Sulfina Barbu: PSD vrea la guvernare doar din 2012   octombrie 1st, 2010

ziare.com

Deputatul  PDL Sulfina Barbu a declarat joi, pentru Mediafax, ca, in realitate,  PSD nu este dispus sa-si asume  responsabilitatea actului de guvernare mai devreme de 2012 si ca toate actiunile de acum nu sunt decat „o joaca”. Potrivit democrat-liberalei, adevaratatele intentii sale social-democrartilor au fost dezvaluite joi, din greseala, de liderul PSD, Victor Ponta, transmite Gandul.

„Lui Victor Ponta  i-a scapat porumbelul din greseala. PSD vrea la guvernare doar din 2012. Prin declaratiile de joi, Victor Ponta a demascat adevaratele intentii ale PSD: social-democratii nu au nici cea mai mica intentie sa intre la guvernare din aceasta toamna”, a afirmat Sulfina Barbu. Ponta, care a prezentat joi programul PSD de guvernare, a tinut sa precizeze ca acesta urmeaza sa fie viziunea partidului pana in 2020. „Aceasta este dovada oferita. PSD se joaca de-a Opozitia, se joaca de-a motiunea de cenzura si nu este dispus sa-si asume greul guvernarii pe timp de criza”, a comentat Sulfina Barbu. In acest context, ea i-a tachinat si pe membrii celuilalt partid important de opozitie, avertizandu-i sa fie atenti la adevaratele intentii ale social-democratilor. „Le recomand colegilor de la PNL sa fie atenti la adevăratele intentii ale PSD atunci cand isi fac planuri politice pentru urmatorii ani”, a declarat Sulfina Barbu.

Liderii PSD Victor Ponta si Adrian Nastase au vorbit joi, in cadrul unei conferinte de presa, despre strategia de guvernare care va fi propusa la Consiliul National al partidului din 16 octombrie. Potrivit lui Ponta proiectul reprezinta “mai mult decat un program de guvernare, va fi o viziune pentru 2012-2020″.

Alina Olteanu

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii