Adomnitei refuza sa mai paraseasca plenul: E ineficient   octombrie 6th, 2010

Foto:stirionline.ro

Deputatul liberal Cristian Adomnitei s-a declarat nemultumit de decizia grupului liberal, de marti, de a parasi plenul Camerei Deputatilor si a anuntat ca nu va mai parasi sala, intrucat este „ineficient”, transmite Realitatea.net. Adomnitei sustine ca cea mai buna solutie in lupta cu PDL este ramanerea in plenul Camerei Deputatilor si nu parasirea salii, iar PNL nu trebuie sa fie remorca social democratilor.

 

„Sunt unul dintre cei care a observat deja ca exista un anumit comportament la PSD si la PNL apoi prin inductie. La momentele importante pentru putere se paraseste sala de catre opozitie, astfel incat puterea invinge. Acest lucru ma nemultumeste, ” spus deputatul liberal. In oponia sa, daca opozitia ar fi ramas in sala toata noaptea la votarea judecatorului pentru CCR, probabil puterea nu ar fi avut castig de cauza. De asemenea, deputatul PNL a precizat ca la votul de marti, daca opozitia nu parasea sala, „puterea nu avea cum sa invinga si astfel sa legifereze si sa onoreze tradatorii din Parlament care au vandut voturile cetatenilor care i-au ales”. Adomnitei a amintit ca, marti, Victor Ponta a scos grupul PSD din sala, lasandu-i in off-side pe liberali. De aceea, deputatul liberal a afirmat ca nu va mai parasit plenul. „Eu a treia oara nu mai plec din sala chiar daca pleaca tot PSD-ul si toti colegii mei care cred ca aceasta cale este cea care duce la victorie, pentru ca s-a dovedit ca nu duce la victorie”, a avertizat Adomnitei. Fostul ministru al Educatiei a acuzat PDL-ul pentru ca a incalcat toate regulamentele si cutumele parlamentare si a subliniat ca „PNL nu este remorca PSD”. „Cand vrea PSD sa plece din sala ca se gandeste domnul Ponta, pleaca si PNL de parca am fi frati de cruce. Asta este o chestiune care ma deranjeaza mai tare decat faptul ca PDL-ul incalca constant regulile din Parlament”, a mai spus Adomnitei.

Reamintim ca PSD, PNL si PC au decis marti sa paraseasca plenul Camerei Deputatilor in contextul in care s-a decis introducerea pe ordinea de zi a constituirii grupului de independenti.(L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii