Calvin Klein va deveni un brand global   septembrie 27th, 2010

Foto: clubafaceri.ro

 

Calvin Klein este un brand care se bucura de notorietate, dar cu toate acestea directorii de imagine ai companiei isi doresc sa lanseze colectiile ck in toata lumea. Si asta nu e singura veste buna…preturile hainelor si accesoriilor CK vor fi mai mici decat pana acum.

Oficialii Calvin Klein vor sa relanseze celebrul parfum “ck” si sa-l transforme intr-un brand global. Firma are si o strategie de atragere a tinerilor, lansand o noua linie de jeans, lenjerie intima si costume de baie, informeaza Vogue.

„Cred ca aceasta companie poate sa fie mai mare. Ck , firma noastra de haine si accesorii comercializeaza produsele doar in Europa si Asia. Vrem sa ne lansam in toata lumea pentru a ne dezvolta in timp, pentru a fi o firma mult mai mare.”, a declarat  Tom Murry, presedintele Calvin Klein.

Chiar daca preturile nu au fost anuntate inca, se estimeaza ca noua linie va fi cu 15-20% mai ieftina decat precedenta, Calvin Klein Jeans and Underwear.

Kevin Carrigan, directorul de creatie lucreaza la noua colectie ce va contine blugi din denim fin si elastic, topuri tesute si tricotaje. In cazul lenjeriei, vor fi disponibile atat modele cu imprimeu, cat si cele clasice.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii