PNL nu intra in greva parlamentara   octombrie 6th, 2010

a1.ro

Presedintele PNL, Crin Antonescu a anuntat, miercuri, in cadrul unei declaratii de presa, ca formatiunea pe care o conduce nu va intra in greva parlamentara, asa cum sugerase marti liderul deputatilor liberali, Calin Popescu Tariceanu. Antonescu a explicat ca obligatia PNL este sa continue lupta „pe campul de bataie al Parlamentului”, si ca parlamentarii liberalii doresc sa-i reprezinte in continuare pe cetatenii care i-au ales.

„Obligatia noastra este sa ne batem pe campul de bataie al Parlamentului. (…) Vrem in continuare sa ne reprezentam cetatenii”, a declarat Crin Antonescu. „Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a dobora acest Guvern si a modifica Legea pensiilor chiar daca ea va fi promulgata”, a adaugat liderul liberal.

Calin Popescu Tariceanu anuntase marti ca va cere intrunirea de urgenta a Biroului Politic al PNL pentru a discuta modul in care membrii formatiunii vor protesta impotriva atitudinii reprezentantilor puterii in Camera Deputatilor. Tariceanu a precizat ca  una dintre posibilitati este cea a grevei parlamentare. Anuntul fostului premier a fost facut dupa ce liberalii si social-democratii au parasit plenul, in urma votului prin care s-a decis introducerea pe ordinea de zi a doua hotarari de modificare a Regulamentului.

Alina Olteanu

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii