scapa de senzatia de picioare grele, care apare din cauza oboselii sau a lipsei de miscare. Asa ca, alungeste-te in pat si preseaza-ti degetele pe muschii picioarelor, plecand de la gamba spre coapsa. Repeta miscare de 5 ori si nu ezita sa folosesti si un ulei esential. Cand ai terminat cu fiecare picior in parte, tine-ti picioarele ridicate timp de 10 minute, pentru a stimula circulatia sangelui.

Cititi articolul in intregime pe perfecte.ro.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii