Victor Becali: „Razvan Lucescu nu poate renunta la Mutu!”   octombrie 10th, 2010

foto: adevarul.ro

Impresarul Victor Becali este convins ca selectionerul Razvan Lucescu nu-si va permite sa renunte la Adrian Mutu, mai ales ca nationala a adunat doar doua puncte in primele trei meciuri din preliminariile pentru Euro 2012.

Victor Becali a declarat ca Razvan Lucescu trebuie sa tina cont de toti jucatorii, deoarece nu a mostenit postul. „Nu-si mai poate permite sa nu il cheme pe Mutu! Daca batea Albania si Belarus isi permitea sa fie incapatanat! Un selectioner trebuie sa fie flexibil, nu a mostenit echipa prin familie”, a spus Victor Becali la Sportro.
Victor Becali a mai spus cum ar fi vazut echipa in meciul de la Paris: „Daca eu eram antrenor, nu jucam cu formatia asta. Jucam cu Stefan Radu si Tamas in linia de fund, Chivu si Radoi la mijloc, Nicolita si Tanase pe benzi. Zicu este ca si baiatul meu, dar nu poate juca in banda stanga. In fata nu discut, orice e posibil, ori Niculae cu Stancu, ori Marica si Stancu. Antrenorii mari sunt cei care inventeaza ceva, nu cei care baga formatia tip”.
Altfel, Victor Becali a mai precizat ca nu doreste schimbarea lui Razvan Lucescu. „Preocuparea noastra inaintea meciului cu Franta era sa ii prelungim contractul lui Razvan Lucescu! Sa ii prelungeasca pana in 2228, dar nu trebuia sa se discute inaintea meciului!”, a mai spus Victor Becali. (M.G.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii