Videanu: Ponta va raspunde civil pentru afirmatiile sale   septembrie 28th, 2010

Foto: piatza.net

Presedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat ca va continua demersul inaintat in justitie, pe partea civila, impotriva liderului PSD, Victor Ponta, care l-a facut “hot”. Videanu a spus ca desi social-democratul „a scapat de incadrarea de inculpat, nu va scapa niciodata de trasatura definitorie a caracterului sau, cea de calomniator”, informeaza NewsIn. 

Afirmatia vine in contextul in care Ponta a anuntat luni seara ca a primit rezolutie de neincepere a urmaririi penale in urma plangerii depuse de democrat-liberalul Adriean Videanu.

” Liderul PSD s-a bucurat prematur de raspunsul Parchetului General. Institutia a analizat doar o sesizare depusa de Adriean Videanu referitoare la incadrarea juridica din punct de vedere penal a faptelor lui Victor Ponta, respectiv insulta si calomnie” se arata intr-un comunicat de presa al PDL.

Potrivit aceluiasi comunicat, Ponta va raspunde civil „pentru orice afirmatie calomnioasa indreptata atat impotriva prim-vicepresedintelui PDL Adriean Videanu, cat si impotriva oricarei persoane care se va simti lezata de limbajul suburban practicat permanent de liderul PSD”. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii