Toader: Decizia CCR deblocheaza lucrarile deputatilor   octombrie 6th, 2010

Foto: presaonline.ro

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale, referitoare la Legea pensiilor va duce la deblocarea lucrarilor din Camera Deputatilor, informeaza NewsIn. Toader a adaugat ca ii asteapta pe reprezentantii PSD si PNL sa participe la urmatoarea sedinta a Biroului Permanent.
„Deciziile Curtii Constitutionale nu se discuta. Atata timp cat Curtea a hotarat ca legea pensiilor e constitutionala, legea va pleca la promulgare”, a precizat miercuri Toader.
Reprezentantul PDL a  mai spus ca, odata transata la CCR acest act normativ, lucrarile conducerii Camerei vor fi deblocate.
„Cel putin din informatiile pe care le avem, asta a fost punctul vulnerabil- modalitatea in care va decide Curtea asupra legii pensiilor. Acum a decis, ii asteptam pe colegii de la celelalte partide sa vina la sedintele Biroului Permanent. Nu mi se pare ca plecarea din sala sa fie o modalitate (n.r. de protest), o faci o data, dar nu permanent. Daca nu suntem noi suficienti la vot atunci sa voteze ei, sa respinga legile”, a comentat liderul deputatilor.
Curtea Constitutionala a Romaniei a respins miercuri sesizarile PSD si PNL, impotriva Legii pensiilor astfel ca aceasta urmeaza sa fie promulgata de presedinte. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii