Trei oameni au murit din cauza frigului – VIDEO   octombrie 9th, 2010

Si duminica vor fi temperaturi sub media acestei luni (foto: captura site antena3.ro)

Temperaturile neobisnuit de scazute pentru aceasta perioada au facut deja primele victime. Trei oameni si-au pierdut viata din cauza gerului napraznic.

Cei mai expusi riscurilor sunt copiii, batranii, dar si pacientii cu afectiuni respiratorii, cardiace si neurologice, noteaza, sambata, antena3.ro. De cateva zile tot fulguieste in zonele inalte, iar sambata de dimineata ninsoarea a prins putere spre fericirea turistilor aflati in statiunile montane.

Soferii nu au fost insa foarte incantati de fulgii de nea. Traficul pe DN 1A, in zona Cheia, a fost blocat pentru cateva zeci de minute.

Temperaturile scazute i-au deranjat si pe cei din Ploiesti, unde la pranz termometrele aratau doar opt grade. La Galati a fost si mai rece. Sase grade celsius, iar vantul puternic si ploaia le-a dat de furca oamenilor.

Aceeasi temperatura a fost si la Constanta. Tot aici, vineri seara, a intrat in vigoare o avertizare de furtuni pe mare. Aceasta este valabila timp de 48 de ore. Ceea ce inseamna ca activitatea convoaieleor de barje pe Canalul Dunare-Marea Neagra a fost sistata.

Vezi video AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii